Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
Уф, не.
Сега ќе ти се навртат и ќе ти кажат колку си неинтелигентен.
Воопшто не, напротив јас сметам дека на планетава нема неинтелигентни суштества, само прости лица. :)

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
прашање до хомосексуалците - дали гледате романтични комедии каде обично романсата е помеѓу машко и женско?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
прашање до хомосексуалците - дали гледате романтични комедии каде обично романсата е помеѓу машко и женско?
тешко, стриктно brokebackfag mountain се репризира у тие кругови :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ги кријам бидејќи јас не сум таа која треба да ги разоткрие. А и не се присутни тука. За да би се бранеле од вашите погледи, дефиниции и дискриминации.
Потоа, свесни се тие за се околу нив, дури посвесни и од нас останатите обични смртници, што се прикажуваме во најдобро светло и сме „НОРМАЛНИ“, по сексуална ориентација.
Уназадени сме, затоа се кријат. :)
Така се осеќаме и ние Атлантиѓани.
Не има најмалце 300.000 во Македонија али ако био излегле со нашата тајна одма луѓето би почнале чудно да не посматраат, па зато се криеме и се преправме дека не сме атлантиѓани и живвееме двоен живот....

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.773
Ги кријам бидејќи јас не сум таа која треба да ги разоткрие. А и не се присутни тука. За да би се бранеле од вашите погледи, дефиниции и дискриминации.
Потоа, свесни се тие за се околу нив, дури посвесни и од нас останатите обични смртници, што се прикажуваме во најдобро светло и сме „НОРМАЛНИ“, по сексуална ориентација.
Уназадени сме, затоа се кријат. :)
аха значи ако си педер по автоматизам си нешо повеќе од обичен смртник и си понапреден, браво бе
а ти уште чекаш?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
1 септември 2016
Мислења
3
Поени од реакции
6
мрш бе педер. :D

без навреди, само се шегувам.

хомосексуалците со нормално однесување ги разбирам, додека на оние како Боки 13 и Азис треба да им се забрани да дишат.
Боки не е геј. Луѓето што се тоа може да ви
Секако дека да.
Не знам. Јас престанав да те читам кога се осетив дискриминиран/a од големото г. Веднаш побарав стрејт и видов дека е со мало с. Тоа многу ме повреди и не ти го прочитав целосно постот. Едноставно не можев, се чувствував така малце како повреденo и навреденo.
На некој начин, ја оценив книгата според корицата.
Дали погрешив?
:hmm:
Твој е впечатокот за тоа, одговорот побарај го во себе. Ако напишав овде нешто, тоа беше добронамерно, бар колку-толку ете тие што се интересирале на некој начин за темава да добијат информации ( или барем искуствени ставови ... ) Али, повеќе од сигурен сум дека нема да продолжам овде да се натегам со било кој за било што. Бидете си среќни со вашите можности, искрено треба да сте. Ценете го тоа што Бог ви го дал. Тоа е тоа. Дека ќе објаснувам понатаму и ќе се трудам во оваа околина да сменам нешто, прво - неизводливо, второ - не заслужувате. Така, ако твојот дечко/девојка утре или на дечкото/девојката на вашите деца ( ако недај боже пу пу вашите не бидат - пошто не е избор believe me it's happening - може да се ''задеси'' ) се дел од лгбт (еве со малi букви - ако има разлика хаха ) верувам дека ќе СТЕ подготвени така малку некако помалкичко без многу повреди, цинизам, иронија, и бутање АЈ КЈУ интелиџенс у очи да пристапите кон темава.(trust me, iq is not what is missing in my life) Далеку од мој памет е да ви докажувам. Може да ви сервирам информација, ваше е да ја разгледате, да се согласите или не, да сочуствувате или почуствувате индигнација ... Како и да е, да ви докажувам би било исто ко на фанатиците на исламот да им објасните дека земјината топка е тркалезна а не е рамна ( да и тоа постои во 21 век). Ете ако се насмевнете за тој пример, да ви посочам дека (не велам за вашите погледи - нели не ги искажавте) за едноумието што владее овде по однос на темава, така НИ се смешкаат швеѓани, австријци, норвежани, данци, шпанци, канаѓани, (со еден збор цивилизациите). Се надевам штом сте навлечени на темава не сте посебно засегнати, ако да ај ем сори, ако не, уач фор д фјучр[DOUBLEPOST=1473292954][/DOUBLEPOST]
мрш бе педер. :D

без навреди, само се шегувам.

хомосексуалците со нормално однесување ги разбирам, додека на оние како Боки 13 и Азис треба да им се забрани да дишат.
Боки не е геј. Луѓето што се тоа може да ви
Секако дека да.
Не знам. Јас престанав да те читам кога се осетив дискриминиран/a од големото г. Веднаш побарав стрејт и видов дека е со мало с. Тоа многу ме повреди и не ти го прочитав целосно постот. Едноставно не можев, се чувствував така малце како повреденo и навреденo.
На некој начин, ја оценив книгата според корицата.
Дали погрешив?
:hmm:
Твој е впечатокот за тоа, одговорот побарај го во себе. Ако напишав овде нешто, тоа беше добронамерно, бар колку-толку ете тие што се интересирале на некој начин за темава да добијат информации ( или барем искуствени ставови ... ) Али, повеќе од сигурен сум дека нема да продолжам овде да се натегам со било кој за било што. Бидете си среќни со вашите можности, искрено треба да сте. Ценете го тоа што Бог ви го дал. Тоа е тоа. Дека ќе објаснувам понатаму и ќе се трудам во оваа околина да сменам нешто, прво - неизводливо, второ - не заслужувате. Така, ако твојот дечко/девојка утре или на дечкото/девојката на вашите деца ( ако недај боже пу пу вашите не бидат - пошто не е избор believe me it's happening - може да се ''задеси'' ) се дел од лгбт (еве со малi букви - ако има разлика хаха ) верувам дека ќе СТЕ подготвени така малку некако помалкичко без многу повреди, цинизам, иронија, и бутање АЈ КЈУ интелиџенс у очи да пристапите кон темава.(trust me, iq is not what is missing in my life) Далеку од мој памет е да ви докажувам. Може да ви сервирам информација, ваше е да ја разгледате, да се согласите или не, да сочуствувате или почуствувате индигнација ... Како и да е, да ви докажувам би било исто ко на фанатиците на исламот да им објасните дека земјината топка е тркалезна а не е рамна ( да и тоа постои во 21 век). Ете ако се насмевнете за тој пример, да ви посочам дека (не велам за вашите погледи - нели не ги искажавте) за едноумието што владее овде по однос на темава, така НИ се смешкаат швеѓани, австријци, норвежани, данци, шпанци, канаѓани, (со еден збор цивилизациите). Се надевам штом сте навлечени на темава не сте посебно засегнати, ако да ај ем сори, ако не, уач фор д фјучр

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
На татко ми му кажав кога имав дечко дека имам односи и со машко и сл. и ми рече океј,:vozbud: само да не го примиш, а јас бев УНИ. :pos::pos::pos:

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
На татко ми му кажав кога имав дечко дека имам односи и со машко и сл. и ми рече океј,:vozbud: само да не го примиш, а јас бев УНИ. :pos::pos::pos:
И го прими некогаш или си го послушал, тато?! :)

Член од
17 јануари 2013
Мислења
18
Поени од реакции
2
Abe vepari, mrshi....koga vie ednash ke razberete deka, nema pravila....se e glupost u ovaj svet...osobeno pa @Let 3 ....GRRRR....[DOUBLEPOST=1474593819][/DOUBLEPOST]Abe vepari, mrshi....koga vie ednash ke razberete deka, nema pravila....se e glupost u ovaj svet...osobeno pa @Let 3 ....GRRRR....[DOUBLEPOST=1474595136][/DOUBLEPOST]Nele rekoh.@let3 podbucni ja zena ti.....bas da vidime so ke kaze....

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Abe vepari, mrshi....koga vie ednash ke razberete deka, nema pravila....se e glupost u ovaj svet...osobeno pa @Let 3 ....GRRRR....
Oва не се педери ова се платени глумци или педери ради имиџ
Вистински педер е особа со нарушено психичко и физичко здравје, во себе носи во секој момент неколку вируси, паразити и габични инфекции, блед е постојано кашла има осип по телото и се жали на болки.
Неуротичен е депресивен и со умерена параноја.

Член од
17 јануари 2013
Мислења
18
Поени од реакции
2
Oва не се педери ова се платени глумци или педери ради имиџ
Вистински педер е особа со нарушено психичко и физичко здравје, во себе носи во секој момент неколку вируси, паразити и габични инфекции, блед е постојано кашла има осип по телото и се жали на болки.
Неуротичен е депресивен и со умерена параноја.
Male,male...abe ti taa tvoja znea nele ke ja popitashe taka od daleko za mene....mora neshto da e popitala...A Riki stana mnogu art....so novio decko, london based autist...sekade sheta....male, male, gurman ti lajkuva postovi....grrrrr...[DOUBLEPOST=1475574907][/DOUBLEPOST]Te vi sporedba

Член од
17 јануари 2013
Мислења
18
Поени од реакции
2
за попитвање користам гугле, жената ја користам за клецкање
Gleas deka ne si fer....obeka mi deka ke ja podbucnesh, od daleko, dali e so nas ili e protiv nas?.....Nie...site pederi cekame na tova....inace debela e?[DOUBLEPOST=1475575984][/DOUBLEPOST]Ovaa vecer planiram da ti priredam top skype show....srce @Let 3[DOUBLEPOST=1475576533][/DOUBLEPOST]Abe cuce bas sakam da ja podbucnesh zenata....Filmo e taj.....ludilo zeno, deka da legna, posle popitaj ja za mene, transex osoba so dve deca.....
Obekjash?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom