Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Штета бш би добро изгледале сс Дујковиќа у ростер, права момчад ќе смо :D Хемија у тим левел 999 :D

Тај Херис потпишаја у Мароко, добра опција ќе беше за 1-2 у тим... тројка још увек нема од Јањушевиќа изгледа ништо работа, а и Јове Марковски е на почек :D

Штета бш би добро изгледале сс Дујковиќа у ростер, права момчад ќе смо :D Хемија у тим левел 999 :D

Тај Херис потпишаја у Мароко, добра опција ќе беше за 1-2 у тим... тројка још увек нема од Јањушевиќа изгледа ништо работа, а и Јове Марковски е на почек :D
Што би кажаја диме Јовче е на Standby. :D

Има још една опција и за Душка Буниќа, сакамо да седимо на 2 столице, само да не испадне на лошо овој...

замисли потпише и Дујковиќ и после сваку утакницу у суботу они идев у Баба Цану да држив тезгу Дујковиќ-контрабас, Жигерановиќ-соло певац и Живановиќ-сајзер :D

Фали ги само бубњар :D

Како што бива с'с нас, Жигерановиќ у Чачак потпишаја изгледа...

Вероватно тамо повише ќе можев да дојдев до израз његови певачки квалитети...

Абе ако е стварно Буниќ на пробу и планирав да га потпишев супер. Само знам дека лани зимаше поголему суму у МЗТ, не знам дали ќе може да се плаќа толко. Иначе ми се свиѓа - јак, добра техника, не е превисок ама солидан центар е. Намали му се минутажа ради Луковиќа лани, иначе ќе имаше солидни бројке.

Абе ако е стварно Буниќ на пробу и планирав да га потпишев супер. Само знам дека лани зимаше поголему суму у МЗТ, не знам дали ќе може да се плаќа толко. Иначе ми се свиѓа - јак, добра техника, не е превисок ама солидан центар е. Намали му се минутажа ради Луковиќа лани, иначе ќе имаше солидни бројке.
Буниќ дојде у МЗТ лани после најдобру сезону у кариеру, сезона 2014/15 у АБА лигу беше едн од ТОП 5 центри без дилему, ама лани овија идиоти како што правив сваку годину усрасва му гу сезону и сс тој цена му е падната сигурно за некои 30-40%, според мене би бија добра опција за нас + има мотив за докажување дека вреди!

Нешто слично очекују да направив сс Лалиќа овуј годину :D

ПА чим нема ништо до сга, и ја очекују да гу усерев работу од управу. Не би им било првпут.

има доста слободни играчи на пазар, ама колко смо ми озбиљни тој е прашање..

Богами не е прашање до озбиљност, него и до финансије :D
па нели наш драг градоначалник кажаја дека буџет за плате е 170к и да ги преброимо плате моментално можда и држи муабет воду :D

аце - 3,5к
мачки 2к
дача 4,5к
кара 1.5к
србин 1.8к
деца 1.5к
караџа 2.5к

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom