Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Уф, не.дали се кријат од јавноста бидеејќи и самоте се свесни дека прават нешто немормално
Сега ќе ти се навртат и ќе ти кажат колку си неинтелигентен.
Уф, не.дали се кријат од јавноста бидеејќи и самоте се свесни дека прават нешто немормално
Воопшто не, напротив јас сметам дека на планетава нема неинтелигентни суштества, само прости лица.Уф, не.
Сега ќе ти се навртат и ќе ти кажат колку си неинтелигентен.
тешко, стриктно brokeпрашање до хомосексуалците - дали гледате романтични комедии каде обично романсата е помеѓу машко и женско?
Така се осеќаме и ние Атлантиѓани.Ги кријам бидејќи јас не сум таа која треба да ги разоткрие. А и не се присутни тука. За да би се бранеле од вашите погледи, дефиниции и дискриминации.
Потоа, свесни се тие за се околу нив, дури посвесни и од нас останатите обични смртници, што се прикажуваме во најдобро светло и сме „НОРМАЛНИ“, по сексуална ориентација.
Уназадени сме, затоа се кријат.![]()
аха значи ако си педер по автоматизам си нешо повеќе од обичен смртник и си понапреден, браво беГи кријам бидејќи јас не сум таа која треба да ги разоткрие. А и не се присутни тука. За да би се бранеле од вашите погледи, дефиниции и дискриминации.
Потоа, свесни се тие за се околу нив, дури посвесни и од нас останатите обични смртници, што се прикажуваме во најдобро светло и сме „НОРМАЛНИ“, по сексуална ориентација.
Уназадени сме, затоа се кријат.![]()
Боки не е геј. Луѓето што се тоа може да вимрш бе педер.
без навреди, само се шегувам.
хомосексуалците со нормално однесување ги разбирам, додека на оние како Боки 13 и Азис треба да им се забрани да дишат.
Секако дека да.прашање до хомосексуалците - дали гледате романтични комедии каде обично романсата е помеѓу машко и женско?
Твој е впечатокот за тоа, одговорот побарај го во себе. Ако напишав овде нешто, тоа беше добронамерно, бар колку-толку ете тие што се интересирале на некој начин за темава да добијат информации ( или барем искуствени ставови ... ) Али, повеќе од сигурен сум дека нема да продолжам овде да се натегам со било кој за било што. Бидете си среќни со вашите можности, искрено треба да сте. Ценете го тоа што Бог ви го дал. Тоа е тоа. Дека ќе објаснувам понатаму и ќе се трудам во оваа околина да сменам нешто, прво - неизводливо, второ - не заслужувате. Така, ако твојот дечко/девојка утре или на дечкото/девојката на вашите деца ( ако недај боже пу пу вашите не бидат - пошто не е избор believe me it's happening - може да се ''задеси'' ) се дел од лгбт (еве со малi букви - ако има разлика хаха ) верувам дека ќе СТЕ подготвени така малку некако помалкичко без многу повреди, цинизам, иронија, и бутање АЈ КЈУ интелиџенс у очи да пристапите кон темава.(trust me, iq is not what is missing in my life) Далеку од мој памет е да ви докажувам. Може да ви сервирам информација, ваше е да ја разгледате, да се согласите или не, да сочуствувате или почуствувате индигнација ... Како и да е, да ви докажувам би било исто ко на фанатиците на исламот да им објасните дека земјината топка е тркалезна а не е рамна ( да и тоа постои во 21 век). Ете ако се насмевнете за тој пример, да ви посочам дека (не велам за вашите погледи - нели не ги искажавте) за едноумието што владее овде по однос на темава, така НИ се смешкаат швеѓани, австријци, норвежани, данци, шпанци, канаѓани, (со еден збор цивилизациите). Се надевам штом сте навлечени на темава не сте посебно засегнати, ако да ај ем сори, ако не, уач фор д фјучр[DOUBLEPOST=1473292954][/DOUBLEPOST]Не знам. Јас престанав да те читам кога се осетив дискриминиран/a од големото г. Веднаш побарав стрејт и видов дека е со мало с. Тоа многу ме повреди и не ти го прочитав целосно постот. Едноставно не можев, се чувствував така малце како повреденo и навреденo.
На некој начин, ја оценив книгата според корицата.
Дали погрешив?
:hmm:
Боки не е геј. Луѓето што се тоа може да вимрш бе педер.
без навреди, само се шегувам.
хомосексуалците со нормално однесување ги разбирам, додека на оние како Боки 13 и Азис треба да им се забрани да дишат.
Секако дека да.прашање до хомосексуалците - дали гледате романтични комедии каде обично романсата е помеѓу машко и женско?
Твој е впечатокот за тоа, одговорот побарај го во себе. Ако напишав овде нешто, тоа беше добронамерно, бар колку-толку ете тие што се интересирале на некој начин за темава да добијат информации ( или барем искуствени ставови ... ) Али, повеќе од сигурен сум дека нема да продолжам овде да се натегам со било кој за било што. Бидете си среќни со вашите можности, искрено треба да сте. Ценете го тоа што Бог ви го дал. Тоа е тоа. Дека ќе објаснувам понатаму и ќе се трудам во оваа околина да сменам нешто, прво - неизводливо, второ - не заслужувате. Така, ако твојот дечко/девојка утре или на дечкото/девојката на вашите деца ( ако недај боже пу пу вашите не бидат - пошто не е избор believe me it's happening - може да се ''задеси'' ) се дел од лгбт (еве со малi букви - ако има разлика хаха ) верувам дека ќе СТЕ подготвени така малку некако помалкичко без многу повреди, цинизам, иронија, и бутање АЈ КЈУ интелиџенс у очи да пристапите кон темава.(trust me, iq is not what is missing in my life) Далеку од мој памет е да ви докажувам. Може да ви сервирам информација, ваше е да ја разгледате, да се согласите или не, да сочуствувате или почуствувате индигнација ... Како и да е, да ви докажувам би било исто ко на фанатиците на исламот да им објасните дека земјината топка е тркалезна а не е рамна ( да и тоа постои во 21 век). Ете ако се насмевнете за тој пример, да ви посочам дека (не велам за вашите погледи - нели не ги искажавте) за едноумието што владее овде по однос на темава, така НИ се смешкаат швеѓани, австријци, норвежани, данци, шпанци, канаѓани, (со еден збор цивилизациите). Се надевам штом сте навлечени на темава не сте посебно засегнати, ако да ај ем сори, ако не, уач фор д фјучрНе знам. Јас престанав да те читам кога се осетив дискриминиран/a од големото г. Веднаш побарав стрејт и видов дека е со мало с. Тоа многу ме повреди и не ти го прочитав целосно постот. Едноставно не можев, се чувствував така малце како повреденo и навреденo.
На некој начин, ја оценив книгата според корицата.
Дали погрешив?
:hmm:
И го прими некогаш или си го послушал, тато?!На татко ми му кажав кога имав дечко дека имам односи и со машко и сл. и ми рече океј,само да не го примиш, а јас бев УНИ.
![]()
Oва не се педери ова се платени глумци или педери ради имиџAbe vepari, mrshi....koga vie ednash ke razberete deka, nema pravila....se e glupost u ovaj svet...osobeno pa @Let 3 ....GRRRR....
Male,male...abe ti taa tvoja znea nele ke ja popitashe taka od daleko za mene....mora neshto da e popitala...A Riki stana mnogu art....so novio decko, london based autist...sekade sheta....male, male, gurman ti lajkuva postovi....grrrrr...[DOUBLEPOST=1475574907][/DOUBLEPOST]Te vi sporedbaOва не се педери ова се платени глумци или педери ради имиџ
Вистински педер е особа со нарушено психичко и физичко здравје, во себе носи во секој момент неколку вируси, паразити и габични инфекции, блед е постојано кашла има осип по телото и се жали на болки.
Неуротичен е депресивен и со умерена параноја.
за попитвање користам гугле, жената ја користам за клецкањеMale,male...abe ti taa tvoja znea nele ke ja popitashe taka od daleko za mene...[/media]
Gleas deka ne si fer....obeka mi deka ke ja podbucnesh, od daleko, dali e so nas ili e protiv nas?.....Nie...site pederi cekame na tova....inace debela e?[DOUBLEPOST=1475575984][/DOUBLEPOST]Ovaa vecer planiram da ti priredam top skype show....srce @Let 3[DOUBLEPOST=1475576533][/DOUBLEPOST]Abe cuce bas sakam da ja podbucnesh zenata....Filmo e taj.....ludilo zeno, deka da legna, posle popitaj ja za mene, transex osoba so dve deca.....за попитвање користам гугле, жената ја користам за клецкање
Таа си е нормална особа, секако дека не подржува педериGleas deka ne si fer....obeka mi deka ke ja podbucnesh, od daleko, dali e so nas ili e protiv nas?.....