Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зврлевски и ЈО, такви какви што се, се Монт Еверест за обвинителството на Катица Јанева. И тоа е среќна околност за Груевски, дојдена од нигде никаде. Гледаат странците со кого имаат работа и оценуваат за во иднина.

Кој тоа бега?
Монт Еверест зашто се заглавени во гомна колку Монт Еверест. :pos:

Ете го паметниот, вика дека друг ги прислушкувал. :pos:
Не ми се верува колку веруваат на тоа значи. Абе, па ако друг ги прислушкувал, зошто ја уништуваа опремата? Нели тоа ќе беше клучен доказ за тоа кој преслушкувал? А?

Опремата беше застарен модел затоа го уништил и сега има новата опрема[emoji6]
И веруваш во ова дека го уништил опремата лелеле хахаха

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Опремата беше застарен модел затоа го уништил и сега има новата опрема[emoji6]
И веруваш во ова дека го уништил опремата лелеле хахаха

Се виде како ја уништуваат, во жолто комбе, ноќе да не ги види никој. Прашањето е зошто? Зошто уништуваат доказ? Нели ако стварно некој друг прислушкувал.

Се виде како ја уништуваат, во жолто комбе, ноќе да не ги види никој. Прашањето е зошто? Зошто уништуваат доказ? Нели ако стварно некој друг прислушкувал.

Батка млад си уште и не знаеш како функционира денешна технологија впрочем денешна технологија не е иста како во 1960 година ами денешна технологија за прислушување со таквата опрема за тоа ви треба ,,репетитор" и се вградени во сателитот (во вселената) и преку него се поврзува на пример со комбе или преку агенција како циа или нса . И уште не ви дојде паметот дека Грујо или Мијалков и дозволил сам себеси да се прислушува и потоа црпкото Зајко ги објавува значи глупи се така а?! А бе седи мадро и ќути и трај дур си млад.
Патем опремата за прислушување не се смета како доказ оти сите држави ги имаат.

Последно уредено:
Почнаа да ги враќаат парите што ги крадеа од народот, сепак работите се менуваат на подобро

http://fokus.mk/boneva-vratila-patni-nalozi-za-dva-mesetsi/
Сега уште од СДСМ да вратат некоја пратеничка плата што ја земаја за џабе или тешко таа работа пошто нели тие си дадоја оставки ама не им биле прифатени така да платите им се сосем заработени.

Почнаа да ги враќаат парите што ги крадеа од народот, сепак работите се менуваат на подобро

http://fokus.mk/boneva-vratila-patni-nalozi-za-dva-mesetsi/
И сдс транзицискиве криминалци ќе почнат да ги враќаат украдените пари и фабрики технолошките вишоци и невработеноста,........

Е стварно се се менува и тргнува на подобро

Леле сите коментари што ги читам се симпатизери на сдс(М) освен некои исклучоци

Јас не сум симпатизер на СДСМ, само сум противник на режимот.

И сдс транзицискиве криминалци ќе почнат да ги враќаат украдените пари и фабрики технолошките вишоци и невработеноста,........

Е стварно се се менува и тргнува на подобро
10 години не успеаа да им ги земат? :(

Сега уште од СДСМ да вратат некоја пратеничка плата што ја земаја за џабе или тешко таа работа пошто нели тие си дадоја оставки ама не им биле прифатени така да платите им се сосем заработени.
Па и ДПМНЕ за џабе ги земаат платите, што не ги вратат тие?

Јас не сум симпатизер на СДСМ, само сум противник на режимот.

Ако си противник на режимот во ред твое право,но најпаметна опција е да стоите настрана дур не помине кризава па после урлај колку сакаш оти се работи за МАКЕДОНИЈА

Ако си противник на режимот во ред твое право,но најпаметна опција е да стоите настрана дур не помине кризава па после урлај колку сакаш оти се работи за МАКЕДОНИЈА
:vozbud::vozbud::vozbud::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::oeoeoe:

Па и ДПМНЕ за џабе ги земаат платите, што не ги вратат тие?

Хахаха ДПМНЕ си заработи градејќи и развивајќи се и сешто и плус мала провизија си зема впрочем сите држави нивните политичари си заработуваат мали провизии ако придонесе кон општеството така било и секогаш било така од памтивек, а не сдс сакаат наеднаш милони за еден ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom