Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако бевме нормална држава талат џафери кој беше командант на учк или она во 2001ва немаше да биди министер за одбрана, за ОДБРАНА! Ајде сеа продолжи да дробиш како сорос и сдс се криви за тоа ,

За гласање не се секирај, тие во администрација изнапикани од дпмне се на многу повеќе спремни за пуста фотеља

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne sme normalna drzava. So sdsm ke bese premier ili on ili Ali.[DOUBLEPOST=1473532891][/DOUBLEPOST]
На веб страната на СДСМ, во делот „Визијата за Македонија“ секој ден се постира за сите мерки што партијата ќе ги преземе кога ќе дојде на власт. Прочитај, може ќе научиш нешто. Вака си се зацепал само во Сител, Канал 5, Курир и Република, па се гледа дека не си информиран...[DOUBLEPOST=1473521545][/DOUBLEPOST]

Со самото тоа што тука збориш за чадори, Сороси, бабароги и слични глупости, се гледа кому му е испран мозокот. А кој знае, може и ви ставаат нешто во сендвичите што ви ги даваат на митинзи. Или во оној убавиот сладолед...[DOUBLEPOST=1473522226][/DOUBLEPOST]

За ова кој е главен во државата, веројатно алудираш на странците или на Груевски. Ако мислиш на странците, можеби во моментов си во право, но да ти кажам искрено, подобро тие да не водат извесен период, отколку овој психопатски режим што ми зеде 10 скапоцени години од животот. Ако мислиш дека Грујо уште владее, си се зезнал. Точно дека се уште е моќен, но тоа дека го има главниот збор е далеку од вистина. Тој веќе не е способен ни избори да закаже кога сака, веќе два пати се избламира и направи мајмуни од своето членство.

За другото што си го изнапишал ќе ти одговорам со контра прашање: Дали во 2014 година некој дури сонуваше дека ќе има ваква ситуација? Дека Грујо ќе биде немоќен да донесе било каква одлука, дека за бате Саше ќе се кажуваат вицеви кој каде стигне, дека Миле, Гоца и Ставре ќе заминат во историјата?

Што и да се случи на изборите, веќе ништо нема да биде како порано. Паторот и да победи, државата нема да се стабилизира. Ќе влеземе во поголема криза. Едноставно, никој нормален и со грам памет во главата нема да се смири и да го остави да владее. Грујо веќе и не размислува трезвено. Ако мислеше добро на своите гласачи, ќе заминеше засекогаш, ќе ја оставеше партијата на Попоски или некој друг, и може барем ќе си го спасеа угледот барем малку. Вака не им се пишува ништо добро.

Dzabe muabetot zivees u zabludi[DOUBLEPOST=1473535019][/DOUBLEPOST]
Немој да очекуваш поинаков одговор од : Бомбите се незаконски стекнати, и неможе да се користат како релевантен доказ за причистување на криминалот.

I se segmentirani, odnosno slusnavme razgovori bez pritoa da go znaeme celosniot kontekst.

Nego eve se kreira sjo i do kaj se? Use kolku vreme ke im treba posto veke vtora godina cekame rezultati

Последно уредено:
Ne sme normalna drzava. So sdsm ke bese premier ili on ili Ali.[DOUBLEPOST=1473532891][/DOUBLEPOST]

Dzabe muabetot zivees u zabludi[DOUBLEPOST=1473535019][/DOUBLEPOST]

I se segmentirani, odnosno slusnavme razgovori bez pritoa da go znaeme celosniot kontekst.

Nego eve se kreira sjo i do kaj se? Use kolku vreme ke im treba posto veke vtora godina cekame rezultati
Треба да си тотален морон и идиот за да не гледаш резултати.Доволно е да го спомнам случајот Трезор, нема простор за дискусија и докажување па дури ни корумпираново судство неможе ништо против оние факти.Имаш готови сметки и факти за една од многуте криминални мрежи, така да случајот е на свршен чин уште пресуда фали.Единствено што можат да прават горните е да измислуваат глупи изговори ко демек УСБто од случајот не можело да го прочита компјутерот(која глупост,мислат дека си имаат работа со имбецили :tapp:) и да одложуваат.За други резултати да не зборам, СЈО има еден куп обвиненија покренато и случаи за кои верувам дека дел ќе веа до сега готови да не беа изложени на разни саботажи.

Како што реков горниве мислат дека си имаат работа со морони, иако изгледа ги има многу, среќа не се мнозинство.

Треба да си тотален морон и идиот за да не гледаш резултати.Доволно е да го спомнам случајот Трезор, нема простор за дискусија и докажување па дури ни корумпираново судство неможе ништо против оние факти.Имаш готови сметки и факти за една од многуте криминални мрежи, така да случајот е на свршен чин уште пресуда фали.Единствено што можат да прават горните е да измислуваат глупи изговори ко демек УСБто од случајот не можело да го прочита компјутерот(која глупост,мислат дека си имаат работа со имбецили :tapp:) и да одложуваат.За други резултати да не зборам, СЈО има еден куп обвиненија покренато и случаи за кои верувам дека дел ќе веа до сега готови да не беа изложени на разни саботажи.

Како што реков горниве мислат дека си имаат работа со морони, иако изгледа ги има многу, среќа не се мнозинство.

I do kade e trezor? Neka dokazat deka smetki se vistinski a ne proizvod na fabrikata za aferi (so sreka neka im e ova, banki pogotovo offshore ne komentiraat klienti nitu pak se pod juristikcija na sjo za da davaat iskazi) , pa neka padnat presudi.... Sega za sega ima samo obvinuvanja. Znaci treba da sfatis daleku e ova od zatvoren slucaj i rezultat. Ako na kraj dokazat togas apsolutno treba da legne koj i da e, ama toa dokazuvanjeto pa pri vakvo sudstvo i sjo nekako ne mi se veruva deka ke pomine bas...

Последно уредено:
I do kade e trezor? Neka dokazat deka smetki se vistinski a ne proizvod na fabrikata za aferi (so sreka neka im e ova, banki pogotovo offshore ne komentiraat klienti nitu pak se pod juristikcija na sjo za da davaat iskazi) , pa neka padnat presudi.... Sega za sega ima samo obvinuvanja. Znaci treba da sfatis daleku e ova od zatvoren slucaj i rezultat. Ako na kraj dokazat togas apsolutno treba da legne koj i da e, ama toa dokazuvanjeto pa pri vakvo sudstvo i sjo nekako ne mi se veruva deka ke pomine bas...

Треба ново УСБ да им донесат што ќе може да го прочита компјутерот за да започне случајот.Кажи ми како се осети кога го читаше претходново, не се осети ко да ти ја вреѓаат интелегенцијата?Инаку да, со офшор компанииве не верувам да имаат резултат, ама имаат и други сметки и трансакции со кои можат да го затворат случајот(вака стојат работите колку што сум информиран)

Треба ново УСБ да им донесат што ќе може да го прочита компјутерот за да започне случајот.Кажи ми како се осети кога го читаше претходново, не се осети ко да ти ја вреѓаат интелегенцијата?Инаку да, со офшор компанииве не верувам да имаат резултат, ама имаат и други сметки и трансакции со кои можат да го затворат случајот(вака стојат работите колку што сум информиран)

Druze mene mi e gajle, jas sakam samo da ima izbori sto pobrzo i da zavrsi cirkusot. Ti rekov ako dokazat super ako ne zdravje. Mene ovoj film mi e gledan i sekako ne me zasega ama ok eve ke gledame pak..

Za drugite smetki zivi bili pa videli, samo ako na kraj na primer izleze zena mu na Krpac i uste 200 dusi so kazat kako on bil ucenuvan, tepan, maltretiran i na kraj primoran da sorabotuva so sjo za vo cel toj strav i ocaj na kraj da im dade lazni dokazi. Togas sto pravime? :) Uste ne gledas deka se e ova namesteno i rezirano ama ok, ke gledame show....

, banki pogotovo offshore ne komentiraat klienti nitu pak se pod juristikcija na sjo za da davaat iskazi) , pa neka padnat presudi....

Да видиш како од 01.01.2017 државите ќе споделуваат информации за странски државјани кои вршат бизниси на нивна територија ем ќе коментираат ем оро ќе играат. И Швајцарија се обрвза дека нема да постои тајност во нејзиниот банкарски систем.
Единствено Лас Вегас и Делавер мислам дека ќе го задржат правото на дискреција. Така да кој има пари нека формира фирма Лас Вегас или Делавер и нема гајле :cool:

А што ако испадне жена му е таа што го повлекаа шкрапалото едно 3-4 пати :cautious:
Во станот насилно не е влегувано, можно е некој да и рекол или маж ти или детето, маж ко маж е пролазна работа штом ти направи дете :D а парите секако таа ќе ги добие во наследство :cool:

Не знам зошто кога не живееш тука. :toe:
Па трпел и тој, нели прочита во друга тема? :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Трпи како нетрпи, лесно е мислиш секојдневно да собираш лајкови, да правиш нови профили/емаил ,да браниш/коментираш нарачки по 1000 на ден кај ќе стигнеш, да шероваш објави, да споделуваш секој ден патриотски песни. И се така во круг секој ден.

Каква врска има твоето место на живеење со моменталната ситуација во Македонија? Како е можно да си толку глуп бе човек ?

Го тупиш од аустралија, олабави ок?

Nikakva. Zatoa moeto mislenje si e objektivno. Mi e gajle koj ke bide na vlast. Jas gledam koj ima poveke kapacitet da napravi vo idninata. Za zal enata opcija malku drugata uste pomalku. Jas ne go tupam, ti me citaras i se mesas u tug razgovor

Nikakva. Zatoa moeto mislenje si e objektivno. Mi e gajle koj ke bide na vlast. Jas gledam koj ima poveke kapacitet da napravi vo idninata. Za zal enata opcija malku drugata uste pomalku. Jas ne go tupam, ti me citaras i se mesas u tug razgovor

Епа кога нема никаква врска што си се обесил кај гвујо на тестиси како некој крлеж? Господ да чува, седнал од австралија ќе ја исправа државава.

Епа кога нема никаква врска што си се обесил кај гвујо на тестиси како некој крлеж? Господ да чува, седнал од австралија ќе ја исправа државава.
Tipot e ekonomski promotor vo vladata na Grupmne i praten e vo Istocna Azija i Australia na drzavna plata da "promovira" i privlekuva stranski investitiori. So drugi zborovi na tvoj grb si go drapa... Ali sega ne moze vekje da izdrzi posto mu de nisa idninata znae deka ke go vratat tuka a toa e nesomneno posle ogromniot poraz na Grupmne.

Tipot e ekonomski promotor vo vladata na Grupmne i praten e vo Istocna Azija i Australia na drzavna plata da "promovira" i privlekuva stranski investitiori. So drugi zborovi na tvoj grb si go drapa... Ali sega ne moze vekje da izdrzi posto mu de nisa idninata znae deka ke go vratat tuka a toa e nesomneno posle ogromniot poraz na Grupmne.

Ич кур не ме боли да ти кажам право кој е и што е, само знам дека одбрал погрешна црква (форум) да се крсти.

Ме интересира чисто една работа, а тоа се годишните одмори за револуцијата. Дали некој не се запраша зошто имаше пауза за одморите? Јас досега во ниедна револуција немам видено вакво нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom