Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема, одмара за со Лион ВторникАј нека ме потсети некој шо е проблемот со Кедира?
Само смртта е сигурна..Не ги кривам Макс за изборот, Вторник е најбитната утакмица во групата, победа мислам ни значи сигурен пласман.
На то мислев нвмАбе Деви, сигурен пласман? нам ни треба 1во место бре чоек ... не само пласман. Не може да си дозволиме уште у прва нокаут рунда да играме со Баерн/Барса/Реал/Атлетико.... уште тоа фали да дозволиме Севилја да ни земе прво место...
Чичко Ширеа , никој не се буниБез Маркизио, Кедира, Пјаниќ, Келини, Игуаин, и Бонучи кој очигледно паметот не му е на терен, незнам што се бунете... Добро е што земавме 3 бода, и Дибала што одигра фантастично.
И со ваква крш игра, со преполовен тим пак им парираме на екипиве, незнам што се нервирате за Серија А
Сеа во ЛШ ќе видиме како ќе изиграат...
Vo vtoro ja smeni vo 3-4-3 ili 4-3-2-1, bar mene kolku sto mi se vide.Шо позиција играше Квадрадо?
Го гледав второто полувреме и 40 минути се обидвев да ја склопам формацијата.
442 па фактички 352 некоја минута со Куадрадо на средина, па 3412со Куадрадо АМ после 4-x-xШо позиција играше Квадрадо?
Го гледав второто полувреме и 40 минути се обидвев да ја склопам формацијата.