Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа лани тие играчи од мк без квалитет во Куманово ве исплескаа во плеј оф... исто ве чека и оваа година...

Zatoa lani tie igraci vo Kum so kvalitet gi ispleskavme u polufinale u kup.
The amount of ГРОМ Ботови на оваа тема е too damn high.

Нема да пројдат 5 победи у аба, ама битно играле у јака лига, знаеш како викаат боље прв у село него последен у град.

Треба да сум психички недобар да сум од Скопје и покрај Работнички и Мзт да си го учам детето да ми навива за клуб кој има 3,5 навивачи и немаат К од Кошаркарско во својот тим. Затвараат улази, ставаат 300 денари карти, ама Алек бил гнида пошто дал цд на Бајиќ, Стевчо е цветче.

Ретко ретардиран треба да си да навиваш за клуб ко Соколи.
Abe da recevme kartite ke bidat 100 evra i da ve ebeme eden po eden - site, ke molevte da vlezete.
Zel mi zbori za makedonski igraci, demek mnogu zagrizen, a kjoro dete parket ne videlo 5 god.

Treba da si retardiran da navivas za klub ko Kum, za klub bez ambicija, bez proekt, bez idnina, bez mladi bez nisto. . .

Samo vakov promasen abortus kao tebe moze da naviva za takvo nesto, bolje da te izdrkale u caska. . .

Ја нигде не го бранам Циц за разлика од тебе и другарот твој, ултрасот на Соколи. Ја не пасам г'з у партија, вие пасете.

Што се фаќаш за 300 денари карта, зошто лани ниту еднаш ние од Куманово не можевме да навиваме во БТ? Па не навиваме за Партизан, за својот тим навиваме, како тоа сегде во Македонија можеш да гледаш кошарка само кај вас не? Вие што сте?

Карпош као Менхетен да е,па викаш Куманово село е, ќе поцкркате еден ден од криминалецот ваш што ги исече сите дрвја. Денеска сите се „Скопјанци“ у Скопје, ама од Свирипичино доселени.

Куманово увек ќе ве прими да гледате кошарка, никогаш картите не биле поскапи од 300 денари, па и ние игравме со Звезда пријателска, па картите беа 50 денари, дојдоа СРБОМАНИ full, па не ги затворија вратата за wannabe Делије.

Нема за долго да траете, набрзо ќе си отиде ова зло. Дотогаш уживајте во вашето натртување пред сите противници во АБА ЛИГАТА.

Зошто бе да ми е крив Стевче, па ја како што знам лани у Game5 натртивме некого у сред Борис, мојот тим е вицешампион на Македонија, не некој вештачки клуб у Скопје, исто ве чека и оваа сезона, ќе го папате.

Kako site vo Mak mozat da dojdat da gledaat kosarka vo BT, samo vie neaobortiranite - ne?

Nie moze nema dolgo da traeme, ali vie usta pomalce. cic za skoro nema da bide gradonacalnik, a togas na kurov ke igrate.

Lani kao sto znam, ve tepavme u kup. Mojot tim e vicesampion, a ne nekoj t.n. klub.
Ovaa godina segde ke ve izdominirame

E zatoa ti ke ostanes makedonec-mravka koja sekojdnevno ja gazime po ulicite, poso doagjas da navivas za srpski tim protiv makedonski. Klasicen makedonec - gnida od vidot na Jonchevski koj raboti vo interes na srpski tim na steta na makedonski.

Nba, samo u nba i kaj nas postoi takvo navivanje.

хахахахахахахахахха
Ај прво научи да пишуваш кирилица, па потоа навредувај Македонци?

Навивање...срамота е да го споменеш, срамота се тие суштества што во слободно време се македонци а на утакмица за Партизан wanna be срби поголеми од самите срби. Иначе, од другата страна имаше публика, да, и тоа каква обичните гледачи посакуваат. Тоа што во твојот ментален склоп е останато дека навивање по дефиниција значи плукање, пцуење, нереди, тепачки, проблеми, недолично скандирање и транспаренти, е само доказ за еволутивниот стадиум во кој си застанал.

Гореспоменатата моја констатација ја потврдуваш во твојата последна реченица од постот....ги побиваш теориите на Дарвин за еволиција...

Извини, не можам, не смеам како Македонец да навивам за странски клуб? Претпоставувам вие јаките навивачи на Соколи, во другите спортови исто само тимовите од Карпош ги бодрите...oh, wait...нема други спортови во Карпош.

