Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
... =/ сепак фала само што има нешто што не ми давало некогаш да помислам на друга девојка, а таа беше многу чувствителна знаеше да докаже со ситниците колку ме сака само дечкото ми го уништи најсреќното нешто што го имав, скоро сум сигурен дека тој е 99% крив за ова... таа е малку наивна и знае да заплаче лесно ако работите и се вклопат со тоа што тој и рекол, ама проблемот е што и тој и дал лажни докази... а како го направил тоа само бог знае.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Ако навистина ја сакаш, треба да извадиш доказ против неговите лажни докази. И да и` кажеш дали навистина се запрашала за тоа. Биди малку строг бидејќи тоа ќе ја натера да се замисли малку со своја глава. А лешперов поеби го со твоите успеси во професионално поле.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
... =/ сепак фала само што има нешто што не ми давало некогаш да помислам на друга девојка, а таа беше многу чувствителна знаеше да докаже со ситниците колку ме сака само дечкото ми го уништи најсреќното нешто што го имав, скоро сум сигурен дека тој е 99% крив за ова... таа е малку наивна и знае да заплаче лесно ако работите и се вклопат со тоа што тој и рекол, ама проблемот е што и тој и дал лажни докази... а како го направил тоа само бог знае.
Види ке ти кажам нешто што може ке ти помогне.И мене ми беше така порано,мислев само на еден и еден...и готово,крај на приказната,за мене е разговорот завршен и нема продолжување. И јас сум била повредувана и сум кубела коси и многу други ама тоа е дел од животот.
Некој горе таму ужива да си ги повлекува конците со нашите животи и ни поставува искушенија па наше е како ке поминеме низ тоа.Е сега не се замарам толку многу со минатото иако признавам дека има моменти на кои се потсетувам но тоа е краткотрајно...и еве продолжувам понатаму...не е единствена на светов,единствена твоја грешка е тоа што трeбало да разговараш со неа,и да и кажеш за лажните докази...
Како би се чуствувала кога би знаела дека тој ја лажел и дека ти искрено си ја сакал?

Тоа е тоа...

Со срека :smir:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
ти кажав дека ја начекав на само и кажав и таа ми поверува ама после тој незнам што направил за да ја разубеди...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
ти кажав дека ја начекав на само и кажав и таа ми поверува ама после тој незнам што направил за да ја разубеди...
Oф беееееее душичка,многу ја сакаш сигурно...
Еве вака,биди упорен,не му прави кеифот,не се давај,бори се до крај па ако треба и двобој нека има :) Зошто му ја прешушташ?Сакаш да ја загубиш потполно?Не?Епа оди и бори се за неа..Не ја давај на некој кој можеби ја третирта само ко забава и да те нервира тебе зошто си поуспешен на професионален план.Можеби знае дека ти е слаба точка и затоа го сторил овој чекор...
Don't let her :smir:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Незнам дали внимателно ме читаше погоре ама тоа што значи дека имам челични нерви има 2 страни. Едната е каде што јас сум многу трпелив е тешко е да ме изнервираш а другата е Дека тоа што го сакам обично го правам со трпение и со планирање... Инаку знам дека нема да ја освојам назад се помирив со тоа, тука пишав во темата само за да знам што да правам со него... да го љупам или да го јадам.. xD

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А да и побараш мсн на Рубин, види како фино ти објаснува, па може да бидне нешо. Не се знае. :icon_lol:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
не ти тражам мсн, знам дека се шалеше тој и затоа се нашалив и јас. =)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Незнам дали внимателно ме читаше погоре ама тоа што значи дека имам челични нерви има 2 страни. Едната е каде што јас сум многу трпелив е тешко е да ме изнервираш а другата е Дека тоа што го сакам обично го правам со трпение и со планирање... Инаку знам дека нема да ја освојам назад се помирив со тоа, тука пишав во темата само за да знам што да правам со него... да го љупам или да го јадам.. xD
Без песимизам чедо божјо, не си се ни потрудил а се предаваш...
А сакаш јас да те извадам од памет ?:pos:

не ти тражам мсн, знам дека се шалеше тој и затоа се нашалив и јас. =)
Deal :pipi:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Без песимизам чедо божјо, не си се ни потрудил а се предаваш...
А сакаш јас да те извадам од памет ?:pos:

Deal :pipi:
ех тоа не е песимизам, тоа ти е реализам =) веќе не е вредна.
а и бтв за од памет да ме извадиш треба да ме убиеш само... на друг начин тешко...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
ех тоа не е песимизам, тоа ти е реализам =) веќе не е вредна.
а и бтв за од памет да ме извадиш треба да ме убиеш само... на друг начин тешко...
Доброоооо верувам дека ке најдеш некоја подобра...а за вадењето од памет не ме знаеш
Доста со оф топици Have a Nice day:smir:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Нас машките не интересира една работа девојката да е убава да ни е привлечна тоа не влечи кон неа ништо друго никаква психологија, најдоббро е да се биде природен природна нема потреба од играње на топло ладно и слично со неа си од лубов и тоа те држи со неа исто важи и за девојките човечката природа е едноставна и се темели на лубов, еве личен пример ќе ти дадам кога сум во врска девојката ја сакам со целото срце без разлика колку време ќе трае врската...
По твојава логика командо, ружните девојки не можат дечко да фатат, а баш таквите први се мажат и имаат најдолги врски, а поубавите девојки секад се сингл, "убавите круши свињите ги јадат"не за џабе рекол народот така :wink:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
...проблеми...
страшна љубовна приказна прочитав :
- помисли ли дека ти плеткаат и двајцата понешто ?
- жално е во еден миг да ти падне в прегратка - потоа да те изолира .
- „другар“ и другар ... со рубин сум во потполно разединето мнение - другарите се нешто свето , браќа но не по крв , а поради минато , сегашност и иднина , значи личност на која и веруваш можеш да се потпреш и споделиш - воглавно да не биде злоупотребено и искористено за наивни и банални подли трикови .
- прекрасно е што си сталожен тип , браво - ако недајбоже би се нашол во ситуација слична или недајбоже иста - жртвувам 5 години - создавајки злочин - кој ќе биде филмуван и ќе жнее награди .
- помисли бар дека животот е совршената награда за една личност , гледам дека си млад - штом си трудољублив само создај посилен спектар на дружења од повеќе типови така ќе имаш можности да забележиш дека има „многу на дрвото“ чекаат да бидат обрани .

- последно : создади си свој одбранбен механизам - ЖАЛАМ - оваа никогаш нема да биде со тебе ! во најлош случај и да биде со тебе - верувај дека секогаш ќе си имаш проблеми заради горенаведената дискусија , значи шибај , успеси во секое поле - отворај очи !

Kajgana Shop

На врв Bottom