Абе млад сум ја ама... Проблеми имам и сум прашал и деца што релативно се мање више добри со женски, али јебига, ништо.
Ја ќе напраам шега овие ме гледаат ко будала тој што е најпознат у клас ќе ја каже му се смеат ко којзнае шо да кажал...
Сум бил и фин момак, џентлмен, али сум ги прашал да излеземе ова она и не бе ко другар те сметам. У јајцата да ме мавнеше подобро ќе се чувстував. Сум следел и шо праат овие "познатите мужи", и ја праам не бе не не иде. Знам нема шанси да ми кажете што да и кажам ова она, бидејќи секоја женска е различна.
И ја се согласувам - најдобро е у вистински живот да ја сретнеш ова она убоо да се изнапричате, но, во мојов случај така ретко која. Сум зборел на фејсбук со преку 30 женски, и сум пробал главно различен пристап, ама нејќат и нејќат. А и право да ви кажам као женска другарка да ми биде, цицки и гз онолкави уста перфектна и да треба секојдневно срање да и примам (ЛЕЛЕ МЕ ОТКАЧИ (А после пак со него)), а да не ја барем залапам?
Него доста емотивни и драмски срања, се извинувам и на јазик и на умарање, туку бргу на прашање ; Теми некои на разговор? И немојте спорт или такви ствари -.- Фала однапред