Врска во тајност

Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
Не бе, стварно за успомен. Те сака човекот. Глупости, за пари ќе мењавал... Да беше за пари немаше некоја таква ситница да земе, ќе дигнеше лцд телевизор или така нешто.
ама многу е ефтино тоа јас кога бев во златара ми рекоја максимум за ова 900 денари, а во мојо несесер имаше паричка златна обетки златни белезица, и сите вредеа повеќе од ова од 900 денари ама по никое не посегна, јас изреагирав неубо, и изваде пари да ми дај дека сакал стварно за успомен да го има и дека му било многу симпатично, ми рече побарајго некогаш да го видиш че ти го донесам ако не веруваш. ама јас имав бивши шо максимум ме користеше материјално и мислам дека сите се го него

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Се гледам со едно машко ама знаат само мој две другарки, денеска беше дечково кај мене дома, и ми зеде златно привезоче во форма на срце, не вредеше ни 1000 денари, и ми рече дека сакал да си го чува за успомен. И сега ме тепа некој филмој дали го зеде за да го размени во пари, или стварно за успомен.
Ќе го дава залог, за травче у лер, башка може и магии да ти праи по бајачки да го носи.
kolku godini imas cupe
Тлинаесет

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.737
Поени од реакции
7.219
Не бе, стварно за успомен. Те сака човекот. Глупости, за пари ќе мењавал... Да беше за пари немаше некоја таква ситница да земе, ќе дигнеше лцд телевизор или така нешто.
Може и телевизор ќе и земе кога ќе им зајакне врската, за поголема успомен

Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
kolku godini imas cupe
20[DOUBLEPOST=1476783225][/DOUBLEPOST]
Ќе го дава залог, за травче у лер, башка може и магии да ти праи по бајачки да го носи.

Тлинаесет
20 ;) Знаете понекогаш ко че побарам помош од вас ваше размислување се каам што сум го побарала. Се измејувате итн. Со сарказам сте полни

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Леле бе, а јас исто изреагирав неубо на оваа негова постапка и рече ако мислиш дека го сакам за пари изваде 1000 денари еве ќе ти го платам, и реков не не ми е мене за овие 1000 денари ова не вреди ни толку и настојуваше ама јас одбив
Абе магии ќе ти прави, ќе видиш од утре...или задутре. Во секој случај магии се прават на златно срце, сигурно висок притисок ќе добиеш или низок или среден. Сега зависи за каква магија му е.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
ама многу е ефтино тоа јас кога бев во златара ми рекоја максимум за ова 900 денари, а во мојо несесер имаше паричка златна обетки златни белезица, и сите вредеа повеќе од ова од 900 денари ама по никое не посегна, јас изреагирав неубо, и изваде пари да ми дај дека сакал стварно за успомен да го има и дека му било многу симпатично, ми рече побарајго некогаш да го видиш че ти го донесам ако не веруваш. ама јас имав бивши шо максимум ме користеше материјално и мислам дека сите се го него
Чим се убо ситуирани твоите ќе се најди јунак и за тебе, ич да не бериш гајле.
Требало да му ја земиш 1000ката, таман ќе ќареше 100че за амбургер.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
А ти што мислиш за успомен му е или за нешто друго?

Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
Абе магии ќе ти прави, ќе видиш од утре...или задутре. Во секој случај магии се прават на златно срце, сигурно висок притисок ќе добиеш или низок или среден. Сега зависи за каква магија му е.
Висок или низок дефинитивно[DOUBLEPOST=1476834078][/DOUBLEPOST]
Чим се убо ситуирани твоите ќе се најди јунак и за тебе, ич да не бериш гајле.
Требало да му ја земиш 1000ката, таман ќе ќареше 100че за амбургер.
Е уште хамбургеро ми фали и оп некое кило појче како шо се фајча се за мене. Воздух дишам и оп секој ден по кило на мене.[DOUBLEPOST=1476834261][/DOUBLEPOST]
А ти што мислиш за успомен му е или за нешто друго?
Незнам шо да мислам, не е толку за нигде типов(или јас така мислам) ама како маживе шо се станати спонзоруши се че си помислиш. Попарен петел и од роса бега.

Последно уредено:
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Незнам шо да мислам, не е толку за нигде типов(или јас така мислам) ама како маживе шо се станати спонзоруши се че си помислиш. Попарен петел и од роса бега.
Мене па друго ме буни на пример, што ќе му спомен? Да не сака да ти раскине?

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Е уште хамбургеро ми фали и оп некое кило појче како шо се фајча се за мене. Воздух дишам и оп секој ден по кило на мене.[DOUBLEPOST=1476834261][/DOUBLEPOST]
Поверојатно е дека ќе ти направи магија за среден притисок па послем ќе неможеш да одиш наокулу и да се жалиш дека имаш висок притисок.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Мрсен воздухо шо го дишиш, пресели се.

Kajgana Shop

На врв Bottom