Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Јоветиќ дупка невидена. Позиционирање за у ѓубрето не се знаеше ни кај игра ни шо игра да ти ебам тоа сеоскиот Алварез.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Барбоса за нова година нека го чува,таман под елката да го стаи,да и го стаам на таа плавата кај де бур дома!Жими куров 3 то место што ќе догураме со овој дебилов што мисли дека ова жабарскиве екипи се како утрехт и рода па трчај и рогај напред само

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
2 август 2011
Мислења
1.269
Поени од реакции
1.705
Шо побруги го избркат овај Де Бур то поголеми ни се шансите за едно од првите три места, далеку е од врвен тренер. Денеска три замени сите три ги згреши. ДЕ БУР ОДИ СИ!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја претерувате..се понашате како мали деца..па шо треба на секој пораз да го бркаме тренерот?..на што ќе личи клубот после?..и јас сум револтиран повеќе од сите заради поразот ама тое има уште многу за играње и не треба да се паничи..ако се врзат 3-4 победи со ред пак ќе бидиме во пол позиција ..барем сега имаме колку толку играчи не сме отепани како порани..уште онај ѓуптинот Габигол нека се покажи и ќе биди солидно

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Да бе на секои 2 недели ќе мењаме тренери. Проблемот е неуиграност на тимот и ништо друго. Зимоска малце да се стегне одбраната и ќе фатиме колосек. И дај не кур паничете, само што почна сезона. Со овој тим се враќаме ЛШ, ставајте ме ј букмаркс ако сакате.

Позз идам Лиџн да шлапам.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ја претерувате..се понашате како мали деца..па шо треба на секој пораз да го бркаме тренерот?..на што ќе личи клубот после?..и јас сум револтиран повеќе од сите заради поразот ама тое има уште многу за играње и не треба да се паничи..ако се врзат 3-4 победи со ред пак ќе бидиме во пол позиција ..барем сега имаме колку толку играчи не сме отепани како порани..уште онај ѓуптинот Габигол нека се покажи и ќе биди солидно
Револтиран си, бидејќи клетвите не ти фатија, џабе тастатурата ја арчеше. :D
Патем убав натпревар, кој и да победеше ќе беше заслужено, а најреално би било нерешено со мн. голови.
Де Бур изјавил дека вистинскиот Интер, според неговите замисли ќе го видат навивачите после 4 месеци, така да кулирајте си до тогаш. Измените стварно ги утна. И нашиот исто така.

D

Darko_ufo

Гостин
Денеска Де Бур утна се што можеше па и повеќе, рано е да сереме сеуште. Може да се каже дека сега се прават грешки поради тоа што не ги знае доволно играчите, прв пат ги прави грешкиве па можеби нема да ги повтори пошто нели од грешки се учи, веќе може да согледа што му фали и кој може на која позиција да покрие, ги гледа како реагираат играчите под притисок итн итн. Треба да му се даде шанса до полусезона, доколку во Април е надвор од трите позиции за ЛШ тогаш може да се каже дека не го бива и дека уште една сезона отиде во курац па нека го носат ЧОЛО ако не банкротираме.

Според мене квалитетот ќе излезе на виделина, можеби ќе му треба малку време ама ќе излезе, а богами кај некои на виделина ќе излезе и неквалитетот (ќе ги напушти среќата) и ќе си дојдат работите на своето место.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Далеку од тоа дека треба да се избрка, нормално е да се искритикува после лоша партија. Ќе видиме како ќе тече сезонава, мора да го увиди тој проблем со одбраната, многу високо ја поставува и секоја ебана екипа ни урла на контри.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
А оти пак кој се Рома за да имаме шанси за изненадување?...јаката екипа па синкир неможиме да ги тепаме и тоа сега како што сме излезени со прв состав..ќе ги скапиме бе 2 и т2 2+ и ајт упичку матер,небаре против Баерн играме па ќе му се плашиме нив.
Одлична експертиза Џони, уштe една во низата погодени ко шо рече пред некој ден во ЛШ темата, сфака част.

Експертиза на нивоУ.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Одлична експертиза Џони, уштe една во низата погодени ко шо рече пред некој ден во ЛШ темата, сфака част.

Експертиза на нивоУ.
А за типови ми нема рамен во промашување,јас кога мислев за погодени мислев во поинаква конотација а не за типови..вака нормално навивачки си истипував поради тоа што ги мразам Рома без да размислам контруктивно што како и зошто.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Џони е многу чуден лик.
За жива глава не ги признава Наполи и Рома кои стварно имаат квалитетни екипи и ќе дое ќе ти рече Бетис, Севиља и Виљареал се бог и батина за Интер и понижување е за секој играч кој од овие екипи ќе се пресели кај нас. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони е многу чуден лик.
За жива глава не ги признава Наполи и Рома кои стварно имаат квалитетни екипи и ќе дое ќе ти рече Бетис, Севиља и Виљареал се бог и батина за Интер и понижување е за секој играч кој од овие екипи ќе се пресели кај нас. :D
Севиља и Виљареал се мажишта за овие пичките Наполи и Рома..да играат Севиља - Наполи има ем да ги победат ем да ги пукнат од ќотек и со плачење ќе си заминат дома..100 пати поцврст и поорганизиран фудбал играат за разлика од овие мекушите све да му ебам..за Рома не ми се коментира кога и самите знаете за нив какви губитници станува збор.

Во Порто го издоминираа противникот за дома да му се случи катаклизма и сељаците да прават црвен на секој старт..и Севиља или Виљареал никогаш нема да бидат понижени како Рома во Европа без разлика против кој играат...бидејќи играат цврсто,гнасно и нема лабаво кај нив,ако сакаш да ги победиш има да го испотиш газот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
mnogu naivno izgubivme, i kolku i da zvuci glupo faulot sto sudijata go svirna od banega a ne postoese se ispostavi ko dosta biten faktor u mecov, prvo prekina idealna prilika za protiv napad i polukontra, vtoro odma posle taa odluka roma ja izgradija situacijata za golot, prasanje e kakov razvoj ke imaa nastanite da dozvolese igrata da prodolzi, bedno e zasto imase dve isti situacii za roma so cisti odzemanja na topka koi ne gi svirna i tuka morase. Greska nenamerna, ne vide valjda nemase dobar agol ama poeba rabota, baska i u nalet bevme, momentum imavme i se desi najglupiot faul u istorija od jovetic. :facepalm::facepalm::facepalm:

Super mec za oko, los za nas radi rezultatot i kiksevite u odbrana, al ako sekoj realizirase svoi sansi 10 10 ke zavrsese, ludnici se desavaa na teren, pogotovo u prvo.

Ne treskajte gluposti za de bur i nekakvi otkazi, ja ima najdobrata osnova za izgovor, mu dadoa tim sostavuvan od trener so najsranje filozofija momentalno u fudbalot, bukvalno nitu eden igrac po svoj vkus ne donese, so najlosite izmeni u svet za sredina i odbrana i so najlosite bekovi u svet momentalno u fudbalot, osven ansaldi, mene licno super vpecatok mi ostavi i denes i so praga, so ogled deka seuste igra so povreda.

Mario u normalni okolnosti, a i ansaldi denes nemase da nastapat ali opciite za sredina i bocno vo odbranata si go pravat svoeto, taka da izmenite si bea najlogicni, a i jovetic od klupa isto znae da napravi razlika al sea vo korist na protivnikot naprai. (n)
Jedino ete ke mu zameram za nemanjeto apla kohones, i da go izvadi medel a da vlezese jovetic ili eder ili barbosa seedno.

Sto e tuka e, ideme dalje, celta e plasman vo LS taka da u momentov sme vo pozicija da go napagame toa, a ako nekoj pomislil na titula so tie alternativi za sredina i odbrana ondak istiot poim si nema od fudbal, nevozmozno e toa denes.

p.s. i mora da se napomene, Muriljo e DRVO za veshanje, a ko za belja, prva zamena za nego i miranda e Ranokija. Nenormalen problem iame nazad.

Последно уредено:
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Незнам јас кој курац ви е Де Бур, ко го донесоа 5 до 12 во Интер. Кривете ја ебаната управа шо го држеа Манчини, му ги донесоа сите трансфери шо ги посака и на крајот пред почеток на сезона го избркаа. За споредба, Реал Мадрид ни го зеде Мурињно одма после финалето од ЛШ, Баерн го најави Анчелоти во Април, Гардиола во Сити уште во Јануари и скоро сите со малце поинтелегетна управа тренерот го менуваат скоро веднаш после сезона, а не 1 ден пред да почнит новата.

Овај ни е едиствениот добар тренер после Мурињо (ајде и Страмачони беше ОК до некаде). Абе, со вакви играчи (посебно бекојве наши) Фергусон и помошник Анчелоти да дојдат, џабеееее, ништо не ќе напраеја за месец-месец и пол колку што е во Де Бур овде.
Барем овај имат мадиња, се курчиш нешто на терен, 25минута излегуваш. Губиме, стават напаѓачи и бркат резултат, а не ко ебанион Манчини шо правеше двојна замена во 92минута кога бркаме резултат.

Де Бур ќе го видиме после зимскава пауза, сега морат да крпит со овие инвалидиве шо не се спремни 90минути да изиграат, а професионали фудбалери се нарекуваат.

И сепак Рома се, без разлика во каква форма се, со нас играат ко да нема утре посебно во Рим. И ко сме биле појаки и во подобра форма, пак сме губеле во Рим. Со малце среќа ( и да не на направеше онолку идиотски фаул Јоветич) можевме и до бод барем, то е.

Сега паузава добро ќе ни дојде, па со нови сили тогаш. :ROFLMAO:

пс.
Кај се дежурните луѓе да јадат лајна за Хандановиќ и да го споредуваат со ебаниот Де Геа?

Kajgana Shop

На врв Bottom