Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
па нели наш драг градоначалник кажаја дека буџет за плате е 170к и да ги преброимо плате моментално можда и држи муабет воду :D

аце - 3,5к
мачки 2к
дача 4,5к
кара 1.5к
србин 1.8к
деца 1.5к
караџа 2.5к

Братче Караколев зима 1.5к? :O

Ако у рок од 3 4 дна не најдемо ништо последња опција за центра ке ни биде Слободан Божовиќ.
па нели наш драг градоначалник кажаја дека буџет за плате е 170к и да ги преброимо плате моментално можда и држи муабет воду :D

аце - 3,5к
мачки 2к
дача 4,5к
кара 1.5к
србин 1.8к
деца 1.5к
караџа 2.5к
Ни една плата не ти е тачна. Иначе ако у наредни 3 4 дна не се донесе добар центар последња опција ни е Слободан Божовиќ

Деца не ти зимав ни 0.1к а не па 1.5 :D Иначе ако не се донесе појачање на полусезону тешко и у полуфинале да улегнемо овуј годину...

Ако у рок од 3 4 дна не најдемо ништо последња опција за центра ке ни биде Слободан Божовиќ.

Ни една плата не ти е тачна. Иначе ако у наредни 3 4 дна не се донесе добар центар последња опција ни е Слободан Божовиќ
Божовиќ потпиша договор за некои словаци ;)

Кој игра фантази АБА, нек ми каже дали син на стевчу заслужуе да вреди 1 поен, а не да е 4 од позади

Кој игра фантази АБА, нек ми каже дали син на стевчу заслужуе да вреди 1 поен, а не да е 4 од позади
не те сфаќам, пред некој дн га прави тим мислу дека нема играч 1 поен што вреди :D

Мислу дека онј Бајо едн од најголеми хрватски таленти вреди помалце од сина на Стевчу :D :D која иронија е тој :D

Мислу дек не му е место уопште у тим на врапци, а не да има 6 поена :D Не знам на коега бају мислиш? :D
P. S. Колко би поена добија кумановски Моцарт да е у некој АБА тим? :pos:

Мислу дек не му е место уопште у тим на врапци, а не да има 6 поена :D Не знам на коега бају мислиш? :D
P. S. Колко би поена добија кумановски Моцарт да е у некој АБА тим? :pos:

Па тј тим постои ради њега да има куде да си га користи слободно време :D такој му е презиме Бајо, много јак играч треба да биде за некоју годину :)

Наш кумановски Моцарт горе тамо меѓу први 5, рамо до рамо сс Жижиќа :D

не те сфаќам, пред некој дн га прави тим мислу дека нема играч 1 поен што вреди :D

Мислу дека онј Бајо едн од најголеми хрватски таленти вреди помалце од сина на Стевчу :D :D која иронија е тој :D
Имате ли лигу у коју играте, игра ми се и мене :D

Имате ли лигу у коју играте, игра ми се и мене :D

http://fantasy.aba-liga.com/ Изволте :D[DOUBLEPOST=1475147630][/DOUBLEPOST]
Па тј тим постои ради њега да има куде да си га користи слободно време :D такој му е презиме Бајо, много јак играч треба да биде за некоју годину :)

Наш кумановски Моцарт горе тамо меѓу први 5, рамо до рамо сс Жижиќа :D

Е прв пут слупам за дечка ке видимо што ке биде :D

Него видесте ли га fail на глуперде од моцзартспорт? Кој знае од куде копав информације, мислив дека Мијатовиќ е још у Букурешт

Последно уредено:
http://fantasy.aba-liga.com/ Изволте :D[DOUBLEPOST=1475147630][/DOUBLEPOST]

Е прв пут слупам за дечка ке видимо што ке биде :D

Него видесте ли га fail на глуперде од моцзартспорт? Кој знае од куде копав информације, мислив дека Мијатовиќ е још у Букурешт
Имам тим веќ, фали ми још лига :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom