Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
И хуавеи п9 лајт ќе има андроид 6.0 и подобар е хардверски, испоред мене поличен од самсунгот.

Само гледам ти веќе си се одлучил за самсунгот па незнам зошто и прашуваш кој да го земиш.

@Дињата на Анчо

Можеби лошо се изразив или не ме свативте, реков "Хуавеито нема да прави апдејти" бидејќи веќе има 6.0 а Самсунгот нема ни 6.0

Значи во се е подобар Хуавеито, само мене Самсунгот на лик многу ми се свиѓа, не сум одлучил сеуште, па затоа сакав да знам некој доколку има еден од овие два телефони да ми каже како и задоволен, секако и мислења од други прифаќам. Доколку во пракса на дело се тука некаде би го зел Самсунгот, доколку Хуавеито со неговите карактеристики е многу подобро, тогаш би го одбрал него.

@Дињата на Анчо

Можеби лошо се изразив или не ме свативте, реков "Хуавеито нема да прави апдејти" бидејќи веќе има 6.0 а Самсунгот нема ни 6.0

Значи во се е подобар Хуавеито, само мене Самсунгот на лик многу ми се свиѓа, не сум одлучил сеуште, па затоа сакав да знам некој доколку има еден од овие два телефони да ми каже како и задоволен, секако и мислења од други прифаќам. Доколку во пракса на дело се тука некаде би го зел Самсунгот, доколку Хуавеито со неговите карактеристики е многу подобро, тогаш би го одбрал него.
http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A3-2016-Smartphone-Review.160694.0.html
http://www.notebookcheck.net/Huawei-P9-Lite-Smartphone-Review.166326.0.html

најдетални тестови за телефоните, перформанси, екран, батерија, температура, гпс
се е детално тестирано и објаснето

Sto mislite Huawei P8 ili P9lite?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

П8 го имав го користев, и топло ти го препорачувам, камера одлична, далеку подобра од самсунг с5 или ноте 3 но и доста подобра од п9 лајт, како минус може да се смета послабата батерија, која трае со интензивно користење околу 5-6 часа.
нема кочење, сецкање, имаш милион теми кои можеш да ги ставиш...ако нешто конкретно те интересира за овој модел прашај

Некој искуство со А5 2016 ? Вреди да се зима или да се фрлаат пари плус за P9 ?

Дали некој има купено алкател идол 4 од Телеком, И дали доаѓа со наочари за Виртуелна реалност?

Или Dooge X5 обичен,ве молам побрзо.

Attachments

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    30,9 KB · Прегледи: 38
Го зедов баш пред една недела и презадоволен сум. За таа сума на пари е мобилен ипол. А ако ти се даваат нешто повеќе разгледај ја и А5ката од 2016.
И кажи ми за А3 и како е со батеријата држи ли? И дали има проксимити сензор?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

И кажи ми за А3 и како е со батеријата држи ли? И дали има проксимити сензор?

Батеријата си трае нормално, јас сум задоволен, а нема проксимити сензор.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Батеријата си трае нормално, јас сум задоволен, а нема проксимити сензор.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Како тоа нама проксимити? ??( тоа е кога ѕвониш некому или ти ѕвони и прилепиш на уво и екранчето само си гаси додека разворате) ??!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom