Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тенок ви е ростерот, мораше да доведете уште една 4ка...Пенов не е калибар за Аба, Лабовиќ ќе ви биде екстра засилување, мислам дека вашиот најдобар играч сезонава, мада колку ќе издржи у ритам да игра сам на 4ка, Бакоч е далеку од профи кошарка, Вркиќ и Мек едино ако се спуштаат на 4ри у small ball петорка. Пенов ќе служи најверојатно за мафтање со пешкир.Bevme mnogu bliski do potpisuvanje igrac od nba ali jbg. Igracot trebase da bira izmegju Utah Jazz i Sokoli i on veke odbral odamna, no problemot e sto vo nba ne biraat igracite tuku klubovite. Mislam deka so niv ke potpise no ke igra vo D liga, nesto sto za nego ne bese prifatlivo do skoro.
Se rabotiza Jarmaine Taylor igrac so 11 poena prosek u nba, igrac za koj mnogu nba zvezdi i treneri kazele golemi zborovi. Ovoj transfer ke znacese mnogu za nas ali i mene mi bese smesno koga doznav deka sme vo trka so Utah.
Kako i da e neka mu e so sreka. Sega go imame Vrkic igrac sto minatata godina ja projde vo 1va Spanska liga. Mislam deka so ova go zatvarame rosterot, po eden igrac od prva francuska i spanska liga, Labovic, Perry koj se nadevam ke saka da se dokaze i 2-3 igraci koi treba da vidime dali se vo moznost da se nosat so ekipite od Aba. Gore dolu timot e soliden so ogled na moznostite i mislam deka e solidno sklopen za opstanok.
Sum gledal i poslabi ekipi sto opstanuvale, no nasive nemaat odigrano 1 min zaedno taka da ke pocekam za da dadam mislenje za sansite ovaa godina iako sum optimist.
Utre se nadevam ke se igra so Kum, prv oficijalen natprevar i ocekuvam prva pobeda.
Тенок ви е ростерот, мораше да доведете уште една 4ка...Пенов не е калибар за Аба, Лабовиќ ќе ви биде екстра засилување, мислам дека вашиот најдобар играч сезонава, мада колку ќе издржи у ритам да игра сам на 4ка, Бакоч е далеку од профи кошарка, Вркиќ и Мек едино ако се спуштаат на 4ри у small ball петорка. Пенов ќе служи најверојатно за мафтање со пешкир.
Не ви е лоша екипата, со уште една 4ка ќе беше одлична.
Ние имавме само 2 тренинга како цела екипа, очекувам утре од 14-18 разлика за вас.
Тенок ви е ростерот, мораше да доведете уште една 4ка...Пенов не е калибар за Аба, Лабовиќ ќе ви биде екстра засилување, мислам дека вашиот најдобар играч сезонава, мада колку ќе издржи у ритам да игра сам на 4ка, Бакоч е далеку од профи кошарка, Вркиќ и Мек едино ако се спуштаат на 4ри у small ball петорка. Пенов ќе служи најверојатно за мафтање со пешкир.
Не ви е лоша екипата, со уште една 4ка ќе беше одлична.
Ние имавме само 2 тренинга како цела екипа, очекувам утре од 14-18 разлика за вас.
Mожеби интересна меѓу овие други ама за шампион најнеинтересна ќе биде ...Соколи не направија солиден, туку доста добар тим. Според мене опстанокот со овој ростер моментално им е обезбеден, а плус и кога ќе ги погледнам составите на Задар, Морнар и Крка вака од прва, мислам дека Соколи има подобар состав од нив. Според мене грешка голема е продолжувањето на договорот на Дуле Кнежевиќ, не дека е лош играч, далеку од тоа, само мислам дека не може веќе со годините да се носи во АБА, па дури и во македонска лига мислам дека тешко ќе му иде.
Да потпишат сега Работнички уште тројца странци како што најавуваат и ете интересна и јака лига оваа година
uste stojam na mislenjeto deka e slab, pogotovo sto ne e dobar za ekipa, zboram kako covek e kanta nevidenaХехе Маринковиќ 32 поени
@Институт
Сега сте вие ГНИДИ, нека си пише една колумна месијата пак, 300 денари карта со Партизан, затоа нема да пројдете 5 победи и нема да мрднете од убедливото 14 место.Sekako deka ke ima