Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можат да го преболат фактот дека СЈО е единствената институција со позитивен рејтинг и доверба во Македонија.
Ako 5% se smeta za rejting i toa pozitiven kolku sto ima opozicijata ima i sjo,od opoziccijata podobro da ne ni iskacaat na izbori oti nema ni pet pratenici da osvojat
Tesko nas drugive kriminalci pak ke osvojat vlast

Ako 5% se smeta za rejting i toa pozitiven kolku sto ima opozicijata ima i sjo,od opoziccijata podobro da ne ni iskacaat na izbori oti nema ni pet pratenici da osvojat
Tesko nas drugive kriminalci pak ke osvojat vlast
Дај ми релевантна институција која што го има прикажано рејтингот на СЈО, а не сте научиле да мелите невистини од инструкторот по куртон новинарство Латас.

Никогаш подобро. Тебе, како животот? Уште со проблеми и нервози? :(
Не, супер ми е и мене. Сегa штo викaш ќе имa ли избoри? Амa рaзмисли двa пaти, декa веќе двa пaти грешиш.
Od opozicijata pak ke izmislat nekoja nepravda za da go dupnat betonot
Дoбрo швaбo, уживaј си вo Гермaнијa.

Дај ми релевантна институција која што го има прикажано рејтингот на СЈО, а не сте научиле да мелите невистини од инструкторот по куртон новинарство Латас.
Na bilo koja televizija osven telma koja go troduplira rejtingot na sjo i opozicijata

Не, супер ми е и мене. Сегa штo викaш ќе имa ли избoри? Амa рaзмисли двa пaти, декa веќе двa пaти грешиш.
Не ми е гајле дали ќе има избори. И вака ми е убаво мене. Ти плачеш за репресии и неправди. Твој проблем се избори. :D

Дoбрo швaбo, уживaј си вo Гермaнијa.
Ne sum vo germanija,vo MK sum imam nekoi raboti da dovrsam i pari iznesam pa po nova godina trajno se iseluvam od ovoj cirkus prireden od opozicijata

Не ми е гајле дали ќе има избори. И вака ми е убаво мене. Ти плачеш за репресии и неправди. Твој проблем се избори. :D
Е како не ти е гајле, па ти нели викаше порано дека си имал работа дека избори доаѓале. Не плачам јас, си уживам исто ко тебе. Се најдобро, се гледаме за Нова Година. :)

Груевски за Јанева: Специјалната јавна обвинителка е непрофесионална и пристрасна

Е како не ти е гајле, па ти нели викаше порано дека си имал работа дека избори доаѓале. Не плачам јас, си уживам исто ко тебе. Се најдобро, се гледаме за Нова Година. :)
Порано други околности. Сега, убаво е како што е. Ако уживаш, само опуштено, нема потреба од негативен тон. Гледај ја Катица, колку е најпрекрасна. <3

Порано други околности. Сега, убаво е како што е. Ако уживаш, само опуштено, нема потреба од негативен тон. Гледај ја Катица, колку е најпрекрасна. <3
А гујo нештo рaсплaкaн беше нa интервјувo
Зaмисли aмериве дa и нaредaт нa свaрoвски судијкaвa дa гo oсуди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom