Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Доминираа Унион Берлин па црвен добија.Среќа и другиве попија црвен па дадоа гол. Има шанси сега второ 10 на 10 се, ќе притиснат Берлин

Kajgi,uste Union gol ..se ubija od promasuvanja [emoji35][emoji35]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Доминираа Унион Берлин па црвен добија.Среќа и другиве попија црвен па дадоа гол. Има шанси сега второ 10 на 10 се, ќе притиснат Берлин

Кога ќе пишеш нешто ако не ти се појави одма направи си рефреш и ќе го има коментарот не да го постираш по 100 пати.

Курац баки мој. Отидовме курбан. Инаку како што ти кажаа еднаш постирај и мани рефреш ќе ти излези коментарот

252a94a59c4fd473831f8379117d401f.jpg

Sega gi pisav Oss gg3+
Venlo 2&3+
Emmen gg3+
Nac gg3+
Uplata 1000den ne deka ke si vleze ..al aj

Uste Emen GG3+ i kaj Nac uste eden gol za 9K
Uste kaj Emmen gol Kajgi [emoji1]

Последно уредено:
Вехта-Бајројт 1/4 37,5+ 18-18 .. На 5 и пол минути до крај,Вехта водеа 16-9.:tapp::tapp::tapp::tapp:

Страшно клета екипа,прво коло ме наденаа,сега пак. 5 и пол минути само 2 поени а-у.Инаку ниедно слободно немаше,ова за во Гинис.Последните два напади кошот не го видоа двете екипи матер им ебам.

На друг тикет ги чекам Лајпциг,врска немаа и дадоа гол на среќа и после нецели 2-3 минути Аугзбург дадоа страшен гол.Мајку ви ебам,во 2 минути посравте све.

А кошаркава за само 10 секунди во 2/4 одма слободни лелеле.:boksix::boksix: Втор напад пак слободни. Шестата ја пуштија изгледа.:uzi:

После она што го видов и уште некоја секунда го гледам,не е можно волку провидно да танкираат или можда и да наместат меч тенисериве Дастин Браун каква петарда е ликов 33% убацен прв сервис,па тоа поише ја иам на теренине у карпош а не па он да неможе да погоди прв сервис барем 2 пати у негов сервис гем.... Норберт Гомбош стига до финале у Орлеанс.... еден од подобрите челинџери... сум рекол никад не типувам на вакви педерски турнири(челенџер) ама тоа е јбг бараш мала квота и го ставаш Дастин браун петардата 1.35 да те падне....

богами криминален настап на дастин , ладно го одспа мечот

За утре хокејчето Магнитогорск не смее да не се изигра.Играат против аматерите Новокузнетцк и имаат 1,40. 2-2 ,2-5+ се многу реални исто така.Играат во 12.

Првата постава на Магнитка е страшна,моментално најдобри т.е во најдобра форма.Дедо Мозјакин 15 натпревари, 11 гола и 10 асистенции.Импресивна бројка.:uzi:

А во последните 10 натпревари,Магнитка имаат 9 победи и тоа сите во регуларен дел.
te isprativ 2 i 5+ ali slabo nekako ://

Што се случува со коефициентот на Хакен-Малмо за кец, зошто толку е паднат?

Некој го гледа хокејот да кажи шо се дешава и дали има шанса да ја свртат ? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom