Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
манчестер се мачат со стоките,добро бе овие одат воопшто на тренинг никаква концепција нема мурињо ни годинава

Волфзбург-Мајнц 1
Аталанта-Наполи 2 и Т2
Сампдорија-Палермо 1
Малага-Билбао 2
Вилем-Феенорд 2 и Т2
Барнли-Арсенал 2 и Т2
Лестер-Саутемптон ГГ3+

Гомна усмрдени уште 500 милиони да потрошат не бидува тим! Стоки глупави!

Ја имам Јунајтед Стоук од 2 до 3 гола, последните 20 минути беа решавачки, браво Мартиал мајсторе! :cuc:
Сега Тотенхем ја чекам исто така од 2 до 3 гола, после Милан во 6.. Само таа ми е сумлива, Арсенал исто така двојка и барса 2 во 2 и 3+.

Ја имам Јунајтед Стоук од 2 до 3 гола, последните 20 минути беа решавачки, браво Мартиал мајсторе! :cuc:
Сега Тотенхем ја чекам исто така од 2 до 3 гола, после Милан во 6.. Само таа ми е сумлива, Арсенал исто така двојка и барса 2 во 2 и 3+.
Добар си уште малце чекаш :)

Не е ни чудо шо им има паѓано авион низ историјата , цело маало кај мене ги пцуе и колни. :pos: Ќе си чекав уште Барса и Реал за 28.000 ти ебам мртвите.(n)

Не би требало Менхенгладбах да тепа. Шалке играат дома, а секогаш е заебано да се гостува во Гелзенкирхен. Башка имаат ненормален притисок за победа. Менхенгладбах играа ЛШ и тоа ептен тврд меч со Барса што едвај го изгубија, така да освен физички сигурно и психички напор им донесе тоа. Не викам дека ќе тепа Шалке, али не се игра ова двојка..

Не би требало Менхенгладбах да тепа. Шалке играат дома, а секогаш е заебано да се гостува во Гелзенкирхен. Башка имаат ненормален притисок за победа. Менхенгладбах играа ЛШ и тоа ептен тврд меч со Барса што едвај го изгубија, така да освен физички сигурно и психички напор им донесе тоа. Не викам дека ќе тепа Шалке, али не се игра ова двојка..

Kaj kur se zaebav i gi pisav Odd 3+ ..more mamicata nivna !!
Posledni mi bea u plan,i aj da ne uplatam 1000den gi dodadov niv i go pustiv tiketot na 500den..
Znojmo 3+
Frederikstad 3+
Orlando 3+
Barsa 2
Krv da serat !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

го врза шалке со реал посекако :D
Ништо не врзав..ама и да врзев веројатно ќе ги пишев Реал и Манчестер и пак ќе си паднев бидејќи сум неписмен и несопобен

2016-10-02.png
на три минути до крај го даваат коефициентов, сеа ми е малце криво шо не отидов со поише... прееска вака Шалке и Реал, се на се последнава недела само преку 150еу, само треба да се знае да се потрефи моментот и натпреварот.

Лион без Лаказет, нема вредност да се чекаат, напраив withdraw со фатени Шалке и Тотенхем.
колку да се прати нешто може на Брага 2ка, Барса 2-2, Рома 1 и Лион нг
убав викенд во целост.

Уште Барселона за 109.600 денари, што да правам, да ја штитам ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom