Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе замолам за помош. Имав однос со девојками првиот пат со кондом и свршив.. после ставив друг кондом и пробав анално ... сеа после тоа ми отиде у вагиналниот отвор. Можни ли се инфекции и колкав ризик носат пошо После анално имав без кондом а денес видов дека на главицата имам црвени точки ( исто ко алерија..) и сеа сум целиот у Конфјуз :nesvest: да не се деси нешто непосакувано :vozbud:

Ќе замолам за помош. Имав однос со девојками првиот пат со кондом и свршив.. после ставив друг кондом и пробав анално ... сеа после тоа ми отиде у вагиналниот отвор. Можни ли се инфекции и колкав ризик носат пошо После анално имав без кондом а денес видов дека на главицата имам црвени точки ( исто ко алерија..) и сеа сум целиот у Конфјуз :nesvest: да не се деси нешто непосакувано :vozbud:

Не, ќе поминат тие со време, е сеа едиснтвено непријатно е што детето ќе го викаат со право ШТО СИ ТАКОВ БЕ КО ВГАЗ ДА СИ ПРАВЕН .... :vozbud:

Не, ќе поминат тие со време, е сеа едиснтвено непријатно е што детето ќе го викаат со право ШТО СИ ТАКОВ БЕ КО ВГАЗ ДА СИ ПРАВЕН .... :vozbud:
Сакаш да кажеш има шанси да забремени ?? :nenene:Тоа сакаш да кажеш... Па да се убијам после :vozbud:

заебавај се ама ја тука срцеви удари на младигодини несакам да преживувам ( ако у опште успеам ) :pos2:

Е ако де, разликата е во тоа што ќе добиеш тутула во животот..............................ТАТО :vozbud:

АХАХАХАХХАХАХХА ... Замисли!.. пу пу пу скраја да е има време :nesum:

Абре Сувопичест,

Гледај кај го ставаш ... аман ... се шалам ... се случува ....

Мене ми делува како

1. иритација која може да настанала од
- кондомот (ако си алергичен на латекс) или
- да не си се препотил или преоптеретил главчето :)))))

2. реакција поради
- инфекција на вагината на девојката (вагинална бактериска или габична инфекција или мешана)

Со обична антибиотска маст мислам дека ќе се среди

Сепак, ова се нагодувања - да те прегледам па да ти кажам финално што ти е :))))))

Пиши за ден два како ти е - или оди на матичен лекар или уролог ако не ја бива

Поздрав

кондом - Вагинално - анално - вагинално = шит
Вадиш кондом, гол пенис + вагинално(шит) = шит x 2 = дабл шит
ОВа значи исто ко да си го ставил во говно.
И не се чуди одкаде ти е инфекцијата:pos2:

кондом - Вагинално - анално - вагинално = шит
Вадиш кондом, гол пенис + вагинално(шит) = шит x 2 = дабл шит
ОВа значи исто ко да си го ставил во говно.
И не се чуди одкаде ти е инфекцијата:pos2:
и сеа чаре нешто има или да не се грижам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom