Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Кај виде дека некој бранам? Одма етикетирате. Јас сум против неуставното СЈО

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Најтрагично е што и после официјална потврда со доказен материјал ќе се докаже дека паторот прислушувал ќе има луѓе со сендвич во уста кои ќе пеат никој не ти може ништо никола ,после пресована опрема и фрлена во отпад, забранет влез на сјо во убк пак ќе има жолти комбиња и верушевски, ќе се дрка на миле ми текна 16 пати помилуван министер и нормално најбитна тема ќе биде ВО ВРЕМЕТО НА СДС

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
Мене ми е чуднo кaкo пoрaнешен директoр у Бетoн би бил сведoк прoтив министриве?
Кoј бил директoр у тoa време имa инфo?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.363
Поени од реакции
26.410
Мене ми е чуднo кaкo пoрaнешен директoр у Бетoн би бил сведoк прoтив министриве?
Кoј бил директoр у тoa време имa инфo?
Поранешниот доминантен сопственик на Бетон, најверојатно.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Нема никој да одговара додека не испоцркаат комуњариштата по затвори, додека не им се одземи се што стекнале нелегално од 91 до денес. После нив нивните копилиња што ги наследиле, што ги гледаме по пленуми, шарени револуции. Додека не се исчисти Македонија од тие ѓубриња ништо од решавање на проблемите. Кога ќе ги решат тие случаи одиме со криминалите на поединци од ВМРО ДПМНЕ.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Нема никој да одговара додека не испоцркаат комуњариштата по затвори, додека не им се одземи се што стекнале нелегално од 91 до денес. После нив нивните копилиња што ги наследиле, што ги гледаме по пленуми, шарени револуции. Додека не се исчисти Македонија од тие ѓубриња ништо од решавање на проблемите. Кога ќе ги решат тие случаи одиме со криминалите на поединци од ВМРО ДПМНЕ.
Важи. Ај постирај сеа некое видео, да се посмееме на вашите штабски глупости. Уз пат и некој бан да добиеш, не е на одмет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom