Google AdSense (официјална тема)

Член од
1 септември 2016
Мислења
5
Поени од реакции
1
Македончиња што може друго да направат, освен да те заебат нешто. Не за џабе сме ваков гној од држава, и на црна листа и на пејпали, и на курпали. На македонче ако му го покажеш изворот од кој пиеш вода во пустина, ќе се напие од водата, и на крај ќе се посере во него, за да не можеш и ти да пиеш.

Јас прво нешто што правам при стартување на нов вебсајт е имплементација на гео-локациски рестрикции. И тоа за цели држави, не само за одредени IP адреси. Стави ги на црна листа сите држави со нула куповна моќ, а огромен потенцијал за штета (посебно балканските), и мирна глава.

И не ми е јасно зошто чувствувате потреба да го споделувате сајтот од кој заработувате, со други луѓе, и тоа македонци!? Абе ќути си, дупи си.
Не чувстувам никаква потреба и не го споделувам сајтот, едноставно секојдневно се борам со македонци!!!

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.303
Поени од реакции
21.432
Не чувстувам никаква потреба и не го споделувам сајтот, едноставно секојдневно се борам со македонци!!!
Сега знам дека не го споделуваш, муабетот е претходно дали го имаш споделено со некој? Другар, другарка, пријател, вујна, стрина... никој не знае дека имаш сајт, му немаш кажано никому?

Инаку, ти кажав кој е лекот, блокирање на цели држави.

Член од
1 септември 2016
Мислења
5
Поени од реакции
1
Сега знам дека не го споделуваш, муабетот е претходно дали го имаш споделено со некој? Другар, другарка, пријател, вујна, стрина... никој не знае дека имаш сајт, му немаш кажано никому?

Инаку, ти кажав кој е лекот, блокирање на цели држави.
Фала ти Кон, работава не е дека некој мој близок ми го прави тоа. Темата шо почнав да ја работам се преплави со македонци. Размислувам друга тема да почнам, веќе немам сили :(

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.430
Поени од реакции
9.092
Фала ти Кон, работава не е дека некој мој близок ми го прави тоа. Темата шо почнав да ја работам се преплави со македонци. Размислувам друга тема да почнам, веќе немам сили :(
Pa ako temata se napolnila so Makedonci ne znaci deka dosle tuka da ti go rusat kanalot, jbg si stavil reklami normalno e deka ke gi klikne nekoj,sega sto ne ti Se dopagaat radi ne/vrednosta toa e drug problem. Orientiraj se na indiski, pakistanski i slicni pazari da nemas problem so nas.

Член од
1 септември 2016
Мислења
5
Поени од реакции
1
Pa ako temata se napolnila so Makedonci ne znaci deka dosle tuka da ti go rusat kanalot, jbg si stavil reklami normalno e deka ke gi klikne nekoj,sega sto ne ti Se dopagaat radi ne/vrednosta toa e drug problem. Orientiraj se na indiski, pakistanski i slicni pazari da nemas problem so nas.
Пунтер дај те молам... Поштеди ме, многу добро знам какви клетници живеат во државава!!

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ако некој има адсенсе account и не и треба заинтересиран сум да си купам. Само што ми треба full account, да можам да ги ставам рекламите и на моја веб страница.

Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Ако некој има адсенсе account и не и треба заинтересиран сум да си купам. Само што ми треба full account, да можам да ги ставам рекламите и на моја веб страница.
Ја имам, колку пари би дал?

Член од
16 мај 2016
Мислења
23
Поени од реакции
0
Dali ima dobra zarabotuvacka ako napraam MAKEDONSKI sajt bez baneri , samo da bide so AdSense reklami (EasyPlatform,Google ads,adtradr i dr) ??? I sajtot da bi imal okolu 50.000 unikatni posetiteli na den ? Ve molam za odgovor...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Dali ima dobra zarabotuvacka ako napraam MAKEDONSKI sajt bez baneri , samo da bide so AdSense reklami (EasyPlatform,Google ads,adtradr i dr) ??? I sajtot da bi imal okolu 50.000 unikatni posetiteli na den ? Ve molam za odgovor...
Гоогле не прифаќа страни кои се на македонски јазик.

Член од
16 мај 2016
Мислења
23
Поени од реакции
0
Добро нели Гугл адсенсе не прифаќа македонски сајтови, а ги има на Прес24 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom