Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сум ја прашал зашто не ја пуштаат и она ми дава изговори дека бидејќи не учела затоа,после стомак ја болело и разни други изговори.И си викам ајде добро ја разбирам ама што е многу многу е.Секој викенд ја викам и ти викам за 2 месеца одвај 2 викенда излезено имаме.Преку недела се гледаме на максимум пола саат два дена во неделата понекогаш само еден ден.Сум и рекол дека ако сака толку многу да излезе мора да распореди време за се а не на крај да седи дома бидејќи не учела.... Не раскинувам ќе почекам уште некое време :)

Чекај, чекај ... ти сигурен си дека си во врска ?
Мене по описот шо ни го даде не ми изгледа така.

ај да ви се пофалам за тие што го памтат мојот проблем успеав стапивме во контакт а вечерва се мувавме и морам да признам дека срцево ми чука како да сум на спит со 500 на чассссссс ве сакам ситеееееееееееееееееееее :)

ај да ви се пофалам за тие што го памтат мојот проблем успеав стапивме во контакт а вечерва се мувавме и морам да признам дека срцево ми чука како да сум на спит со 500 на чассссссс ве сакам ситеееееееееееееееееееее :)

Браво конзерва...ти си факерот... але але :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe: честито..

Браво за тебе. :)
И сега биди мирен. Знај дека со удар не се решава ништо, само штета можеш да си направиш сам на себе. Имај контрола и биди сигурен во себе. :toe:

Браво за тебе. :)
И сега биди мирен. Знај дека со удар не се решава ништо, само штета можеш да си направиш сам на себе. Имај контрола и биди сигурен во себе. :toe:

Фала брат ја научив лекцијата јас а и знаеш како викаат ко че се изгориш на млекото и на маштеницата че дуваш

Фала брат ја научив лекцијата јас а и знаеш како викаат ко че се изгориш на млекото и на маштеницата че дуваш

:zver::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::sport1::sport1::sport1::sport1::ojea::ojea::ojea::love2::love2::love2::music5::party3:

е ај со среќа нека ти е :)

Izvinete sto ne pisuvam kirilica - neznam kako :toe: Kazete mi kako? :back:
Inace za problemov moj ne mozam da si najdam resenie, pa mi treba mala pomos!
So decko mi sme skoro 1 godina zaedno, i bas sega za NG mi izleze problemov i mn se nerviram!
Imeno, na gospodinot mu dosle rodnini od stranstvo (barem taka toj veli - koj go znae) i mi veli
deka mnogu sakal NG da ja slavi so mene, no im vetil na negovite bracedi i drugari uste od poodamna
deka NG ke ja slavel so niv! I toa vo kafana na pevaljka!
Iskreno, se cuvstvuvam razocarano i mu se skarav (ama ne raskinav, tuku sum samo so status : mn ljuta)
Ne me ni vikna da ja slavam NG so nego! I sega celo vreme mi pisuva kako vcera bil so niv, utre, pozadutre
itn i na kraj mi pisi, te sakam znaj.......I to e..celo vreme so niv, a jas nikade!
:cry: (I ne sme pilistari ...tuku 23 godinki):tapp:

So decko mi sme skoro 1 godina zaedno, i bas sega za NG mi izleze problemov i mn se nerviram!
Imeno, na gospodinot mu dosle rodnini od stranstvo (barem taka toj veli - koj go znae) i mi veli
deka mnogu sakal NG da ja slavi so mene, no im vetil na negovite bracedi i drugari uste od poodamna
Iskreno, se cuvstvuvam razocarano i mu se skarav (ama ne raskinav, tuku sum samo so status : mn ljuta)
Ne me ni vikna da ja slavam NG so nego! I sega celo vreme mi pisuva kako vcera bil so niv, utre, pozadutre
itn i na kraj mi pisi, te sakam znaj.......I to e..celo vreme so niv, a jas nikade!

Kажи му кратко и јасно..
Или и јас во кафана со вас или ќе видиш која е Jagod4e:salut:

Добре дојде прво..кирилица ќе пишуваш така што истовремено ќе стиснеш Alt+Shift и ќе фураш..а за проблемов твој...па тој цело време е со тебе,и сега му дошле роднини секако дека сака со нив да се види..не го напињај...голема работа..една вечер..не и давај толкаво значење на Новата година...оди излези си со другарки помини си нај убаво и ич да не се замараш..

Добре дојде прво..кирилица ќе пишуваш така што истовремено ќе стиснеш Alt+Shift и ќе фураш..а за проблемов твој...па тој цело време е со тебе,и сега му дошле роднини секако дека сака со нив да се види..не го напињај...голема работа..една вечер..не и давај толкаво значење на Новата година...оди излези си со другарки помини си нај убаво и ич да не се замараш..

Kажи му кратко и јасно..

Абе не се забевајте, ќе седи како уруп чоеко после, да не можи 500ки да му стави на певалката:nesum:

за Јадо4е би му рекол земи разговарај со него дали да продолжите ама мислам дека тој сака и те сака тебе, но дај му мааалце слобода да прошета , да се почувствува малце сам, ова ти го велам од искуство , сепак машко сум и ние машките во врската сакаме и некогаш слобода...

Kажи му кратко и јасно..

Macuf samo masko drustvo se, a jas ne go sakam negovoto drustvo, radi toa so e mnogu
problematicno! No way so niv da slavam NG! Samo se osekam razocarano, zosto toj ne
pomisluva na mene i na moite cuvstva, i mi veli deka za nego NG ne pretstavuva nisto
posebno i ne sfakal zosto sum se naljutila okolu toa deka sakam da slavime zaedno!
E ajde sega koj pat da go fatam......svarno mi e shube na NG da sum skarana so nekoj
so go sakam!......

Macuf samo masko drustvo se, a jas ne go sakam negovoto drustvo, radi toa so e mnogu
problematicno! No way so niv da slavam NG! Samo se osekam razocarano, zosto toj ne
pomisluva na mene i na moite cuvstva, i mi veli deka za nego NG ne pretstavuva nisto
posebno i ne sfakal zosto sum se naljutila okolu toa deka sakam da slavime zaedno!
E ajde sega koj pat da go fatam......svarno mi e shube na NG da sum skarana so nekoj
so go sakam!......

Срцка, читај ваму сега

Како и ние женските, така и машкиве сакаат да се издуваат понекогаш. Има право (кој и да спомна погоре). Дај му малку простор.
Но не дозволувај новата година да ја дочекате скарани:nenene:

Ne mi uspeva ova so kirilicava (moram da povezbam)
Fala na sovetite, ama ne poznavam nikoj drug decko sto ima pogolema sloboda od mojot!
Se gledame 2 pati nedelno, a toj e 24/7 so drustvoto! Znaci sloboda ima premnnogu!
A za mene ne moze da oddeli eden specijalen den.......i posle ke mi rece, za 2 vecer da se
vidime! E togas :bip: vakvo ke dobie! ......Lele stvarno neznam so da pravam.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom