- Член од
- 6 април 2005
- Мислења
- 2.959
- Поени од реакции
- 3.099
igzekli,cel zivot li gorcini?Сегашното однесување на ДПМНЕ ми создава многу погорчлив вкус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
igzekli,cel zivot li gorcini?Сегашното однесување на ДПМНЕ ми создава многу погорчлив вкус.
Мислев на тоа дека ниту една одлука не им се почитува.Како мислиш "нека има легитимитет" ? Да биде формирана едногласно во собрание? Да има подршка од народот? Да си ја врши работата во рамка на договореното?
Јасно ти е дека има започнато процеси на суд? Дали воопшто си запознает со активностите кое едно обвинителство може да ги превземе и конкретно оние кои СЈО ги превзема? Случајно да не си му рода на Ѓорѓија?Мислев на тоа дека ниту една одлука не им се почитува.
Реално Сдсм ако сакал нешто да направи требало да знае дека предлозите на СЈО ќе бидат одбивани во судот.
Реално вака само се ствара фама пред народот. Што се не кажуваа на почетокот. Све дека ќе испоапсат ама денес ништо.
А пари богами по 2-3000 евра месечно и не се малку.
Поарно нека ја дадат на странци работава. Тие барем ќе завршат нешто.
prvoЈасно ти е дека има започнато процеси на суд? Дали воопшто си запознает со активностите кое едно обвинителство може да ги превземе и конкретно оние кои СЈО ги превзема? Случајно да не си му рода на Ѓорѓија?
samo da imate vo perspektiva@lans договорот од Пржино е компромис, дали мислиш дека сите барања на опозицијата и Ван Хојте фирерот така лесно ќе ги прифати и самоиницијативно ќе замине во затвор. Вака како што стојат работите нема да имаме стабилна влада и после изборите, како и да е позицијата на ВМРО ќе биде ептен ослабната со што ќе се отвори пат сите овие забелешки како и оние од извештајот на Прибе преку закони да поминат во парламентот па да видиме тогаш како работи СЈО во судниците.
Пријави ме. Инаку очекувај да си уапсен заради непријавување на криминалец.pogolem amater od tebe nema
se pletkas kaj sto ne ti e mesto za ustavnost
a osnovni zakoni ne poznavas i gi krsis
kriminalec se najde da go brani ustavot. kaj otide svetov
Што имам врска јас? Јас за ова не сум пишувал. Ти да не си му рода на Кунта Кинте?Јасно ти е дека има започнато процеси на суд? Дали воопшто си запознает со активностите кое едно обвинителство може да ги превземе и конкретно оние кои СЈО ги превзема? Случајно да не си му рода на Ѓорѓија?
O torko edenПријави ме. Инаку очекувај да си уапсен заради непријавување на криминалец.
Јас не се плеткам, туку вие кои немате одговор, па детски одговори читам.[DOUBLEPOST=1476688075][/DOUBLEPOST]
Што имам врска јас? Јас за ова не сум пишувал. Ти да не си му рода на Кунта Кинте?
О мамлаз еден, јас повеќе пати го цитирав уставот, ама никој не одговори аргументирано, туку со дебилни одговори. А ти не знаеш ни да гугнеш, не па да одговориш. Само дремеш овде јадејќи трици, без ништо конструктивно да издебатираш. Зарем сите во вашиот штаб сте вакви? Па како сакате да добиете избори? По цели денови киснете овде, немате друго што да правите во животот, па трескате глупости овде.O torko eden
Prvo mumlas nesto za ustavnost, ne ti projde poso ustavot go imas videno samo vo izlog na knizarnica.
Posle mumlas nesto za kriminali,a samiot imas prekrseno zakon poso si noob
Sea nesto si dodavas na vaznost so "detski muabeti.."
Ja sfakjam deka e ponedelnik i deka samo sto ti pocna smena 8 saati lizenje shupaci za mvro
Ama daj bar napij se kafe,osvesti se pred da pocne da tropas zeleni.
Можеби изгледа смешно ама плаќање на партиски активности од буџетски пари е сериозно дело.Ако ова не е кромид вест, овие истраги испаднаа "истраги"
http://novatv.mk/besplatnite-sendvichi-na-vmro-dpmne-pod-istraga-na-sjo/
Многу. Исто колку што СЈО е сериозна институција.Можеби изгледа смешно ама плаќање на партиски активности од буџетски пари е сериозно дело.
Многу. Исто колку што СЈО е сериозна институција.![]()
Еј а знаеш што е најсмешно? Што невини луѓе бегаат од глупа личност.Многу. Исто колку што СЈО е сериозна институција.![]()