Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 септември 2016
Мислења
2
Поени од реакции
1
Pošto vidim da ste dobre volje večeras, budite drugari pa dajte neku listu gde ima Sport klub kanala a da je "pouzdana"... Ostaje među nama ;) Biću večno zahvalan, hvala puno :ајнапиво:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.039
Поени од реакции
8.355
МРТ 1 HD некој ја има ли ? Ja има на Maxtv GO апликацијата ама не може да се извади стримот.

Член од
3 јануари 2015
Мислења
59
Поени од реакции
22
Iskreno, ne razumem šta piše - lista je radila dobro juče i danas, dalje ne razumem. Dok je neko nije stavio na SF?
DA.Okolu 17:00 h e postirana i na SF i od togas ne raboti kako

@hare!
koji je to SF forum....

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Iskreno, ne razumem šta piše - lista je radila dobro juče i danas, dalje ne razumem. Dok je neko nije stavio na SF?
DA.Okolu 17:00 h e postirana i na SF i od togas ne raboti kako

@hare!
koji je to SF forum....
To je jedno veliko sranje,nekoliko kretena administratora moderator koj si stavlja televizor na traktor da gleda svetsko prvenstvo hahaha,neki pensionera kao ovi torpedo ostali tamo da ciste klozetu i nose kaficu u VIP delu nema nisto zanimlivo sve se pravat tamo da mnogo znat a u stvari imat jedna gola guzica koja masat po internetu dok neki ne im stavi prstic, ako hoces da gledas klounima mozes svobodno da pristupis tamo.

Член од
16 септември 2016
Мислења
96
Поени од реакции
98
To je jedno veliko sranje,nekoliko kretena administratora moderator koj si stavlja televizor na traktor da gleda svetsko prvenstvo hahaha,neki pensionera kao ovi torpedo ostali tamo da ciste klozetu i nose kaficu u VIP delu nema nisto zanimlivo sve se pravat tamo da mnogo znat a u stvari imat jedna gola guzica koja masat po internetu dok neki ne im stavi prstic, ako hoces da gledas klounima mozes svobodno da pristupis tamo.
Bolje posalji koju listu nego sto cvilis ovdje sto nisi u tom VIP sta god to bilo. Na kraju krajeva pomozi nama ostalim i ne trosi zrak.

Член од
16 септември 2016
Мислења
96
Поени од реакции
98
Kazu da se u taj vip desavaju orgije i gangbang neznase ko koga j...???
Ne znam jel te stid al mene je stid za tebe.

Milanovicu ziv bio 100 godina za onu izjavu.

Stid me sto zivim u ovakvom okruzenju sa toliko mrznje, jedni se hvale sta imaju a drugi pljuju po pojedincima kao da je televizija vrijedna te mrznje.

Mrzis pogresne ljude, umjesto da forum ujedinjuje ljude vi stvarate mrznju medjusobno. Jedni mrze serbianforum drugi sultanoovic forum treci kajgana forum pa do kad vise?

Pametan si momak znam te ja jer dugo pratim sve ovo, mozes ti bolje od ovog znas i sam.

Sve ovo je kratkotrajno svi su toga svjesni al nasa djela i nase izjave zauvijek ostaju napisane. Zelis da te neko pamti kao takvog i da te ova izjava prati, slobodno, al zapamti dobro se dobrim vraca.

Poslije ovog zivota ne ostane to sto smo sakupili, nego ono sto smo dali.

Kajgana Shop

На врв Bottom