Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Хах,океј штом си сериозен зошто на прв поглед ми изгледаше дека се заебаваш.Мy mistake xD !
Е сега,се прашуваш дали друштвото ке опстане.
Златен слушај ваму.
Другари си доагаат и си одат,девојки си доагаат и си одат,ако една те одбие ке дојдат две.
Не се занесвај со тоа што ке рече твојот другар штом си пробал со девојката,денес секој гледа за себе а не за други.
Друго,браво бе :bravo:тоа ценам,и ако те одбила имало и други.Не се припотресуваш ако те одбила.
Оди ан ризик,за проба не се плака.Така никогаш нема да знаеш дали ке бидне работата или не.
Покани ја да излезете,биди попаметен од другар ти.

Почекај и друго мислење на темава.

хех, ајде утре ќе пробам. Ако прифати благодарам, а ако одбие пак благодарам:)

Очекувај вести утре, било добри или лоши:smir:

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
Хах,океј штом си сериозен зошто на прв поглед ми изгледаше дека се заебаваш.Мy mistake xD !
Е сега,се прашуваш дали друштвото ке опстане.
Златен слушај ваму.
Другари си доагаат и си одат,девојки си доагаат и си одат,ако една те одбие ке дојдат две.
Не се занесвај со тоа што ке рече твојот другар штом си пробал со девојката,денес секој гледа за себе а не за други.
Друго,браво бе :bravo:тоа ценам,и ако те одбила имало и други.Не се припотресуваш ако те одбила.
Оди ан ризик,за проба не се плака.Така никогаш нема да знаеш дали ке бидне работата или не.
Покани ја да излезете,биди попаметен од другар ти.

Почекај и друго мислење на темава.

Гарант те сака,оди нападни,нема што да ти е чусно,таа го сторила она што ти не си го сторил.Го направила првиот чекор.
nz k evidam sea za so ova za vikendov ke ima praenje muabet pa ke vidime ................. JA BI BIL WERI HEPI AKO E TAKA :pipi: samo sakam da i dadm na znaenje deka ja go mislam istoto ama nejkam epten da se otkrijam e toa nz kao da go napraam
nz kao da i vratam I JA TE SVIGJAM ........

Р

~~РубинРед~~

Гостин
nz k evidam sea za so ova za vikendov ke ima praenje muabet pa ke vidime ................. JA BI BIL WERI HEPI AKO E TAKA :pipi: samo sakam da i dadm na znaenje deka ja go mislam istoto ama nejkam epten da se otkrijam e toa nz kao da go napraam
Абе некогаш мораш да се откриеш или ништо не правеш и така...со срека:smir:

@Квик Силвер очекувам информации :)

G

GucciMane

Гостин
nz kao da i vratam I JA TE SVIGJAM ........
Што оценка имаш англиски? :pos2:

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
до КвикСилвер и dimofromsk :

немојте да правите кардинална грешка со вербализација на "ми се свиѓаш" или не дај боже "те сакам" !!!

работа е проста: сами навечер на кафе, подолг муабет првен а послем при крај залапување, кога е моментот за тоа сами треба да си знаете и препознаете! но треба храброст и самодоверба !! ништо повеќе! нема наука аман!
и да знаете чим од претходно вие си флертувате едно друго и она ти прифаќа кафе сами навечер , работата е завршена уште пред да почне, јас ви гарантирам дека девојките се молат за да соберете храброст и да ја баците!! така да не се секирајте само напред и храбро ! и немој одма јазик, додека она не иницијализира, бидете џентлмени мајкуму стара :)

Qui audet adipiscitur

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31

немојте да правите кардинална грешка со вербализација на "ми се свиѓаш" или не дај боже "те сакам" !!!

работа е проста: сами навечер на кафе, подолг муабет првен а послем при крај залапување, кога е моментот за тоа сами треба да си знаете и препознаете! но треба храброст и самодоверба !! ништо повеќе! нема наука аман!
и да знаете чим од претходно вие си флертувате едно друго и она ти прифаќа кафе сами навечер , работата е завршена уште пред да почне, јас ви гарантирам дека девојките се молат за да соберете храброст и да ја баците!! така да не се секирајте само напред и храбро ! и немој одма јазик, додека она не иницијализира, бидете џентлмени мајкуму стара :)

Qui audet adipiscitur
OK za ova sea samo se ceka na potvrden odgovor od nea i ...... valjda ke e :) ako imam srekja

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
Ако, убаво е да се надеваш :P
А ти веќе ја покани? И како?
da da a pokaniv za utre.... i mi kaza najverojatno DA ama ne sum mn od verojtanosti sakam so sigurnost ;)

--- надополнето ---

i onaka bese u stilot demek "mene me kanis kao poseben gostin ova ona..sakam da dojdam i taka "odgovor od nea ......

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39

Qui audet adipiscitur
Дојдов од нигде и да ти кажам ми помогна ова фала многу ако не беше за мене наменето но ми послужи

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Сериозен сум. Со девојчето и цело друштво (во него спаѓа и другарот) искачаме. Но, незнам, во некои ситуации мислам дека мене ме сака, а во други па другарот. А правевме муабет со него и го прашав дали ти се свиѓа некоја од девојчињата (затоа што се повеќе) и он вика не. Но, лаже. Многу се промени, порано го немаше нигде, а сега дреме пред училна. Незнам навистина, во голема дилема сум. Незнам дали да тргнам по нејзе. Јас мислам дека треба да се обидам, па и да добијам корпа не е крај на светот. Но, едно нешто сум сигурен дека никогаш нема да ја вреѓам и да ја викам курва како што прават другите машки после корпата, едноставно ќе си се тргнам на страна. Размислувам и дали ќе остане друштвото и какви ќе бидат односите после корпата со девојчето. Она се пресели пред неколку години и се запознавме и прво беше многу срамежлива, а после со моја помош се опушти и не престанува да збори. Ова ме охрабрува да тргнам по нејзе, а од една страна ме кочи помислата на другарот.

Не, сигурно нема да бидам фраер по фејсбук иако е многу полесно.

EDIT: Сериозно ми треба помош, како да и го привлечам повеќе вниманието и како да приметам дали ме сака мене или другарот?

Ах овие девојчиња што проблеми прават :)
Не ризикувај другарстви за девојка.....Ке се каеш за брзо време после тоа...Заебите ја и двајцата не е само таа.. ;)

Член од
9 мај 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Мислам дека ми треба само да се искажам некому-
Во животот двапати се имам вљубено прва год средно и сега од кога завршив факс... првата љубов не знаев да ја заборавам мн. години никогаш не останав рамнодушен... после година дена од кога прекинавме да се гледаме многу добро научив како да останам "безбеден" и нај малата емоција свесно ја отфрлав од секоја друга девојка со која бев. (на 21 веќе целосно ја забораив некако ми се згади од неа) но еве дур сега на 23г повторно се вљубив во друга девојка.. таа е вљубена во друг а тој пак дефинитивно не и во неа.. (и после како да не ја мразиш љубовта)...
Што убаво ми беше да љубам без да сакам... незнам како се испуштив да си дозволам вакво нешто- најверојатно ќе ме држи многу долг период! :/ Срцето ми е на парчиња once again. Знам дека нема спас и нема совет сакав само да се искажам... премногу ми е тешко. .. Дур неможам веќе логично да размислувам ниту ракија ниту другари ниту други девојки не ми помогна :/ Кај е сега бог!?? А и она е во истата дупка со мене, во истата ситуација.. ццц

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Мислам дека ми треба само да се искажам некому-
Во животот двапати се имам вљубено прва год средно и сега од кога завршив факс... првата љубов не знаев да ја заборавам мн. години никогаш не останав рамнодушен... после година дена од кога прекинавме да се гледаме многу добро научив како да останам "безбеден" и нај малата емоција свесно ја отфрлав од секоја друга девојка со која бев. (на 21 веќе целосно ја забораив некако ми се згади од неа) но еве дур сега на 23г повторно се вљубив во друга девојка.. таа е вљубена во друг а тој пак дефинитивно не и во неа.. (и после како да не ја мразиш љубовта)...
Што убаво ми беше да љубам без да сакам... незнам како се испуштив да си дозволам вакво нешто- најверојатно ќе ме држи многу долг период! :/ Срцето ми е на парчиња one again. Знам дека нема спас и нема совет сакав само да се искажам... премногу ми е тешко. .. Дур неможам веќе логично да размислувам ниту ракија ниту другари ниту други девојки не ми помогна :/ Кај е сега бог!?? А и она е во истата дупка со мене, во истата ситуација.. ццц
Ах,и опет по не знам кој пат читам или слушам дека утехата ја барате во алхохолот кој божем за момент ке ви ги реши проблемите со љубовта.А не можеш и Бог да го окривиш сега кога ти е тесно.Не ти е тој крив кога си налетал на погрешна личност !Што ти е тешко повеке?тоа што ја сакаш или што таа сака друг?Од љубовта нема бегање,кога тогаш ке те стигне,а срцето не бира кого ке сака.Утеха ти е што тој не ја сака ама ти овде можеш да настапиш на сцена и да и го освоиш срцето.Секако доколку заслужува таа да се бориш за нејзе.Боже звучам ко некој филозоф.:icon_eek:

Член од
9 мај 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Грешка свати некој работи пример воопшто не ми е утеха дека и таа е во истата ситуација, напротив уште толку повеќе ми пречи, ја сакам искрено и и посакувам се најубаво но...
Несакам да коментирам повеќе извинете ми. Bai Bai

Kajgana Shop

На врв Bottom