Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Bayern XI vs Schalke:

Neuer
Lahm, Martinez, Hummels, Alaba
Alonso, Renato Sanches, Thiago
Müller, Ribéry, Lewandowski

Schalke XI vs #FCBayern: Fährmann, Höwedes, Naldo, Nastasic, Baba, Goretzka, Bentaleb, Choupo-Moting, Stambouli, Konoplyanka, Huntelaar.

Uuuuu bikovite!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: Burke odma asistencija,debi od sonistata.:uzi:

@Igorcemk Sega duplo poveke ke gi mrzis ? :icon_mrgr:

Go vide nekoj Gotze ? :facepalm: Covekot za dve godini max nisto cudno vo Zwickau da igra.:pos:

Сосема заслужена победа и пријатно ме изненадија Лајпциг. Не очекував такви добри игри од старт одма. Тренерот и со замените кoи се и нови играчи го реши натпреварот, новиот Бејл асистираше за Наби Кеита.

Џабе Тухел го брани Геце, ништо нема да биде од него веќе.

На Левандовски голот против Шалке

Кимих првиот гол за Баерн

Наби Кеита против Дортмунд

Торган Азар голот против Фрајбург

Пасот на Кампл и голот на младиот Појанпало кој постигна вчера хет-трик откако влезе во второто полувреме. И во првото коло против Гладбах постигна гол откако влезе второ полувреме. Изминатите две сезони беше позајмен во Фортуна Дизелдорф.

Вердер катастрофа, вака се сигурни за Цвајте. Калдирола пропаст, незнам зошто го вратија. Само Гнабри им се истакна вчера другите сивило.

Uuuuu bikovite!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: Burke odma asistencija,debi od sonistata.:uzi:

@Igorcemk Sega duplo poveke ke gi mrzis ? :icon_mrgr:

Go vide nekoj Gotze ? :facepalm: Covekot za dve godini max nisto cudno vo Zwickau da igra.:pos:
Aj ne se zadiraj. Götze inace ne bese tolku los ne znam sto vide. Inace normalno treba da vrati forma i ke vrati.

Лајпциг играње па па па.. Форсберг е одличен играч,на првите два натпревари влезе како резерва ама одма се гледа класа играч.:bravobe:Нападот на Лајпциг е страшен,имаат 5-6 одлични +млади офанзивци .

Znam deka bese samo Darmstadt, ama decata od Dortmund maestralno izigraa.

Mor :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom