Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Меѓународната заедница е составена од луѓе кои се згрозени од криминалите на фамилијата, и со нив не сакаат ниту да се поздрават, а не па да дозволат да бидат подмитени. Таму важат други принципи на демократија, меритократија и се што лета се јаде.

Така да, после гласањето се очигледни две работи. Прво, дека Илиевски е несомнен професионалец, што значи дека обвинувањата (на СДСМ и граѓаните загрижени за демократијата во државава) за неговата (не)стручност биле ноторна глупост. И второ, дека меѓународната заедница не ги зема во предвид снимките што Заев ги објавуваше. Што е по малце тажно. :(

Да од прв поглед така изгледа, но знам дека имаш поголем капацитет од Ѓорѓи така да не се прај на Тошо сега.
Таа заедница прво дава подршка на шарените, а после идењето на Грујо кај Бајден :cool: некако целата стратегија на М.Заедница е менаџирање на кризата а не решавање. И мито грдо звучи затоа законски е Лобирање :D

Мене ми изгледа дека и Грујо и Зајо се нечии актери за друга цел. Зашто или Заев ќе беше затворен и суден како предавник (Асанж и Сноуден ) или Грујо досега ќе беше надвор од земјата а опзицијата ќе преземеше институциите и ќе почнеше да апси. Ова претстава е кога знаеме какви се 90% од судиите а ти само СЈО формираш :cautious:

И викаш таа заедница не трпи криминали, не јадеше од Гадафи и сл а и од други посурови режими :noze:.

Да од прв поглед така изгледа, но знам дека имаш поголем капацитет од Ѓорѓи така да не се прај на Тошо сега.
Таа заедница прво дава подршка на шарените, а после идењето на Грујо кај Бајден :cool: некако целата стратегија на М.Заедница е менаџирање на кризата а не решавање. И мито грдо звучи затоа законски е Лобирање :D

Мене ми изгледа дека и Грујо и Зајо се нечии актери за друга цел. Зашто или Заев ќе беше затворен и суден како предавник (Асанж и Сноуден ) или Грујо досега ќе беше надвор од земјата а опзицијата ќе преземеше институциите и ќе почнеше да апси. Ова претстава е кога знаеме какви се 90% од судиите а ти само СЈО формираш :cautious:

И викаш таа заедница не трпи криминали, не јадеше од Гадафи и сл а и од други посурови режими :noze:.
Ако и меѓународната заедница е покварена и не се бори за правда и мир, значи треба револуцијата да се префрли прво таму.

Дали од тоа може да се заклучи, дека во наредниот чекор, нашето прогресивно демократско граѓанство ќе ја руши фамилијата од западноевропските градови? :cautious:

Комуњари вистуна ли на листите ваши до 10 место ќе ви бидат шарениве лгбт. И вие сте биле некоја комустичка партија, ехх ленин и тито ви се превтуваат у гроб. Остана парата да ви е најважно, а не идеологијата и државниот инженеринг. :-) Со пигиво Пумба ќе ухапсите ли некој, или ние народот да си ги бараме парите назад, М?! :-)

Шарените им се инвестиција (и буквално: Кога собираа пари да им платат казни). Јас би се чувствувал малку заебан за моите пари, не знам. Но веројатно се тешат дека Маркс ќе им ги прости гревовите и ќе ги прими во рајот комунизмот на оној свет.

Има врска. Тие си се докажани за таа работа и си имаат современи лаборатории за тие работи. Ти повели дај ми доказ дека имаш таква лабораторија и слободно провери ги снимките.
Ти ли одлучуваш? Кој сака ли одлучува? И уште да се плати.

kade mozam da ja najdam snimkata kade sto zaev go ucenuva gruevski so snimkite za smena na vlasta?

kade mozam da ja najdam snimkata kade sto zaev go ucenuva gruevski so snimkite za smena na vlasta?
не го уценува туку му укажува дека е до гуша во криминал и најдобро е да си замине,а овој другиот као ај ти на мене ќе фолираш дека имаш нешто за мене и БУМ бомбите на ТВ и интернет,е после нешто вистина,малку вистина и на крајот вистина ама не кажа кое се тие малку,нешто и вистина..фуфка в'ф гаќите:D.
На јутјубе барај..Вистината за Македонија (y)

Да од прв поглед така изгледа, но знам дека имаш поголем капацитет од Ѓорѓи...
Кога еден од најглупавите на форумов се прави паметен да „расудува“... тури му пепел...

Сите ја имаат, сегде се врти. Премиер, ОЈО ,секретарки, кафекуварки, шофери, курири....
Шо има врска што снимката била дел од ПИМ мерки

ПС. Покрена воопшто оној смешката од Јавен Обвинител некоја постапка за тоа како ПИМ мерки испаднале во јавност ?

ПС. Покрена воопшто оној смешката од Јавен Обвинител некоја постапка за тоа како ПИМ мерки испаднале во јавност ?
Сите знаеме дека во јавноста ги пласирал некој „загрижен граѓанин“.

Ај да видиме периодов како ќе се правдаат парите, бидејќи политички беше постигнат договор за СЈО, ама после треба и да кажат за што се избрани. Прво, незнам дали можат да оправдаат за што трошеле пари. Ако треба да апасат што не го прават тоа. Едмонд, го уапсија и што ??? Што докази добивме, или еве Гордана, или било кој. Што гледаме ние во јавноста. Каде се доказите за криминал, викаат ги спречувале. Па нели имате министер, нели сте сега власт. Давајте резултатати или да не ве набркаат странциве. Тие се најнервозни, зошто неможете да испорачате ништо.( не ве бива, а држава ќе водите).

Сега за сега тешко им оди во судот затоа што претседателот на скопскиот суд кој воедно е и милионер според антикорупциска сите предмети од СЈО ги дели на подобни судии и ги одбива барањата за изземање.

не го уценува туку му укажува дека е до гуша во криминал и најдобро е да си замине,а овој другиот као ај ти на мене ќе фолираш дека имаш нешто за мене и БУМ бомбите на ТВ и интернет,е после нешто вистина,малку вистина и на крајот вистина ама не кажа кое се тие малку,нешто и вистина..фуфка в'ф гаќите:D.
На јутјубе барај..Вистината за Македонија (y)
nie smrtnicite,da imame dokazi za kriminal za nekoj covek ako otideme prvo kaj nego da se pazarime, namesto da odime vo sud.toa kje bide ucena
koga zaev go pravi toa,togas e `vistinata za makedonija` :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom