Можи за некоја година и Фелаини ќе го биде истоИнзаги е сигурно еден од трите најголеми феномени во историјата на фудбалот. Тој е играч кој немаше физичка сила, немаше брзина, немаше шут, немаше игра со глава, немаше дриблинг и немаше никаква фудбалска техника, немаше ништо освен чуство каде да се намести во шеснаестникот и ЛУДА, ОГРОМНА среќа.
Таков неписмен, играше за најголемите италијански клубови и репрезентацијата, и е еден од најдобрите стрелци во нивната историја.
Секој нормален тренер ќе го одбери Милер пред Инзаги..ете ти замисли се тренер да си и да бираш помеѓу двата..само евентуална ментална ретардација можи да те натера да го одбериш Инзаги...Милер да те потсетам на 27 години има изиграно 2 светски,2 европски првенства и има постигнато 10 гола на светските првенства што има голема веројатност да го помини Клосе како најдобар стрелец во историјата на првенствата ...Инзаги колку гола има даено на СП?..Коа ќе влезе Милер на 38 години у игра и ќе им збрца два гола на Реал Мадрид на натпревар у ЛШ мало морген.Јес да е добар напаѓач Милер али кој памет треба да го имаш да го спомнеш у иста реченица со Пипо човече.
Сеа малце и ти претеруваш дека нема тренер шо ќе го одбере Инзаги пред Милер ама пак грешиш, ептен го потценувате Пипо а за толку труп и неспособен ко шо го зборите има фантастични бројки и шо е најбитно има титули позади него.Секој нормален тренер ќе го одбери Милер пред Инзаги..ете ти замисли се тренер да си и да бираш помеѓу двата..само евентуална ментална ретардација можи да те натера да го одбериш Инзаги...Милер да те потсетам на 27 години има изиграно 2 светски,2 европски првенства и има постигнато 10 гола на светските првенства што има голема веројатност да го помини Клосе како најдобар стрелец во историјата на првенствата ...Инзаги колку гола има даено на СП?..
И плус МИлер и Инзаги немаат допирна точка како што спомна Клипче ама пак како и да свртиш пак Инзаги во ништо не е подобар..во ниту еден фудбалски сегмент па и снаодливоста и среќата нека се..и таму Милер е неприкосновен
Чекај малце ..ете не коментирам повеќе во врска со тоа кој е подобар..ти си лично тренер во хипотетичка ситуација и сега во тимот ги имаш Инзаги и Милер како замени(или како прво опции сеедно)..без разлика дали се брка резултат или се игра од почетокот на натпреварот на кој побрзо ќе му дадеш шанса знаејќи дека си под притисок и треба да се соберат бодови?.Океј е Џони, Милер е најјак, најубав, најснаодлив, најдобар, најитар и што ли не.
Инзаги нема појма така има постигнато 200+ голови во кариерата.
Мене ме нервира тоа што Милер поради неколку лоши натпревари забораваат каков играч е па и почнаа да коментираат како тоа за прстот неможи да му се фати на Инзаги..а забораваат каква величина е Милер и колку многу има постигнато и освоено на само 27 години...и секако дека ќе го одбери некој Инзаги пред Милер..самите вие да сте тренери нема тоа да го направите не пак некој професионалец што си го знае занаетотСеа малце и ти претеруваш дека нема тренер шо ќе го одбере Инзаги пред Милер ама пак грешиш, ептен го потценувате Пипо а за толку труп и неспособен ко шо го зборите има фантастични бројки и шо е најбитно има титули позади него.
За некои од нив и самиот придонел многу.
Не е Пипо ко Џилардињо па ниеден тренер да не го сака.
Пред Милер?..ти сериозен си?..ќе го одбериш Пипо пред Милер?..ајде бе не заебавај после мене ми велиш чудни ставови имам...немам јас чудни ставови ,јас си имам нормални ставови содржани со аргументи а не тресење глупости...Сам се закопуваш бе Џони, ти требаат резултати/титули/бодови и не го бираш Пипо а?
Никој не вика дека во талент и сфе тоа Пипо е бољи од Милер ама толку да го деградираш Пипо никако не иде но ти си познат по чудните ставови за некои фудбалски прашања, веќе не ти ни замерувам.
Преценет?Не може да се каже дека Милер е катастрофа играч, сепак да не претеруваме, но факт е дека отсекогаш бил преценет. Тој е само еден од многу играчи со добар квалитет. Но според мене надвор од разумот е да се става на листа од топ 10 најдобри во светот, како што прават некои портали. Да не играше за Баерн воопшто немаше да му се обрнува толкаво внимание. Како што пишав во темата за тоа, отсекогаш ми бил еден од најомразените фудбалери, поради карактерот и провокаторскиот однос, а и поради тоа што незаслужено фановите на Баерн и на Германија го издигнуваат повеќе од што треба. Затоа ептен ми е ќејф што одигра катастрофално на ЕП, а и сега не покажа ништо против Атлетико.
Во клучен натпревар кој носи титула мисли си дека нема да се избере Инзаги. Исто ко што е глупо да се оспори квалитетите на Милер глупост е да кажеш дека Инзаги нема појма и во се е послаб. Човекот има +300 голови дадено во кариерата, има решено доста клучни натпревари, освоено многу титули ама само на македонски форум за таков играч ќе прочиташ дека нема појма и фудбалско знаење и дека се што постигнал било на среќа.Чекај малце ..ете не коментирам повеќе во врска со тоа кој е подобар..ти си лично тренер во хипотетичка ситуација и сега во тимот ги имаш Инзаги и Милер како замени(или како прво опции сеедно)..без разлика дали се брка резултат или се игра од почетокот на натпреварот на кој побрзо ќе му дадеш шанса знаејќи дека си под притисок и треба да се соберат бодови?.
И самиот се лажиш ако мислиш дека Инзаги ќе го одбериш пред Милер..и покрај тоа што се работи за различни играчи сепак во ништо не е подобар Инзаги од Милер..ете кажи еден фудбалски сегмент во што можи да е подобар?[DOUBLEPOST=1475242986][/DOUBLEPOST]
Мене ме нервира тоа што Милер поради неколку лоши натпревари забораваат каков играч е па и почнаа да коментираат како тоа за прстот неможи да му се фати на Инзаги..а забораваат каква величина е Милер и колку многу има постигнато и освоено на само 27 години...и секако дека ќе го одбери некој Инзаги пред Милер..самите вие да сте тренери нема тоа да го направите не пак некој професионалец што си го знае занаетот
Џони мене Милер ми е еден од поомилените играчи иако Баерн како клуб не ги сакам, ја неам проблем со него, знам колку е квалитетен и шо може да напраи и го поштувам единствено иам проблем со тоа колку го деградираш Пипо без никаква основа и го носиш на ниво на Алберто Џилардињо.Пред Милер?..ти сериозен си?..ќе го одбериш Пипо пред Милер?..ајде бе не заебавај после мене ми велиш чудни ставови имам...немам јас чудни ставови ,јас си имам нормални ставови содржани со аргументи а не тресење глупости...
За се што сум коментирал и расправал сум излегол во право освен за глупостите кога ги истрескав дека Рома ќе го ишлапа Порто и јадоа шамари 0-3 на Олимпико