Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ti ibam Tns od 14min si ostanaja 0:2 ..uste eden gol kaj niv i Arsenal za dobivka 3400+den
Kajgana Magijo,eden eban gol kaj Tns !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Хихи, Лидс и Брајтон т1 за кешкарица али една ќе ме рокне :D Никад не см знаел Енглезиве да ги одберам хаха

e0cc2c3aec09a885e76004b6e37ae552.jpg

Phuuu..ti ibam i sreka i nesreka,ti ibam i crna magija i kajgi magija ..
Od 14min si ostanaja 0:2 i to fucking TNS,sledniot natprevar ke idat 5+,pred nekoj den si odigraa isto meguseben i to si padnaa 6 gola ..
Aj nekoi ligi od prvo poluvreme so 2 gola,ke ostanat ispod,ali ovaja SKL liga ..krv da im ibam ..
Abe celo vreme,koi od malite koef da si odberam,demek posigurnata,si ispadna najlosiot izbor !!
Rangers 3+,Paide 3+ isto i austrijcite ..
More site rak da dobiete site do eden,sakati edni ..stvarno za 3400den.,al veke treti den,po eden par il gol,za dobivka od 12.000den

Napoli 3+
Luzern 3+
Vaduz 3+
Werder 3+
Koef 6.9 Zlatna uplata 1000den

Уште Квитова ја чекам за добивка у 6 сабајле,ме мрзи да ја штитам што мислите вие? Пуиг УС го изигра криминално изгуби од дефанзицната Жанг,ваљда ако го погодува теренот Квитова лесно ќе ја тепа.... @Stefan-kobe што мислиш?

Уште Квитова ја чекам за добивка у 6 сабајле,ме мрзи да ја штитам што мислите вие? Пуиг УС го изигра криминално изгуби од дефанзицната Жанг,ваљда ако го погодува теренот Квитова лесно ќе ја тепа.... @Stefan-kobe што мислиш?
Не знам, со неа секогаш се е можно. Реално треба да победи, подобра тенисерка е од Пуиг, ама ако ја фатат бубачките...

А знаете дека Пуиг на ОИ ја тепаше Квитова така?
Или не..?
Се е можно таму,јас никогаш не би ја играл Петра против неа,а не се слагам ни дека е подобра тенисерка.

А знаете дека Пуиг на ОИ ја тепаше Квитова така?
Или не..?
Се е можно таму,јас никогаш не би ја играл Петра против неа,а не се слагам ни дека е подобра тенисерка.
Е добро ајде, Пуиг има 2 ГС титули и уште многу ВТА титули. Подобра е, ама на КУРОФ.

Се мислам дали да редам ал ин на Интер. Супер коефицент, неделата изиграа ептен добро против Јуве, мотивацијата на сите сега им е голема (се очекува и Габигол да има деби), а и скоро секогаш ги победуваат Емполи.
Овие Емполи гледам ништо не покажале според резултативе сезонава. Изгубиле од Самп дома и одвај ги тепале на Кротоне.

Ми треба совет, некој ако ги гледал Емполи да кажи нешто и дали гледам многу навивачки на типов.

@Matrix23 Сигурно не е за ол ин тоа дефинитивно ... Интер покажа против Јуве, ДА , но некогаш е полесно да покажеш на ваков дерби натпревар, во супер атмосфера пред своја публика, полн стадион едноставно ги крева играчите да изиграт надпросечно... додека против еден Емполи на гостински терен може да биде многу многу потешко .... според мене гледаш многу навивачки, и ти се базира се на 1 добар натпревар/резултат.... а дека може да добие Интер може... но дека е за all in .. no fuckin way.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom