Podobro se spie ako e poniska temperatura navecer.Da ve prasam,dali e podobro klimata navecer da se isklucuva ili da se namali temperaturata i da raboti cela vecer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Podobro se spie ako e poniska temperatura navecer.Da ve prasam,dali e podobro klimata navecer da se isklucuva ili da se namali temperaturata i da raboti cela vecer?
Kupi mi Hansol ti ja davam ovaa bez doplata, moze?а што правиме ние со обичните он-оф кој дневно се палат и гасат најмалку 50-60 пати ????
моето НЕО веке 4 години кога работи вака, значи ако ја истера оваа година треба да бидам пресреќен по твое
во врска со мицубишито гадно си се зезнал, да земеше хансол нема така да ти правеше, тој работи со 120w на одржување![]()

Za obicnata on off Ke si go viknis monterot na 5 ta 6 ta godina ke ti smeni starter 1000-1500 den ke potera kompresor uste dve godini ako intezivno ja rabotis I posle too ke si kupis Hansolа што правиме ние со обичните он-оф кој дневно се палат и гасат најмалку 50-60 пати ????
моето НЕО веке 4 години кога работи вака, значи ако ја истера оваа година треба да бидам пресреќен по твое
во врска со мицубишито гадно си се зезнал, да земеше хансол нема така да ти правеше, тој работи со 120w на одржување![]()
I greska si raboti i so 110 w minimum za inat na komsijata
ili zaboraviv ti bese za HitachiAjde nekoj muz....Mitsubishi FH-35VE 170.000 ciklusi za 50k....nemora @yamaha10 da se javi, od koj bilo prifatenoKupi mi Hansol ti ja davam ovaa bez doplata, moze?
Ima uste 1god garancija
Ide bez gratis IFeel 
So be polovna ni 1 god ne e koristena, kolku davas ti, 20k ?Има мажи ама и никој не би половна клима 50к.со други зборови, нема пари![]()
Za Ic ne ja davam, ama bas me zanima sto cena vredi FH-35VE posle 1god....bozem ke traese 100god neli ?Не давам ич,
Имам шваљерка па ми требаат пари![]()

Оваа повеќе ми одговараше на завесите
... фала да си купиш поубава 
Со среќа перо,са паре?