- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.029
Да не не чуди после ако го кренат аеродормот во воздух.
koj Oliver e ponadležen za ovaa rabota, možebi i dvajcata se proOliveri, posebno sega koga vujče otvoreno se stavi na stranata na Isis a vo borba protiv Asad i Rusija ... italijancite ni ja pratija šugata nam, možea i oni da gi zatvorat...Што ви е чудно, кај нас така работи системот. И канибалисти да ни вратат, ако имаат трет братучед чија балдаза била школска со шурата на некој заменик министер - слободни се. А пак со некоја книшка ако се има и 12.000 евра за патни трошкови да им исплатат.
Малку е претерано да се каже дека Гугл „промовира“ омраза затоа што ја исфрла како прв резултат најпосетуваната страница за тоа прашање. Фејсбук е друга прикаска, таму и официјално потврдија дека човечки фактор се меша во алгоритмите, ама за ова е нормално да даде линк до Huffington Post кој е секојпат на чело со овие SJW тематики. Ама ако им е.Гугл и Фејсбук од поодамна промовираат омраза кон белците, и толеранциjа кон "малцинствата"
Ова е кулминацијата:
![]()
https://www.google.com/search?q=is it possible to be racist to a white person&client=opera&hs=sKC&biw=1920&bih=970&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjbtqOD5sHPAhVE6CwKHRlkAeQQ_AUIBygA&dpr=1
Ова не е резултат од најпосетуваната страница туку резултат директно од Google, т.е. алгоритмот Ask GoogleМалку е претерано да се каже дека Гугл „промовира“ омраза затоа што ја исфрла како прв резултат најпосетуваната страница за тоа прашање.
Huffington PostОва не е резултат од најпосетуваната страница туку резултат директно од Google, т.е. алгоритмот Ask Google
(т.е. не е ни алгоритам, туку copy-paste - рачно внесено)
Аaа, Франческа, жената што го вади лебот од јадење лајна за белците, а мажена е за белец.Пошо нели,Арапите,Кинезите,Персијците и Турците на туѓа територија доаѓале со цвекиња и толеранција
Сега кога ке ти дојде Амон со зулуфите да ти го мрси колку македонците биле антисемити (тоа е благодарам што сме ги бранеле од бугарите пред 70 год ) ...Rabbi: Jews are fighting alongside their Muslim brothers against Old Europe
Toa e тоа...
За да дојде до златна средина ќе треба големи чисти да се направаат.Arthokk Lionheart Масовни чистки на кои народот ќе аплаудира
Ти до толку не резонираш. Масовните чистки тебе или мене ќе не одминат ... Нели гледате дека намерно се форсира ова со имигрантите за баш да дојде до ХАОС а не до ред и поредок.
Ама палете се дека екстремна десница ќе среди нешто. Како што и педерската екстремна левица е Рак за општеството така и спротивноста. Не за џабе рекле златна средина.
Е ај ти вака како голем Војвода дај кажи ми како,какви и на кого ЧИСТКИ ќе правиш или би направил .....За да дојде до златна средина ќе треба големи чисти да се направаат.