- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.844
- Поени од реакции
- 4.075
Затоа лани тие играчи од мк без квалитет во Куманово ве исплескаа во плеј оф... исто ве чека и оваа година...
Zatoa lani tie igraci vo Kum so kvalitet gi ispleskavme u polufinale u kup.
Abe da recevme kartite ke bidat 100 evra i da ve ebeme eden po eden - site, ke molevte da vlezete.The amount of ГРОМ Ботови на оваа тема е too damn high.
Нема да пројдат 5 победи у аба, ама битно играле у јака лига, знаеш како викаат боље прв у село него последен у град.
Треба да сум психички недобар да сум од Скопје и покрај Работнички и Мзт да си го учам детето да ми навива за клуб кој има 3,5 навивачи и немаат К од Кошаркарско во својот тим. Затвараат улази, ставаат 300 денари карти, ама Алек бил гнида пошто дал цд на Бајиќ, Стевчо е цветче.
Ретко ретардиран треба да си да навиваш за клуб ко Соколи.
Zel mi zbori za makedonski igraci, demek mnogu zagrizen, a kjoro dete parket ne videlo 5 god.
Treba da si retardiran da navivas za klub ko Kum, za klub bez ambicija, bez proekt, bez idnina, bez mladi bez nisto. . .
Samo vakov promasen abortus kao tebe moze da naviva za takvo nesto, bolje da te izdrkale u caska. . .
Ја нигде не го бранам Циц за разлика од тебе и другарот твој, ултрасот на Соколи. Ја не пасам г'з у партија, вие пасете.
Што се фаќаш за 300 денари карта, зошто лани ниту еднаш ние од Куманово не можевме да навиваме во БТ? Па не навиваме за Партизан, за својот тим навиваме, како тоа сегде во Македонија можеш да гледаш кошарка само кај вас не? Вие што сте?
Карпош као Менхетен да е,па викаш Куманово село е, ќе поцкркате еден ден од криминалецот ваш што ги исече сите дрвја. Денеска сите се „Скопјанци“ у Скопје, ама од Свирипичино доселени.
Куманово увек ќе ве прими да гледате кошарка, никогаш картите не биле поскапи од 300 денари, па и ние игравме со Звезда пријателска, па картите беа 50 денари, дојдоа СРБОМАНИ full, па не ги затворија вратата за wannabe Делије.
Нема за долго да траете, набрзо ќе си отиде ова зло. Дотогаш уживајте во вашето натртување пред сите противници во АБА ЛИГАТА.
Зошто бе да ми е крив Стевче, па ја како што знам лани у Game5 натртивме некого у сред Борис, мојот тим е вицешампион на Македонија, не некој вештачки клуб у Скопје, исто ве чека и оваа сезона, ќе го папате.
Kako site vo Mak mozat da dojdat da gledaat kosarka vo BT, samo vie neaobortiranite - ne?
Nie moze nema dolgo da traeme, ali vie usta pomalce. cic za skoro nema da bide gradonacalnik, a togas na kurov ke igrate.
Lani kao sto znam, ve tepavme u kup. Mojot tim e vicesampion, a ne nekoj t.n. klub.
Ovaa godina segde ke ve izdominirame