За твоја информација, во тие два блока (каде што вашата одлична организација не напика, без разлика што јас, а и многу други имаа карти за 3 блок, меѓу кои и неколку парови на кои сигурно не им беше до навивање), голем дел беа од Куманово (веројатно град со најмногу Срби во Македонија), а повеќето беа од погранични места во Србија. Да имаше и Македонци, јас сум еден од таквите, што навиваа за Партизан. Ми е гајле за Србија, јас сум си навивач исклучиво на Партизан. Зошто и како сум го засакал тимот, нема смисла да објаснувам, секако нема да сфатите, затоа што вие вашиов „го сакате“ затоа што од штаб така ви кажале.

Друга работа, на интернет има видео од цела утакмица. Пушти ми линк каде има плукање, пцуење, нереди и слично? Сте си врзале во крпче дека Гробари/Делије се насилни навивачки групи и дури и со свои очи кога ќе видите дека не е така, пак не може никој да ве разубеди...продолжи да ми збориш за еволуција. Од другата страна публиката беше точно каква што обичните гледачи посакуваат. Само не обичните гледачи на спортски натпревари, туку на театарски претстави.

Zatoa lani tie igraci vo Kum so kvalitet gi ispleskavme u polufinale u kup.

Abe da recevme kartite ke bidat 100 evra i da ve ebeme eden po eden - site, ke molevte da vlezete.
Zel mi zbori za makedonski igraci, demek mnogu zagrizen, a kjoro dete parket ne videlo 5 god.

Treba da si retardiran da navivas za klub ko Kum, za klub bez ambicija, bez proekt, bez idnina, bez mladi bez nisto. . .

Samo vakov promasen abortus kao tebe moze da naviva za takvo nesto, bolje da te izdrkale u caska. . .

Kako site vo Mak mozat da dojdat da gledaat kosarka vo BT, samo vie neaobortiranite - ne?

Nie moze nema dolgo da traeme, ali vie usta pomalce. cic za skoro nema da bide gradonacalnik, a togas na kurov ke igrate.

Lani kao sto znam, ve tepavme u kup. Mojot tim e vicesampion, a ne nekoj t.n. klub.
Ovaa godina segde ke ve izdominirame
Вие имате амбиции? Кои млади се ваши бе? Синот на Стевче, што не може топка да пренесе? :pos: Тато плаќа сине биди кошаркар:pos::pos::pos:, да знаеш колку мизерни пари има дадено циц оваа година за кошарката, стевче толку троши само да бутне тоа зеленилото у карпош, да ви изгради неколку згради, за да може да се угушите без зеленило:icon_lol:, ајде кажи зошто лани не можев да купам карта и ко човек да гледам утакмица? Спинување, тоа е тоа што ве краси сите вас привржани за Подржикоњската месија...

Имале млади бе, проекти имале, да, имате проекти, најновиот е како да победиме една утакмица у АБА :pos::pos::pos:

Преклани носевте "Eвролигашки" играчи, брдо пари им дадовте - го испушивте од нас, лани донесовте 88 странци, пак го испушивте од нас, оваа година исто ве чека...
И Леброн и Кари доведете ги, пак од нас ќе го папате...
Подржикоњ у АБА лига, хахаха...

http://ekipa.mk/makedonsko-kumanovo-ja-reshi-legijata-na-strantsi-od-karposh/
http://sportmedia.mk/kosharka/domas...-finaleto-kostoski-i-trajkovski-majstorski-gi

Хахахаха

хахахахахахахахахха
Ај прво научи да пишуваш кирилица, па потоа навредувај Македонци?
Ova ti e najjakoto so koe mozes da mi pariras?
Вие имате амбиции? Кои млади се ваши бе? Синот на Стевче, што не може топка да пренесе? :pos: Тато плаќа сине биди кошаркар:pos::pos::pos:, да знаеш колку мизерни пари има дадено циц оваа година за кошарката, стевче толку троши само да бутне тоа зеленилото у карпош, да ви изгради неколку згради, за да може да се угушите без зеленило:icon_lol:, ајде кажи зошто лани не можев да купам карта и ко човек да гледам утакмица? Спинување, тоа е тоа што ве краси сите вас привржани за Подржикоњската месија...

Имале млади бе, проекти имале, да, имате проекти, најновиот е како да победиме една утакмица у АБА :pos::pos::pos:

Ocigledno imame pogolemi ambicii od vas. Igravme vo vtora liga. Vlegovme vo prva. Opstanavme vo prva. Bevme vo top 6. Zavrsivme vtori vo regularen del, igravme finale vo kup i polufinale vo Play off.
Ovaa godina igrame ABA liga i BIBL.
Vie za celo ova vreme igrate vo prva liga i stoite vo mesto. Od ovaa sezona rabotata e nesto rikverc. Dogodina ke bidete strumica.

Nasite mladi se pred 2 godini bea mladinski shampioni. Minatata godina igraa finale, a sekoja godina igraat vo polufinale.
Ekipata sostavena od mladi igraci vo treta liga, minatata godina obezbedi plasman vo vtora liga ovaa godina.
Ekipata vo vtora liga e dosta konkurentna, ke ja pojacame so 2-3 igraci. Samo ke ti postavam edno prasanje. A Sto ke bide ako zavrsime prvi vo vtora liga :) ?

Gledam deka celo vreme probuvas da protnes politika u temava, iako toa se kosi so pravilata. Ali ako dozvolat moderatorite, nema problem i za toa mozam da ti odgovoram. Po tipot na navredite i problemot so drvata, ocigledno si cistokrvno komunjarce. Ako ne dozvolat pisi mi PP, tamu ke prodolzime.

Nie porano ili podocna ke pobedime edna utakmica vo ABA. Ama koga ke pobedime, ke imame edna poveke od vas.
Преклани носевте "Eвролигашки" играчи, брдо пари им дадовте - го испушивте од нас, лани донесовте 88 странци, пак го испушивте од нас, оваа година исто ве чека...
И Леброн и Кари доведете ги, пак од нас ќе го папате...
Подржикоњ у АБА лига, хахаха...

http://ekipa.mk/makedonsko-kumanovo-ja-reshi-legijata-na-strantsi-od-karposh/
http://sportmedia.mk/kosharka/domas...-finaleto-kostoski-i-trajkovski-majstorski-gi

Хахахаха

Umre toa vreme. I rabotnicki ne gazese po 40 razlika edno vreme, ali toa e minato. Sega kurot im go vadime u sred gradski park.
Sega i vas ke vi dademe da go usisate u sred Kum.
Абе од СУТЈЕСКА ДОМА ИЗГУБИВТЕ 34 РАЗЛИКА
Golem kur!

Добро ќе победите една и ќе испаднете, следната година нема да може да играте Аба и ќе се вратите пак тука кај нас, да ве пердашиме повторно.

Ние бевме финалисти на куп и два пати финалисти на првенство на Македонија. Бевме финалисти на куп со играчи како кабел, Мико Голубовиќ и Марјан Младеновиќ, заедно не земаа преку 2.000 евра.

Кога ќе не стигнете нас, со 2 финалиња во лига и 1 во куп, ќе зборуваме, какви амбиции имате вие.

Ova ti e najjakoto so koe mozes da mi pariras?

На што да ти парирам бре? На тоа дека навредуваш Македонци затоа што навивале за клуб чие што седиште е во Белград? (Да знаеше за нешто повеќе од Карпош Соколи, ќе знаеше дека Партизан и ден денес е Југословенско спортско друштво. Не дека тоа ќе ти смени нешто.) А во исто време не знаеш или уште полошо, не сакаш да користиш кирилица. Немам што да зборам со такви луѓе јас. Уживајте си во малограѓанштината, се гледаме следна сезона (ако опстанете во АБА) кога ќе гостува Партизан. :kezec:

На што да ти парирам бре? На тоа дека навредуваш Македонци затоа што навивале за клуб чие што седиште е во Белград? (Да знаеше за нешто повеќе од Карпош Соколи, ќе знаеше дека Партизан и ден денес е Југословенско спортско друштво. Не дека тоа ќе ти смени нешто.) А во исто време не знаеш или уште полошо, не сакаш да користиш кирилица. Немам што да зборам со такви луѓе јас. Уживајте си во малограѓанштината, се гледаме следна сезона (ако опстанете во АБА) кога ќе гостува Партизан. :kezec:

Ako ne mi dades vistinski kontra argumenti za toa zosto ve narekov tebe i takvite kako tebe - gnidi, togas nemoj da me zamaras da me citiras i da mi odgovaras.

Ako ne mi dades vistinski kontra argumenti za toa zosto ve narekov tebe i takvite kako tebe - gnidi, togas nemoj da me zamaras da me citiras i da mi odgovaras.
Еј да си ебеш век ако сам туја ќе дам 300 денара кд ќе играте против Морнар (ваљда тија са најслаби) сакам да гу гледам туј вашу историску победу и ако може да ми средиш едно селфи да направу сас Матиќа...

Кои се амбициите на Куманово? Кои се младите играчи на Куманово и што имаат направено/постигнато? И немоќта на аргументите за темава на која пишуваш ти излегува на виделина секогаш кога мешаш политика, Стевче, Подржикоњ, Циц итн... Каква, боже му прости на гревново чедо, врска има зеленилото или зградите во Карпош (башка и тука машиш отпојќе, Стевче мислам и доби некаква награда европска за заштита на околината и енергетска ефикасност) со кошарка? Тотално си немоќен, разоружан без аргументи, празен ко бел лист.

И проектот за кој као нешто шеговито-досетливо се исмејуваш, Соколи ќе го остварат...но што правиме со твојот клуб? Што проект има? Шампион на МК му пропадна, куп шампион му пропадна, супер куп шампион му пропадна, учество во АБА му пропадна...и сеа шупрајме? Глејте го Соколи и АБА.[DOUBLEPOST=1476454131][/DOUBLEPOST]
Добро ќе победите една и ќе испаднете, следната година нема да може да играте Аба и ќе се вратите пак тука кај нас, да ве пердашиме повторно.

Ние бевме финалисти на куп и два пати финалисти на првенство на Македонија. Бевме финалисти на куп со играчи како кабел, Мико Голубовиќ и Марјан Младеновиќ, заедно не земаа преку 2.000 евра.

Кога ќе не стигнете нас, со 2 финалиња во лига и 1 во куп, ќе зборуваме, какви амбиции имате вие.

Тоа ти е останато да збориш, во минато и во иднина...сегашноста тешко ти паѓа...остај ти следната година, остај ти кај сте биле финалисти и со кои играчи...годинава сте помал клуб од Соколи! That's the ugly truth for you.

Кои се амбициите на Куманово? Кои се младите играчи на Куманово и што имаат направено/постигнато? И немоќта на аргументите за темава на која пишуваш ти излегува на виделина секогаш кога мешаш политика, Стевче, Подржикоњ, Циц итн... Каква, боже му прости на гревново чедо, врска има зеленилото или зградите во Карпош (башка и тука машиш отпојќе, Стевче мислам и доби некаква награда европска за заштита на околината и енергетска ефикасност) со кошарка? Тотално си немоќен, разоружан без аргументи, празен ко бел лист.

И проектот за кој као нешто шеговито-досетливо се исмејуваш, Соколи ќе го остварат...но што правиме со твојот клуб? Што проект има? Шампион на МК му пропадна, куп шампион му пропадна, супер куп шампион му пропадна, учество во АБА му пропадна...и сеа шупрајме? Глејте го Соколи и АБА.[DOUBLEPOST=1476454131][/DOUBLEPOST]

Тоа ти е останато да збориш, во минато и во иднина...сегашноста тешко ти паѓа...остај ти следната година, остај ти кај сте биле финалисти и со кои играчи...годинава сте помал клуб од Соколи! That's the ugly truth for you.
Абе кој клуб сте вие бе да зборите за млади играчи, мислиш Вардар сте, не мешам политика, воопшто не ме ни интересира, можеш слободно да провериш дали сум зачленет во некоја партија.

10641204_10205357445644861_1955179787400813711_n.jpg

Вие ќе го доживеете ли некогаш ова, без носење за уши професорки и деца кои лани влегуваа на влез и тачно се знаеше кој може да влезе, срамота еј, носат учителки од градинки и деца за да навиваат. ДНО од клуб.

Ќе се видиме на терен, оваа сезона, до тогаш стои Соколи - Куманово 2:3 сезона 2015/2016 ;)

Абе кој клуб сте вие бе да зборите за млади играчи, мислиш Вардар сте, не мешам политика, воопшто не ме ни интересира, можеш слободно да провериш дали сум зачленет во некоја партија.

Ќе се видиме на терен, оваа сезона, до тогаш стои Соколи - Куманово 2:3 сезона 2015/2016 ;)

Jas ti pisav pogore za uspehot na mladite na sokoli.
Odgovori mi ti za uspehot na mladite na Kumanovo?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom