Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум Маркизио оваа недела да не игра... и онака е небитен меч против Удинезе дома, тие се пак ептен умрени сезонава. Несмееме да го избрзаме човекот, сепак 6 месеци паузираше, па не треба да го пуштаме во оган неделава. Може само последните 5 до 10 минути да ги одигра колку да го почуствува теренот, али вака цел натпревар не доаѓа во обЅир
Најверојатјо ќе биди на клупа, АКО го повикат.

Јас сум Маркизио оваа недела да не игра... и онака е небитен меч против Удинезе дома, тие се пак ептен умрени сезонава. Несмееме да го избрзаме човекот, сепак 6 месеци паузираше, па не треба да го пуштаме во оган неделава. Може само последните 5 до 10 минути да ги одигра колку да го почуствува теренот, али вака цел натпревар не доаѓа во обЅир
Вервај знаат лекариве дали чекал доволно или не.
Некогаш мора да заигра. Еве играл со некој аматери шо значи физички е активен.

Вервај знаат лекариве дали чекал доволно или не.
Некогаш мора да заигра. Еве играл со некој аматери шо значи физички е активен.
Убаво си кажа Ширеа, доволни му се последни 15-10 минути од утакмицата...

Демек на повредениот Пјаца, Алегри ќе го повика црнчево... 16 години, сите поголеми екипи се тепале за него, агент му е Минчо и бил многу блиску до потпишување договор со нас.
Се караја летово требаше да не напушти пошто не бил дел од сениорите а имаше 15 мислам, од англиски тим го зедовме на слободен трансфер пред 2 год или 1 год а пак Недвед, Паратичи и Марота му рекоја дека нема да ги уценва никој (демек), неверојатен талент е малиот растур прај сигурно во иднина ќе биди дел од сениорите.

Се караја летово требаше да не напушти пошто не бил дел од сениорите а имаше 15 мислам, од англиски тим го зедовме на слободен трансфер пред 2 год или 1 год а пак Недвед, Паратичи и Марота му рекоја дека нема да ги уценва никој (демек), неверојатен талент е малиот растур прај сигурно во иднина ќе биди дел од сениорите.
Не знам од кај ова дека од англиски тим дошол,нигде не можам да прочитам по нетов.Роден е во Верчели играл и за петлињата,за Јуве U17 и сега игра во Примавера иако се сите постари од него таму,а викендов ќе дебитира и за сениорите.Што значи наш производ е малиов ги прошол скоро сите младински категории иако има 16 години.Во иднина ќе биде и дел од сениорите,али познавајќи кој му е агент,ништо чудно да го ували негде свињана и тоа многу брзо.

Не знам од кај ова дека од англиски тим дошол,нигде не можам да прочитам по нетов.Роден е во Верчели играл и за петлињата,за Јуве U17 и сега игра во Примавера иако се сите постари од него таму,а викендов ќе дебитира и за сениорите.Што значи наш производ е малиов ги прошол скоро сите младински категории иако има 16 години.Во иднина ќе биде и дел од сениорите,али познавајќи кој му е агент,ништо чудно да го ували негде свињана и тоа многу брзо.
Можи го бркаја од Англија се смешав веројатно, Али летово имаше голема караница меѓу Раиола и малиов со управата пишав погоре шо како :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1476465051][/DOUBLEPOST]Состојбата на синот на Бонучи повторно се влоши :(

Последно уредено:
Аман бе што би можело да му биде на синчето... Да не си му у кожа на Бонучи, се траума до траума. Кај е ова лошо за фамилијата, па може и катастрофално да се одрази врз неговата форма, еден натпревар игра, два паузира... штета :(

Него ова црнчево ваљда нема да оди по стапките на Раиола, израснато е во италијанска средина, и ваљда знае што значи да се настапува за Јувентус... ако е со мозокот ко Балотели, пиши пропо :icon_mrgr:

Него ова црнчево ваљда нема да оди по стапките на Раиола, израснато е во италијанска средина, и ваљда знае што значи да се настапува за Јувентус... ако е со мозокот ко Балотели, пиши пропо :icon_mrgr:

Il nuovo who?

173742-chudoto-od-juventus-ima-16-godini-i-go-planiraat-za-prv-tim.gif

Аман бе што би можело да му биде на синчето... Да не си му у кожа на Бонучи, се траума до траума. Кај е ова лошо за фамилијата, па може и катастрофално да се одрази врз неговата форма, еден натпревар игра, два паузира... штета :(

Бонучи не е повикан за утре..... Нека биди дај боже се во ред со детето па батали ти формата.

Колку е убаво да се прочита името на принцот у листа на повикани... 6 месеца ебаго... И Стураро се врати, Хернанес почна да личи на фудбалер... кај ќе ни е крајот сега у среден ред.. многу опции глава боли... Алвес одмара утре заедно со Лео... Голзало на клупа исто че одмори ... Значи утре лагано победа без примен гол.. не би очекувал нешто јако издање, повеќето се уморни од овој период, натпревари патувања итн... задоволен ќе сум со било каква победа, не чекаат 3,4 тешки утакмици може да се заштеди сила утре.... Вторник според мене е супер важен натпревар со Лион, е таму ни е и те како потребна победа, ако сакаме прво место у група...

Го видов детето на Инстаграм, по изгледот на лицето најверојатно проаѓа низ хемотерапија.

Го видов детето на Инстаграм, по изгледот на лицето најверојатно проаѓа низ хемотерапија.

И јас ја видов сликата, и мене на прв поглед ме натера да мислам на хемотерапија, само си реков ај да не шпекулирам... тажно во секој случај :(

Детето беше праено операција лани се беше во ред наводно пак се искомплицирало.... Можи истото да е поврзано така?

Детето беше праено операција лани се беше во ред наводно пак се искомплицирало.... Можи истото да е поврзано така?
Незнам шо беше операцијата, никој нема официјално изјавено (а нема ни што да ни кажуваат, нивна приватна работа си е)
Е сега пази на сликата на Мартина ептен делува како некое од оние ѓубрињата дека е.
И ако е така ќе има рекурентни отсуства поради терапии и слични заебанции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom