A
Auditore
Гостин
1 година врска е прилично долг период, за тој период би требало добро да го знаеш дечко ти и да му веруваш..Секој човек има потреба некогаш да се издува колку може, има потреба од слобода, немој да го гушиш, сепак размисли дека то се негови братучеди и не гледам ништо лошо да одат во кафана, зарем после 1 година сумњаш у него?Izvinete sto ne pisuvam kirilica - neznam kako Kazete mi kako? :back:
Inace za problemov moj ne mozam da si najdam resenie, pa mi treba mala pomos!
So decko mi sme skoro 1 godina zaedno, i bas sega za NG mi izleze problemov i mn se nerviram!
Imeno, na gospodinot mu dosle rodnini od stranstvo (barem taka toj veli - koj go znae) i mi veli
deka mnogu sakal NG da ja slavi so mene, no im vetil na negovite bracedi i drugari uste od poodamna
deka NG ke ja slavel so niv! I toa vo kafana na pevaljka!
Iskreno, se cuvstvuvam razocarano i mu se skarav (ama ne raskinav, tuku sum samo so status : mn ljuta)
Ne me ni vikna da ja slavam NG so nego! I sega celo vreme mi pisuva kako vcera bil so niv, utre, pozadutre
itn i na kraj mi pisi, te sakam znaj.......I to e..celo vreme so niv, a jas nikade!
(I ne sme pilistari ...tuku 23 godinki)
Не си требала да се караш, си треба да поразговараш со него за тоа, не те викнал затоа што само ти ќе си женско во машкото друштво, дали би сменило нешто ако те викнел?
Па зарем немаш и ти братучетки и другарки да отидеш некаде да се излудуваш и утре дента ко да не било ништо..
--- надополнето ---
Ко што ти реков, разговарај, не се карај, првин си му дала толкава слобода и сега ти е криво шо си ја користи максимално? Твоја грешка..Ne mi uspeva ova so kirilicava (moram da povezbam)
Fala na sovetite, ama ne poznavam nikoj drug decko sto ima pogolema sloboda od mojot!
Se gledame 2 pati nedelno, a toj e 24/7 so drustvoto! Znaci sloboda ima premnnogu!
A za mene ne moze da oddeli eden specijalen den.......i posle ke mi rece, za 2 vecer da se
vidime! E togas :bip: vakvo ke dobie! ......Lele stvarno neznam so da pravam.....
И размисли на кого водиш инат..