gjorgji,pa kaj si tiКај виде дека некој бранам? Одма етикетирате. Јас сум против неуставното СЈО
Ти си натприродно глуп. Скоро колку Фринџ.Кај виде дека некој бранам? Одма етикетирате. Јас сум против неуставното СЈО
Нема поглуп од тебе овдеТи си натприродно глуп. Скоро колку Фринџ.
Поранешниот доминантен сопственик на Бетон, најверојатно.Мене ми е чуднo кaкo пoрaнешен директoр у Бетoн би бил сведoк прoтив министриве?
Кoј бил директoр у тoa време имa инфo?
nema sto da svedocat,treba i gradeznite firmi da odgovaraat za soucestvoМене ми е чуднo кaкo пoрaнешен директoр у Бетoн би бил сведoк прoтив министриве?
Кoј бил директoр у тoa време имa инфo?
Важи. Ај постирај сеа некое видео, да се посмееме на вашите штабски глупости. Уз пат и некој бан да добиеш, не е на одмет.Нема никој да одговара додека не испоцркаат комуњариштата по затвори, додека не им се одземи се што стекнале нелегално од 91 до денес. После нив нивните копилиња што ги наследиле, што ги гледаме по пленуми, шарени револуции. Додека не се исчисти Македонија од тие ѓубриња ништо од решавање на проблемите. Кога ќе ги решат тие случаи одиме со криминалите на поединци од ВМРО ДПМНЕ.
Какви штабски глупости? Не те разбирамВажи. Ај постирај сеа некое видео, да се посмееме на вашите штабски глупости. Уз пат и некој бан да добиеш, не е на одмет.
i betka ne razbirase do denes, sve kje ti se razjasni naskoro.Какви штабски глупости? Не те разбирам
Ај што ме навредувате цело време сега дури и ми се закануватеi betka ne razbirase do denes, sve kje ti se razjasni naskoro.
ne se zakaniАј што ме навредувате цело време сега дури и ми се заканувате
Знаеш ти многу добро што видеа постираш овде, во ЧДА и дневна доза сеир...Какви штабски глупости? Не те разбирам