Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
znaci NE PRAETE KARDINALNA GRESKA AKO DEVOJKA VE POVIKUVA DA IZLEZETE IL DA SE VIDITE SO NEA IL BILO SO IDETEEE....1 pat mi se desi da izvisam i sea ne mi e kao so treba poso KO KE TI KAZE devojda dobro znaci "KOJ TE EBE SI PROPUSTI PRILIKA" ......i sea gleam nekoj muabeti od drugarka za nea neso ova ona...so bivsiot zborela neso ja videle NE PROPUSTAJTE POSLE TOA VI GO VRTAT I VI GO STAVAAT DO KRAJ !!!!!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Грешка свати некој работи пример воопшто не ми е утеха дека и таа е во истата ситуација, напротив уште толку повеќе ми пречи, ја сакам искрено и и посакувам се најубаво но...
Несакам да коментирам повеќе извинете ми. Bai Bai
Се обидувам да ти дадам мотив да не се откажеш заради тоа што сака друг.Можеби ако се потрудиш малку ке ти успее. ;)
И затоа штом ја сакаш искрено треба да се бориш за нејзе.
Ама ти како сакаш.
И слободно искажи се,ке ти олесни.

П

Пепси_

Гостин
HOW?
Јас пробав се што знаев..
А од кај знаеш дека она сака друг ?! Може од инат оди со него ? Она ти кажа дека сака друг или ти си претпоставуваш или некој трет ти кажа? Ајде отвори се тука пријателе никој не те знае нема од што да се плашиш само може по лесно да ти биде.... мора да има решение

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Едно прашање, дали на некој шо прашал тука всушност му се решил проблемот и одговорите од форумџииве му биле полезни? :)
Само ко статистика ме интересира :)

Член од
9 мај 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ај да не се замараме сите тука.. по некое време ќе се научам да живеам и со болката.. нема никакви решенија, не ми е првпат да одам по истата патека... сепак фала на сите ;)
Само едно знам.. следен пат влубување ЈОООООООККК нема шанси. Бидејки сум од оние тврдоглавите кои тешко се вљубуваат (свесно) и тешко преболуваат..
поздрав

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ај да не се замараме сите тука.. по некое време ќе се научам да живеам и со болката.. нема никакви решенија, не ми е првпат да одам по истата патека... сепак фала на сите ;)
Само едно знам.. следен пат влубување ЈОООООООККК нема шанси. Бидејки сум од оние тврдоглавите кои тешко се вљубуваат (свесно) и тешко преболуваат..
поздрав
Аха да, ако теши се - дел од процесот е.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
поздрав
Хахаха
Си се сожалуваш? Ако, ако. Полесно е тоа да се прави... ма кој ќе се исправува сега пред животот, кој ќе се бори, какви бакрачи.

I'm gonna be sad and pathetic, so everyone will think my life is very very hard, so they will think I'm a strong person, so they will respect me for my weakness, and maybe from time to time I'll f*ck some (also)pathetic chick who thinks that being sad and hopeless is romantic, etc.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Хахаха
Си се сожалуваш? Ако, ако. Полесно е тоа да се прави... ма кој ќе се исправува сега пред животот, кој ќе се бори, какви бакрачи.
Тоа сакав и јас да му го кажам али човечево само еднаш двапати напиша и веке не сака да продолжи понатаму.
Работава е да не знаеш дали да плачеш или смееш.Уствари со тоа што вели дека не сака да се бори предвреме губи ама ај.Ке се свести некогаш дека не е се во тоа ако се откаже без да иде на ризик,и онака ништо не губи.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
немам љубовни проблеми, дали сум нормален? :D претежно иам one night stands, no strings attached... најдобро функционира, несакам да размислам за љубов и врска бар уште 1-2 години, последната врска беше малце...(одповеќе) DISTURBING ...

T

theTinule

Гостин
немам љубовни проблеми, дали сум нормален? :D претежно иам one night stands, no strings attached... најдобро функционира, несакам да размислам за љубов и врска бар уште 1-2 години, последната врска беше малце...(одповеќе) DISTURBING ...
Зошто пиша на темава ко ги немаш?

NG

Член од
17 мај 2011
Мислења
9
Поени од реакции
3
Абе млад сум ја ама... Проблеми имам и сум прашал и деца што релативно се мање више добри со женски, али јебига, ништо.

Ја ќе напраам шега овие ме гледаат ко будала тој што е најпознат у клас ќе ја каже му се смеат ко којзнае шо да кажал...

Сум бил и фин момак, џентлмен, али сум ги прашал да излеземе ова она и не бе ко другар те сметам. У јајцата да ме мавнеше подобро ќе се чувстував. Сум следел и шо праат овие "познатите мужи", и ја праам не бе не не иде. Знам нема шанси да ми кажете што да и кажам ова она, бидејќи секоја женска е различна.

И ја се согласувам - најдобро е у вистински живот да ја сретнеш ова она убоо да се изнапричате, но, во мојов случај така ретко која. Сум зборел на фејсбук со преку 30 женски, и сум пробал главно различен пристап, ама нејќат и нејќат. А и право да ви кажам као женска другарка да ми биде, цицки и гз онолкави уста перфектна и да треба секојдневно срање да и примам (ЛЕЛЕ МЕ ОТКАЧИ (А после пак со него)), а да не ја барем залапам?

Него доста емотивни и драмски срања, се извинувам и на јазик и на умарање, туку бргу на прашање ; Теми некои на разговор? И немојте спорт или такви ствари -.- Фала однапред

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Абе млад сум ја ама... Проблеми имам и сум прашал и деца што релативно се мање више добри со женски, али јебига, ништо.

Ја ќе напраам шега овие ме гледаат ко будала тој што е најпознат у клас ќе ја каже му се смеат ко којзнае шо да кажал...

Сум бил и фин момак, џентлмен, али сум ги прашал да излеземе ова она и не бе ко другар те сметам. У јајцата да ме мавнеше подобро ќе се чувстував. Сум следел и шо праат овие "познатите мужи", и ја праам не бе не не иде. Знам нема шанси да ми кажете што да и кажам ова она, бидејќи секоја женска е различна.

И ја се согласувам - најдобро е у вистински живот да ја сретнеш ова она убоо да се изнапричате, но, во мојов случај така ретко која. Сум зборел на фејсбук со преку 30 женски, и сум пробал главно различен пристап, ама нејќат и нејќат. А и право да ви кажам као женска другарка да ми биде, цицки и гз онолкави уста перфектна и да треба секојдневно срање да и примам (ЛЕЛЕ МЕ ОТКАЧИ (А после пак со него)), а да не ја барем залапам?

Него доста емотивни и драмски срања, се извинувам и на јазик и на умарање, туку бргу на прашање ; Теми некои на разговор? И немојте спорт или такви ствари -.- Фала однапред
Кај тебе конкретно, муабетот не пали. Си пробал сè и сешто и не сакаат. Значи, теми на разговор - не. Разговор - не.

Едноставно пријди и` на девојката што ја сметаш за надарена и фати ја за цицка или газ или слично. Или па директно залапај ја, без зборови.

Ако добиеш шлаканица (или кој било друг гест или збор што ќе ти сугерира дека девојката не е заинтересирана), можеш да одговориш: „Благодарам. Му посакувам повеќе среќа на следниот што ќе ти го прави тоа, бидејќи заслужуваш многу повеќе“. И оди си.

Резонот? Секоја жена *сака* да биде галена и фаќана и љубена од човекот на своите соништа. Само што можеби тоа не си ти. Но, ако доволно се истакнеш и јасно ги искажеш своите желби (на пример фаќање, драпање, лапање итн), ќе станеш за некоја, која ќе знае да го цени тоа. Не знаат девојките дека ти си одличен за нив (т.е. за некоја од нив) - треба да им објасниш.

Значи, со други зборови: нема други зборови - само акција. Ти не си човек од збор, т.е. зборовите не ти се силна страна (покажано и докажано), но можеш да бидеш човек од акција. Активирај се.

Со лесно. :helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: NG
Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Дали би било разумно да и подарам ружа на матура?
до сега сме немале ништо, само онака се знаеме од основно
чисто онака `пажња`

што мислите, дајте некој предлог зашто за овие работи ич не ме бива

Kajgana Shop

На врв Bottom