Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema da ti e krivo Ohrid ke tepa.Ovie od ohrid vo 3 saatot bea na rucek vo ribniov ke gubat denes samo jas sum tikvar so ne ja pustiv od sabajle na 2.02 koef...dur se svrtiv gledam 1.27
Sent from my thor using Tapatalk
Ne be drugar znam koj se barabi se vo ohrid samite ja imaat tovareno isto kako i proslata so rabotnik.Nema da ti e krivo Ohrid ke tepa.
Nemozat da ja uplatat nikade veruvaj.Ne be drugar znam koj se barabi se vo ohrid samite ja imaat tovareno isto kako i proslata so rabotnik.
Od grujo 2win ja davase ..Nemozat da ja uplatat nikade veruvaj.
Osven na bet365 50evra i odma koef do 1.20 padna , nema druga kladilnica koja gi dava za tipuvanje... jas 10evra na Ohrid redam kvota 5.
I uste ja ima 1.21 za 1Nemozat da ja uplatat nikade veruvaj.
Osven na bet365 50evra i odma koef do 1.20 padna , nema druga kladilnica koja gi dava za tipuvanje... jas 10evra na Ohrid redam kvota 5.
Od grujo 2win ja davase ..
сега реди ја за кец таман рипнат е 1.80-1.90Uplativ 10evra na 5.00 i odma Padna do 4.25[DOUBLEPOST=1474648206][/DOUBLEPOST]I edni i drugi se drva nevideni ke redam uste na Ohrid samo da vidam kako ke pocnat gi ima Live na Bet.
Neka daat ushte eden hhhДаваат Динамо гол и овие од Локомотива се нервираат в крај..Да помисли човек дека навистина се нервираат.![]()