Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене не ми е јасно, изгубивте од тим кој не постои, очекувате позитивен резултат со јуве? :cuc:

фанови на интер, она кога главата го победува ѕидот во кој се мава :icon_lol:
Само 2ца од тие што изгубија од тим кој не постои ќе играат утре, евентуално тројца.

А и Дарко Уфо е тоа не знам што не ти е јасно. :D

Нека има голови, пенали, судиски грешки, црвени картони, тензија, па кој сака нека победи.

Таљавенто ќе суди... а чим тој е главниот арбитар, значи ќе биде интересно :)

Само 2ца од тие што изгубија од тим кој не постои ќе играат утре, евентуално тројца.

А и Дарко Уфо е тоа не знам што не ти е јасно. :D
Џонтра п... к..

@џимеј ти очигледно мислиш дека Мело, Медел, Брозо, Паласио, Бијабијани, Ранокија играат прва постава?[DOUBLEPOST=1474141334][/DOUBLEPOST]
Таљавенто ќе суди... а чим тој е главниот арбитар, значи ќе биде интересно :)
Познат како Таљавентус, мораше да добијат малку ветер у грб.

Мене не ми е јасно, изгубивте од тим кој не постои, очекувате позитивен резултат со јуве? :cuc:

фанови на интер, она кога главата го победува ѕидот во кој се мава :icon_lol:
А зошто да не очекуваме позитивен резултат со Јуве? Против Хапоел со втор тим игравме, плус мотивацијата со Јуве е огромна, дерби е, домашен терен, полн стадион. Они нас не имаат тепано у времето на Мурињо, кога беа за греота и завршуваа 9-то место. Мислам WOW чудесија било што сме очекувале позитивен резултат со Јуве... Ај ок, еве дај Боже да изгубиме, нема друг избор, никој на светот не може да ги тепа Јуве.

Мене само одбраната ме плаши, Дамбо и Нагатомо се очајни, едниот спор ко куров, другиот дно од играч... Ќе видиме утре што ќе биде.

Познат како Таљавентус, мораше да добијат малку ветер у грб.

А тоа мора, јебига тешко е да се игра против актуелниот есенски шампион :semolam:

Туууу ама гол му закачија на Реина... Слабо игра Наполи, ништо не покажаа денес.

Одлично играат, малце по присебни се од кога ќе примат гол не се губат толку како лани. Милииик!!

Види ги два гола даваат со никаква игра, пу да ви ебам тоа ѓубретарите.

Какви пасови добија овја Милик од Алан, Хамшик и компанија, страв ме фаќа од помислата да го земеше Наполи Бака.
40 гола ќе дадеше сезонава !!

Таљавенто тоа беше оној судија кој на јувентус му суди непостоечки пенали и од офсајд голови кога им ги признава ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom