Ех, драга Неверкер,Дали е фер .... ? А не дека го нешто посебно сакам,ама ми треба дефинитивно. Со него е правата ствар))
Nobody is yours :smir:,како да продолжам понатаму, навистина неможам? да се обидувам ли да го вратам и како ? тој го знае тоа дека јас не сакам да биде повторно со мене од сожалување, а и искрено јас не сакам да излезам лузерка и јадна во неговите а и во очите на другите. некој совет?
Колку си само грешка моме.Оффффффффффффффф лелее имам ДЕ ЖА ВУ! аген
Повторно ту мач атеншн проблемот, зарем само такви проблеми ќе обработуваме постојано на темава, еднаш засекогаш научете ја лекцијата!!!!!!!
кога на некој му обрнуваш премногу внимание го буткаш од себе, му ги креваш акциите, особено на почеток на врска, а и понатаму, односот топло ладно треба да се запази! под секој услов, човечка психологија е да се посакува недостижното, особено кај мажите, тие ги сакаат тешко достапните девојки, ддевојките за кои треба да вложат труд за да ги освојат, кога некоја им се нуди на тацна тие веднаш го губат интересот за таа девојка.
Значи сега ништо неможе да се направи штетата е веќе направена, може само да се санираат последиците и да се искористат минималните шанси од неколку проценти за враќање на дечкото.
Знам дека звучи стереотипно и застарено и пренагласено и повторувано аген ан аген ан агеннннннннн но, во игнорирањето е решението,
стај го на игнор и немој да се ставаш во искушение да му збориш, дури и кога ќе го сретнеш на улица.
Нас машките не интересира една работа девојката да е убава да ни е привлечна тоа не влечи кон неа ништо друго никаква психологија, најдоббро е да се биде природен природна нема потреба од играње на топло ладно и слично со неа си од лубов и тоа те држи со неа исто важи и за девојките човечката природа е едноставна и се темели на лубов, еве личен пример ќе ти дадам кога сум во врска девојката ја сакам со целото срце без разлика колку време ќе трае врската...Оффффффффффффффф лелее имам ДЕ ЖА ВУ! аген
Повторно ту мач атеншн проблемот, зарем само такви проблеми ќе обработуваме постојано на темава, еднаш засекогаш научете ја лекцијата!!!!!!!
кога на некој му обрнуваш премногу внимание го буткаш од себе, му ги креваш акциите, особено на почеток на врска, а и понатаму, односот топло ладно треба да се запази! под секој услов, човечка психологија е да се посакува недостижното, особено кај мажите, тие ги сакаат тешко достапните девојки, ддевојките за кои треба да вложат труд за да ги освојат, кога некоја им се нуди на тацна тие веднаш го губат интересот за таа девојка.
Значи сега ништо неможе да се направи штетата е веќе направена, може само да се санираат последиците и да се искористат минималните шанси од неколку проценти за враќање на дечкото.
Знам дека звучи стереотипно и застарено и пренагласено и повторувано аген ан аген ан агеннннннннн но, во игнорирањето е решението,
стај го на игнор и немој да се ставаш во искушение да му збориш, дури и кога ќе го сретнеш на улица.
За кур ти се и двајцата, тој се гледа колку "НАЈДОБАР ДРУГАР" ти бил, а таа колку "ВЕРНА" девојка, Не ти требаат такви ни да ги погледнеш, не се мачи да ја повратиш девојката, и да успееш секогаш ќе се сомневаш што ти прави зад грб, таа ти го покажа вистинското лице, а богами и тој ДРУГАРТИ.....Врската со девојка ми што ја имав траеше цела една година сега таа е со мојот Најдобар Другар ( нормално поранешен ) е сега што правиме?
За кур ти се и двајцата, тој се гледа колку "НАЈДОБАР ДРУГАР" ти бил, а таа колку "ВЕРНА" девојка, Не ти требаат такви ни да ги погледнеш, не се мачи да ја повратиш девојката, и да успееш секогаш ќе се сомневаш што ти прави зад грб, таа ти го покажа вистинското лице, а богами и тој ДРУГАРТИ.....
Абе пер знам ама гледај, пишува негов најдобар другар и потоа во заграда поранешен, што логички дечково горе се скарал со тој другар му, е сега за џабе се нема скарано онака, сигурно имаат тие направено нешто, така си мислам ама ајде ќе го чекниме да ни објасни :smir: поззЧекај Рики полека...нека каже прво дали го изневерила...ако го изневерила веќе е таман..ама па ако се скарале па она отпосле отишла со другарот е друг муабет...се може да биде..да го остаиме да каже...
Нема полоша работа од тоа твојата бивша да иде со твој другар. Ја не би можел да ја погледнам после, а и другарот би го отерал у три лепе... Постојат одредени правила во животот, јес да не се пишани никаде, ама постојат, а едно од тие е... НИКОГАШ НЕ СЕ ПЛЕТКАЈ СО БИВШАТА НА ТВОЈОТ ДРУГАР... НИКОГАШ!За кур ти се и двајцата, тој се гледа колку "НАЈДОБАР ДРУГАР" ти бил, а таа колку "ВЕРНА" девојка, Не ти требаат такви ни да ги погледнеш, не се мачи да ја повратиш девојката, и да успееш секогаш ќе се сомневаш што ти прави зад грб, таа ти го покажа вистинското лице, а богами и тој ДРУГАРТИ.....
Најдобар другар?Дали тоа момче заслужува епитет најдобар другар?Не ме разочарувај уште сега...Врската со девојка ми што ја имав траеше цела една година сега таа е со мојот Најдобар Другар ( нормално поранешен ) е сега што правиме?
Многу Нормално ...Нема полоша работа од тоа твојата бивша да иде со твој другар. Ја не би можел да ја погледнам после, а и другарот би го отерал у три лепе... Постојат одредени правила во животот, јес да не се пишани никаде, ама постојат, а едно од тие е... НИКОГАШ НЕ СЕ ПЛЕТКАЈ СО БИВШАТА НА ТВОЈОТ ДРУГАР... НИКОГАШ!
да заслужуваше кога бевме другари, ама како што кажа saladin тој испадна дека едвај чекал јас малку да се скарам со девојка ми и тој да ја искористи таа прилика, а најинтересен факт е што тој сега учи со мене на ист факултет и седи 2 места од мене... Второ тој и кажувал дека јас сум ја вреѓал неа и таа по тоа паднала во негови раце и му поверувала а нема врска тој само го користи тоа за да ја придобие... Инаку ми беше најдобар другар да, ама кога дознав дека размениле бакнежи и веќе ми се стемни пред очи... Затоа реков поранешенНајдобар другар?Дали тоа момче заслужува епитет најдобар другар?Не ме разочарувај уште сега...
Од тој епитет нема ни пола...
Ако ти бил, немало да тргне со неа макар и бивша да ти била макар и сегашна а камоли идна девојка.
Си се скарал со него сега?Убаво,си останал и без другар и без девојка,сега терај натаму,има и други риби во морето...
Толку од мене имаш,а следен пат внимавај со кого се дружиш.