Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
О ти голем Македонецу кој браниш криминалци и убијци на својот народ, бараш докази и тендери сакаш да се распишуваат за проверка на снимки, ти Македонецу најголем кажуваш што е правилно што не.
Море глуп, каков тендер бе? Грујо викаше снимките се лепени, после тоа викаше пола се вистинити пола не се. Дадоа една снимка на експерти да ја проверат и тоа е, какви тендери Македонецу најголем?
Пушти вода, многу смрди. И оди дојади ја попарата. Јас сакам да проверам дали снимките се автентични, во мојата лабораторија, може ли?

Пушти вода, многу смрди. И оди дојади ја попарата. Јас сакам да проверам дали снимките се автентични, во мојата лабораторија, може ли?
Имаш лабараторија за аудио снимки, а ти си самиот експерт за аудио техника и имаш државна лиценца за лабараторија за испитување на аудио материјали?[DOUBLEPOST=1476098950][/DOUBLEPOST]
Важечка ли е оваа лабараторија за експерт како тебе http://24vesti.com.mk/al-dzezira-ge...dija-avtentichnosta-na-prislushuvanite-snimki
хахаха од кај разбира германецо македонски па да знае дал се автентични снимените разговори ?
Тие снимки смее да ги анализира само во македонија!

О Македонецу, каква лабораторија имаш ти? Патриоту најголем и сезнајко, дај ми доказ дека имаш лабораторија за проверка на снимки.

http://www.libertas.mk/bitolchanets-osuden-na-godina-zatvor-za-tri-semki-marihuana/

Ах еве кој бил поголем криминал од оној на Фамилијата. Со ова сакаат да се замараат судиите, за три семки марихуана сакаат да судат. :pos:

Темава нели треба да биде за СЈО ?
Преку таквото од вакви љангури како тебе што сакаат да плукаат по судството и се она што се нарекува правен систем .Нема да коментирам за тој случај понатака, не е во контекст на темата и нема како да се поврзе.Би сугерирал да не се пишува нешто што нема врска со ( -СЈО) нивната работа и успеси
Треба се остави уште простор за докажување на обвиненијата од СЈО, да се докаже дали има капацитет-и (и какви ) за казните на обвинетите :pos: .
Тепате муабети празни сеуште, чекам некој разрешен конкретен случај нивни, да може да се дискутира :tapp: со факти .
Опозициските членови да ги смират страстите и да не се палат ко млади мајмуни на банана:vozbud:

Темава нели треба да биде за СЈО ?
Преку таквото од вакви љангури како тебе што сакаат да плукаат по судството и се она што се нарекува правен систем .Нема да коментирам за тој случај понатака, не е во контекст на темата и нема како да се поврзе.Би сугерирал да не се пишува нешто што нема врска со ( -СЈО) нивната работа и успеси
Треба се остави уште простор за докажување на обвиненијата од СЈО, да се докаже дали има капацитет-и (и какви ) за казните на обвинетите :pos: .
Тепате муабети празни сеуште, чекам некој разрешен конкретен случај нивни, да може да се дискутира :tapp: со факти .
Опозициските членови да ги смират страстите и да не се палат ко млади мајмуни на банана:vozbud:
Кој си па ти жити се? Секако дека ќе плукам по судиите кои со сите сили се обидуваат да го спасат Грујо. Тоа беше еден од многуте примери за тоа што попрво би суделе и кого би осудиле. Нема врска со темава знам. Љангур еден. :)

Кој си па ти жити се? Секако дека ќе плукам по судиите кои со сите сили се обидуваат да го спасат Грујо. Тоа беше еден од многуте примери за тоа што попрво би суделе и кого би осудиле. Нема врска со темава знам. Љангур еден. :)

Типичен проопозициси љангур си што сака да остави впечаток на мурец.Биди достоинствен на себеси и придржувајсе на темата а не да продаваш м*да за бубрези со што би било кад би било :tapp: .
Очигчедно е дека СЈО сеуште само обвивенија има а не и обвинети.Да причекаме уште па да се покажат-докажат во право светло :pos::icon_lol: можеби ке се предомислиш и ти. :sekcza:

п.с Задолжените за ред во темата :oftopik: .... :popce:

Типичен проопозициси љангур си што сака да остави впечаток на мурец.Биди достоинствен на себеси и придржувајсе на темата а не да продаваш м*да за бубрези со што би било кад би било :tapp: .
Очигчедно е дека СЈО сеуште само обвивенија има а не и обвинети.Да причекаме уште па да се покажат-докажат во право светло :pos::icon_lol: можеби ке се предомислиш и ти. :sekcza:

п.с Задолжените за ред во темата :oftopik: .... :popce:
Па што му реплицираш како така? Си пријавил офтопик ама не ти држи газот да оставиш така и мораш да реплицираш и да се разврзе уште поголем офтопик. Сериозно сега, ако треба да го казнам него ќе треба и тебе да те казнам за изигравање џек.

Темава е за СЈО, вратете се на дискусијата.

Јас имам стопати пријавувано без да одговорам и не беше мрднато со прст.

http://www.libertas.mk/bitolchanets-osuden-na-godina-zatvor-za-tri-semki-marihuana/

Ах еве кој бил поголем криминал од оној на Фамилијата. Со ова сакаат да се замараат судиите, за три семки марихуана сакаат да судат. :pos:

Епа кога сите знаат дека правниот систем функционира како зелено пазарче зашто НИКОЈ не побара смена на судии туку СЈО=Сизиф и ќе си го заебаваме народот :masa: нека има што да зборат, додека се уништува целиот државен систем.

Плус дозволија ЗАБРАНА на снимки од ЈАВЕН карактер. Некој злоупотребил службена должност а да му биде заштитена приватноста (y)

П.С. Во аптека е ОК да ти наплатат 9.000 денари за 10мл и тоа со слаб %тхц, а три семки биле криминал :aplauz:
И после ние сме биле паметна нација :pos:

Дечки, зошто бе не можете да дискутирате без да се навредувате меѓусебно? :)

Мислам океј е да имаш убедувања и да си ги браниш, да изнесуваш аргументи, затоа се форумите за дискусии, ама со навреди кон други членови не бива, селцки е.

Ич нејќам да банирам, дискутирајте ко што личи, за да нема банови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom