Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека ме потсети некој шо е проблемот со Кедира?

Леле бе да цркне овој Куардадо, посебичен играч не сме имале у тимот !!

Удине ни зеде посед на Јуве Арена :tapp: .. и корнери скоро дупло.. ај мање битни податоци ќе кажеш... ама и не баш... со каков и состав да одиграме не смееме да дозволиме вакво нешто против толку слаб противник.. Пјанич немаше ништо, тоа со желудник беа глупоси, го одмара за Вторник и него Макс... со други зборови малку го подцени противникот вечерва Макс... али шта је ту је, си го имаме Дибала да не вади од говна...

Не ги кривам Макс за изборот, Вторник е најбитната утакмица во групата, победа мислам ни значи сигурен пласман.

Не ги кривам Макс за изборот, Вторник е најбитната утакмица во групата, победа мислам ни значи сигурен пласман.
Само смртта е сигурна..

Абе Деви, сигурен пласман? нам ни треба 1во место бре чоек ... не само пласман. Не може да си дозволиме уште у прва нокаут рунда да играме со Баерн/Барса/Реал/Атлетико.... уште тоа фали да дозволиме Севилја да ни земе прво место...

Абе Деви, сигурен пласман? нам ни треба 1во место бре чоек ... не само пласман. Не може да си дозволиме уште у прва нокаут рунда да играме со Баерн/Барса/Реал/Атлетико.... уште тоа фали да дозволиме Севилја да ни земе прво место...
На то мислев нвм :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Без Маркизио, Кедира, Пјаниќ, Келини, Игуаин, и Бонучи кој очигледно паметот не му е на терен, незнам што се бунете... Добро е што земавме 3 бода, и Дибала што одигра фантастично.
И со ваква крш игра, со преполовен тим пак им парираме на екипиве, незнам што се нервирате за Серија А :toe:

Сеа во ЛШ ќе видиме како ќе изиграат...

Без Маркизио, Кедира, Пјаниќ, Келини, Игуаин, и Бонучи кој очигледно паметот не му е на терен, незнам што се бунете... Добро е што земавме 3 бода, и Дибала што одигра фантастично.
И со ваква крш игра, со преполовен тим пак им парираме на екипиве, незнам што се нервирате за Серија А :toe:

Сеа во ЛШ ќе видиме како ќе изиграат...
Чичко Ширеа , никој не се буни :cujte:.. си дискутираме чисто од досада.... :rolleyes:

Шо позиција играше Квадрадо?
Го гледав второто полувреме и 40 минути се обидвев да ја склопам формацијата.

Vo vtoro ja smeni vo 3-4-3 ili 4-3-2-1, bar mene kolku sto mi se vide.
Kvadrdo dejstvuvase po levata strana, nekogas kako krilo, nekogas se ufrluvase i vo sredinata kako poluspic.

442 па фактички 352 некоја минута со Куадрадо на средина, па 3412со Куадрадо АМ после 4-x-x

Имате поздрав од легендата

12424364_1669561393300182_221416473_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom