Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕвезда 3+
Килмарнок 3+
Жилина 3+
уплата 500
профит 1500

ако нурни ова ќе премавам кај 18:00

Со Среќа на сите

CSKA za 25 min,5 isklucuvanja protiv Novokuznetsk.:facepalm:5 suta 2-0.Prv sut 2/3 i gol.

Potonula ladja,nema kapetana.:tapp:

CSKA za 25 min,5 isklucuvanja protiv Novokuznetsk.:facepalm:5 suta 2-0.Prv sut 2/3 i gol.

Potonula ladja,nema kapetana.:tapp:
Gi gledas ? Do tolku se sakatj cska? Gi imam t2 nad 2.5 ama kako sto gledam tesko 3 gola da dadat denes...

Sent from my thor using Tapatalk
Eve gi 2 gola za 2 minuti bravo

Чекам бонусот да излезе , би требало Вест Хем да стигне до 1.90. Некако сигурна ми стои повеќе од Ливерпул и Арсенал заедно.

Вест Хем - 1
Дортмунд - 2
Баерн - 1 Т1

Сега за сега ова ми е у план , ќе видам шо коеф ќе имам и можно е Барса да ја ставам.
А овие три и Вардар ракометот да се додаде?
На Супер Тип во Спорт Лајф 1.51 е квота за Вардар.

Dortmund e zaebana ne slucajno tolku visoka e kvotata a igra so poslednite. Ovie Ingolstad imaat preku 5 poraza u niza uvek izbegavajte koga nekoj ima u niza bilo pobedi ili porazi.

Баерн 6 утакмици по ред нема победа против Менхенгладбах. Незгоден протвник им се.

Dortmund e zaebana ne slucajno tolku visoka e kvotata a igra so poslednite. Ovie Ingolstad imaat preku 5 poraza u niza uvek izbegavajte koga nekoj ima u niza bilo pobedi ili porazi.
Дортмунд има толку голем коефициент не ради Инглоштад што имаат 5 порази во низа, туку зашто Дортмунд имаат 9 играчи повредени (Бендер, Дурм, Гереро, Кагава, Мор, Ројс, Сахин, Шмелцер и Шурле). Башка Дортмунд последните два натпревари ги кикснува, така да не ми се верува три натпревари по ред да си дозволат кикс против последниот на табела. Ма да никад се не зна. :)

Дортмунд има толку голем коефициент не ради Инглоштад што имаат 5 порази во низа, туку зашто Дортмунд имаат 9 играчи повредени (Бендер, Дурм, Гереро, Кагава, Мор, Ројс, Сахин, Шмелцер и Шурле). Башка Дортмунд последните два натпревари ги кикснува, така да не ми се верува три натпревари по ред да си дозволат кикс против последниот на табела. Ма да никад се не зна. :)
Gi gledav ovie Ingolstad so Baern i uopste ne se losi, retko koj tim ima napraveno tolku sansi protiv Baern. Bas cudi sto do sea imaat samo eden bod.

Барса ракомет 1
Шкендија-Вардар ГГ
Тотенхем 2
Дортмунд 2
Јувентус ГГ
Бенфика 2
Атлетико Мадрид ГГ
Киелце 1
Коефициент: 64,87
Што мислите?

Arsenal - 1&3+
Barcelona - 2&3+
Juventus - GG
Leverkusen - GG3+
West Ham - 1
Dortmund - 2&T2

Барса ракомет 1
Шкендија-Вардар ГГ
Тотенхем 2
Дортмунд 2
Јувентус ГГ
Бенфика 2
Атлетико Мадрид ГГ
Киелце 1
Коефициент: 64,87
Што мислите?

Мислиме дека за отприлика 7 минути ќе паднеш на првата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom