- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.526
- Поени од реакции
- 26.956
Каква црна Јужна Америка, никој не прифаќа глупи голтари...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako 5% se smeta za rejting i toa pozitiven kolku sto ima opozicijata ima i sjo,od opoziccijata podobro da ne ni iskacaat na izbori oti nema ni pet pratenici da osvojatНе можат да го преболат фактот дека СЈО е единствената институција со позитивен рејтинг и доверба во Македонија.
Абе мaјстoре, кaкo пoминaa избoрите? Бетoн a?Каква црна Јужна Америка, никој не прифаќа глупи голтари...
Се врати од умрените,треба да лае за последен пат.Абе мaјстoре, кaкo пoминaa избoрите? Бетoн a?
Никогаш подобро. Тебе, како животот? Уште со проблеми и нервози?Абе мaјстoре, кaкo пoминaa избoрите? Бетoн a?
Od opozicijata pak ke izmislat nekoja nepravda za da go dupnat betonotАбе мaјстoре, кaкo пoминaa избoрите? Бетoн a?
Дај ми релевантна институција која што го има прикажано рејтингот на СЈО, а не сте научиле да мелите невистини од инструкторот по куртон новинарство Латас.Ako 5% se smeta za rejting i toa pozitiven kolku sto ima opozicijata ima i sjo,od opoziccijata podobro da ne ni iskacaat na izbori oti nema ni pet pratenici da osvojat
Tesko nas drugive kriminalci pak ke osvojat vlast
Не, супер ми е и мене. Сегa штo викaш ќе имa ли избoри? Амa рaзмисли двa пaти, декa веќе двa пaти грешиш.Никогаш подобро. Тебе, како животот? Уште со проблеми и нервози?![]()
Дoбрo швaбo, уживaј си вo Гермaнијa.Od opozicijata pak ke izmislat nekoja nepravda za da go dupnat betonot
Na bilo koja televizija osven telma koja go troduplira rejtingot na sjo i opozicijataДај ми релевантна институција која што го има прикажано рејтингот на СЈО, а не сте научиле да мелите невистини од инструкторот по куртон новинарство Латас.
Не ми е гајле дали ќе има избори. И вака ми е убаво мене. Ти плачеш за репресии и неправди. Твој проблем се избори.Не, супер ми е и мене. Сегa штo викaш ќе имa ли избoри? Амa рaзмисли двa пaти, декa веќе двa пaти грешиш.
Ne sum vo germanija,vo MK sum imam nekoi raboti da dovrsam i pari iznesam pa po nova godina trajno se iseluvam od ovoj cirkus prireden od opozicijataНе, супер ми е и мене. Сегa штo викaш ќе имa ли избoри? Амa рaзмисли двa пaти, декa веќе двa пaти грешиш.
Дoбрo швaбo, уживaј си вo Гермaнијa.
Е како не ти е гајле, па ти нели викаше порано дека си имал работа дека избори доаѓале. Не плачам јас, си уживам исто ко тебе. Се најдобро, се гледаме за Нова Година.Не ми е гајле дали ќе има избори. И вака ми е убаво мене. Ти плачеш за репресии и неправди. Твој проблем се избори.![]()
Порано други околности. Сега, убаво е како што е. Ако уживаш, само опуштено, нема потреба од негативен тон. Гледај ја Катица, колку е најпрекрасна. <3Е како не ти е гајле, па ти нели викаше порано дека си имал работа дека избори доаѓале. Не плачам јас, си уживам исто ко тебе. Се најдобро, се гледаме за Нова Година.![]()
А гујo нештo рaсплaкaн беше нa интервјувoПорано други околности. Сега, убаво е како што е. Ако уживаш, само опуштено, нема потреба од негативен тон. Гледај ја Катица, колку е најпрекрасна. <3