DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.574
- Поени од реакции
- 4.570
Јоветиќ дупка невидена. Позиционирање за у ѓубрето не се знаеше ни кај игра ни шо игра да ти ебам тоа сеоскиот Алварез.
Револтиран си, бидејќи клетвите не ти фатија, џабе тастатурата ја арчеше.Ја претерувате..се понашате како мали деца..па шо треба на секој пораз да го бркаме тренерот?..на што ќе личи клубот после?..и јас сум револтиран повеќе од сите заради поразот ама тое има уште многу за играње и не треба да се паничи..ако се врзат 3-4 победи со ред пак ќе бидиме во пол позиција ..барем сега имаме колку толку играчи не сме отепани како порани..уште онај ѓуптинот Габигол нека се покажи и ќе биди солидно
Со Наполи ќе фатат..кај ќе одатРеволтиран си, бидејќи клетвите не ти фатија, џабе тастатурата ја арчеше.
.
Одлична експертиза Џони, уштe една во низата погодени ко шо рече пред некој ден во ЛШ темата, сфака част.А оти пак кој се Рома за да имаме шанси за изненадување?...јаката екипа па синкир неможиме да ги тепаме и тоа сега како што сме излезени со прв состав..ќе ги скапиме бе 2 и т2 2+ и ајт упичку матер,небаре против Баерн играме па ќе му се плашиме нив.
А за типови ми нема рамен во промашување,јас кога мислев за погодени мислев во поинаква конотација а не за типови..вака нормално навивачки си истипував поради тоа што ги мразам Рома без да размислам контруктивно што како и зошто.Одлична експертиза Џони, уштe една во низата погодени ко шо рече пред некој ден во ЛШ темата, сфака част.
Експертиза на нивоУ.
Севиља и Виљареал се мажишта за овие пичките Наполи и Рома..да играат Севиља - Наполи има ем да ги победат ем да ги пукнат од ќотек и со плачење ќе си заминат дома..100 пати поцврст и поорганизиран фудбал играат за разлика од овие мекушите све да му ебам..за Рома не ми се коментира кога и самите знаете за нив какви губитници станува збор.Џони е многу чуден лик.
За жива глава не ги признава Наполи и Рома кои стварно имаат квалитетни екипи и ќе дое ќе ти рече Бетис, Севиља и Виљареал се бог и батина за Интер и понижување е за секој играч кој од овие екипи ќе се пресели кај нас.![]()