Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А гујo нештo рaсплaкaн беше нa интервјувo
Зaмисли aмериве дa и нaредaт нa свaрoвски судијкaвa дa гo oсуди
Замислувам. Ако го осуди, ќе си лежи. По Устав и закони. Битно бегање нема. За никого.

Ne sum vo germanija,vo MK sum imam nekoi raboti da dovrsam i pari iznesam pa po nova godina trajno se iseluvam od ovoj cirkus prireden od opozicijata

a72a5494f3cf695de58ff0a8536922a3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Иреал,сигурно дека има 100% силни цврсти докази против власта,факт е тоа а исто дека и има такви докази и кон некои од опозиција.Проблем е што дојде(претераа со крадење на народни пари) време да се обелоденат и раскусурат на цена по народот и државата.СЈО е претпоследната можност да профункционира државата ако не последната шанса ни е многу опасна по опстанокот на Македонија.
Еве јас ќе обелоденам некои од кражбите во Македонија.

Овие објекти кои ги продава ТТК банка(ги има на нивната официјална страна) се запленети за земени кредити. И тоа од само една банка. Земени се огромни пари и од други банки и закрпени повеќе луѓе. Човекот што ги зеде овие пари во меѓувреме исчезна заедно со сопругата и детето. Никој незнае каде се наоѓа освен што се знае дека не е во Македонија(го бараат ``батки`` од Тетово, ќе го најдеа досега).

Е сега...зошто ова го пишувам на оваа тема????

Бидејќи човекот избега со парите неколку месеци откако се формираше СЈО.

Кој ќе го гони него???Обвинителката до Катица(заокружената ) му е прва братучеда, која патем си ја вработи и ќерката и нивниот заеднички прв братучед(со виша туристичка школа). Од цел тим тројца му се од најблиската фамилија.

каде е сега Бети или Катица да реагираат за овој случај?

1.5 милион евра се испарени само од една банка:tapp:

На изборите највероватен носител на 5-ката ќе биди уште еден нивни прв братучед, и највероватен министер(ако победи опозицијата)

Крадење!!!!! и тоа какво. да не зборувам за крадењето кога беа на власт. Ова е кога се во ``опозиција``
29564609950_e0a553c594_b.jpg

29230747444_6d2cc27382_b.jpg

Кој ќе го гони него???
Зврле најверојатно. Не верувам дека е опфатен во снимките за кои е надлежно СЈО. Слободно пиши во ЈО, сигурен сум дека ќе ти бидат благодарни и ќе превземат акција.

Зврле најверојатно. Не верувам дека е опфатен во снимките за кои е надлежно СЈО. Слободно пиши во ЈО, сигурен сум дека ќе ти бидат благодарни и ќе превземат акција.
Не ми се верува, бидејќи Зврле водеше неколку истраги против неговиот стрико(Софронија за охриѓани) кој го завзеде целото охридско крајбрежје и ништо не му направија.

Синот на Софронија(највероватниот носител на 5-ка) го фатија со фалц диплома за докторат...и пак ништо. Полицијата само си поднесува пријави и ништо.

Другиот стрико му беше за тоа време претседател на судот.......

Не ми се верува, бидејќи Зврле водеше неколку истраги против неговиот стрико(Софронија за охриѓани) кој го завзеде целото охридско крајбрежје и ништо не му направија.

Синот на Софронија(највероватниот носител на 5-ка) го фатија со фалц диплома за докторат...и пак ништо. Полицијата само си поднесува пријави и ништо.

Демек Зврле неспособен/корумпиран е? Ај, не заебавај не му вади муабет на човекот. Не е возможно личност од негов калибар, Јавниот Обвинител на РМ да е таков!

Ti se molam,pa nemoj vakvi raboti oni se posteni,site ziveat u posta Makedonia i MK ke ja napravat pristojno mesto za ziveenje na site gragani[DOUBLEPOST=1474567431][/DOUBLEPOST]

Овие објекти кои ги продава ТТК банка(ги има на нивната официјална страна) се запленети за земени кредити. И тоа од само една банка. Земени се огромни пари и од други банки и закрпени повеќе луѓе. Човекот што ги зеде овие пари во меѓувреме исчезна заедно со сопругата и детето. Никој незнае каде се наоѓа освен што се знае дека не е во Македонија(го бараат ``батки`` од Тетово, ќе го најдеа досега).

Кој ќе го гони него???Обвинителката до Катица(заокружената ) му е прва братучеда, која патем си ја вработи и ќерката и нивниот заеднички прв братучед(со виша туристичка школа). Од цел тим тројца му се од најблиската фамилија.

На изборите највероватен носител на 5-ката ќе биди уште еден нивни прв братучед, и највероватен министер(ако победи опозицијата)

Крадење!!!!! и тоа какво. да не зборувам за крадењето кога беа на власт. Ова е кога се во ``опозиција``

Јас не ја следам седницата, но слошување среде „испит“ е класичен маневар на слаб ученик.

Демек Зврле неспособен/корумпиран е? Ај, не заебавај не му вади муабет на човекот. Не е возможно личност од негов калибар, Јавниот Обвинител на РМ да е таков!
Za sudiite mi beše zborot. Tuka e slabata točka

Сигурен си дека имаш доволно докази за да обелодениш криминал?

Јас не ја следам седницата, но слошување среде „испит“ е класичен маневар на слаб ученик.

Како судијата во случајот на Гордето шупрајме? Само неписмен од твои размери може вака да се намести,

/мод

Последно уредено од модератор:
Класичен маневар а душата му ја извадија 2 дена, се расправа со неандерталци а не со цивилизирани луѓе.

Za sudiite mi beše zborot. Tuka e slabata točka
Судството е третата власт.... и не се работи за поткупување ( пари), туку тоа што напиша ... стрикото...
од тие 600 судии прогласени за една ноќ гарант уште 350 се по судовите...
Во РМ судовите се независни, никој дури ни судски совет не може да смени одлука ако помине на апелација... ама родбински врски и пријателства се многу битни во судството ...
Па како оној адвокат со цвикерите и мустаки мува не го лазе, праи што сака ..

Ако не ја бивало Катица зошто МТВ собраниски одби да ја емитува седницата и им беше забрането на другите приватни телевизии да даваат директен пренос?

Зошто толку се исплашија? Ете сите ќе видевме како јаките оратори на Груевски ја уништуваат Катица.

Чудна работа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom