- Член од
- 25 февруари 2015
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 593
http://iptv.slynet.pw/freeslynet/
Овде имате доста вакви слободни програми,а нивната апликација работи супер со ts стареам програмите.
nesto te nemogu naci na pm porukama ili grijesim,jer napisao sam gore koje trazio ,dobio je bar 90 posto njih,nek i ostali to urade pa cemo svi imati liste ,zar neja nisam dobio
DA.Okolu 17:00 h e postirana i na SF i od togas ne raboti kako treba...Iskreno, ne razumem šta piše - lista je radila dobro juče i danas, dalje ne razumem. Dok je neko nije stavio na SF?
To je jedno veliko sranje,nekoliko kretena administratora moderator koj si stavlja televizor na traktor da gleda svetsko prvenstvo hahaha,neki pensionera kao ovi torpedo ostali tamo da ciste klozetu i nose kaficu u VIP delu nema nisto zanimlivo sve se pravat tamo da mnogo znat a u stvari imat jedna gola guzica koja masat po internetu dok neki ne im stavi prstic, ako hoces da gledas klounima mozes svobodno da pristupis tamo.Iskreno, ne razumem šta piše - lista je radila dobro juče i danas, dalje ne razumem. Dok je neko nije stavio na SF?
DA.Okolu 17:00 h e postirana i na SF i od togas ne raboti kako
@hare!
koji je to SF forum....
Bolje posalji koju listu nego sto cvilis ovdje sto nisi u tom VIP sta god to bilo. Na kraju krajeva pomozi nama ostalim i ne trosi zrak.To je jedno veliko sranje,nekoliko kretena administratora moderator koj si stavlja televizor na traktor da gleda svetsko prvenstvo hahaha,neki pensionera kao ovi torpedo ostali tamo da ciste klozetu i nose kaficu u VIP delu nema nisto zanimlivo sve se pravat tamo da mnogo znat a u stvari imat jedna gola guzica koja masat po internetu dok neki ne im stavi prstic, ako hoces da gledas klounima mozes svobodno da pristupis tamo.
Kazu da se u taj vip desavaju orgije i gangbang neznase ko koga j...???Bolje posalji koju listu nego sto cvilis ovdje sto nisi u tom VIP sta god to bilo. Na kraju krajeva pomozi nama ostalim i ne trosi zrak.
Ne znam jel te stid al mene je stid za tebe.Kazu da se u taj vip desavaju orgije i gangbang neznase ko koga j...???