Теоретски кажав. Како мислиш дека би реагирале тие? Би те одбиле или прифатиле?
Брат , имам пробано да ги провоцирам , да им се приближам , да видам како ќе реагираат , али они ме гледаат баш со другарски очи..... Хаххаха ко ми текне еднаш така ко му се нафрлив на еден од другарите му викам ај баци ме да пробам дали ќе имам чувства , одма ме оттргна на страна со одговор ; не се глупирај , најди си друг за лапање.
Изгледа се имааат научено на мене толку долго време па не ги палам ич.
Последниов пат кога бев дојдена Мк на одмор , дојде гевгеличанецот на кафе шема и му викам : бате ако не најдам маж , ќе ме земеш ли ти за жена, хаххахаха ..... он вика : на што дроги си ма , оди излади си ја главата малце.
Ист случај и со албанците , ама со нив секогаш внимавам оти одма се агресивни, не сакаат да ги заебавам . Ми се има случено така на заебанција му викам на едниот ќе ме одбиеш ли ако ти се пуштам , па ко збезна , ц ц ц , ми вика јас имам за задача тебе да те чувам доколку други албанци ти прават проблеми,ќе ми кажеш мене , јас ќе средам , така да престани да се глупираш.
До душа имам научено дека кога албанец ќе рече дека ќе ми заврши работа за нешто , тогаш ќе биде завршена работата , а ако не може да ми заврши ќе ми каже само дека не може и толку .
А кај македонец кој не ми е близок другар имам приметено ако пример прашам за услуга некој и он ми рече , ќе биде брат ...... тоа ќе биде никако не може да биде ... Значи подобро ко албанците нека каже дека не може да ми заврши работа , да не се надевам на него.
Како и да е , да не забегувам од темата.
Мојот конечен одговор е дека постои пријателство меѓу машко и женско.