Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
ств незнам со ми станува али кога сум со неа размислувам ко 3 годишно дете и ај ако може за крај еден закључок со да правам ве молам бидете сериозни
Те врти, те мота изгледа, ама стварно си врзан за неа. Тешко ќе поминеш, мали. Не ќе да е до алатот, можда, ама има и нешто друго. Ти си и детска љубов, може сака нешто поискусно, не ја задоволуваш на некој начин.

Или е тоа од погоре или таа сака да пробува кој ќе и одговара додека не го најде, па да си замине откај тебе.

Советот за крај: Бегај побрзо, додека не ти ги набила роговите до даске, па после да не си свесен и дека постоиш.

A

Auditore

Гостин
@ andaluzijac
Брате ако мислиш дека девојчето е вредно да го чекаш, чекај го - она што потешко се добива, повеќе се сака.
Тоа што мисли дека си женкар и искористувач ич да не ти чуе к*рот, така само повеќе ќе те поштува коа ќе и докажеш дека си сериозен со неа(ако си :pos2:) а до тогаш еден куп правење филмвови, пука романтика и тако даље.
А ако мислиш да ја само смуваш или прцнеш тури и курот.

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Вака сеа.. има една женска (пичкиште) 2 години постара од мене одамна си пишуваме на мсн онака.. треба да излеземе и знаеш ми се свиѓа.. и сеа незнам баш како да и пријдам зашо не сакам да ме смета ко помало дете.. него на нејзино ниво, а не сакам ни да ме смета за некој напален .... ај да видам совет.. :nesvest:

T

Tetro

Гостин
Вака сеа.. има една женска (пичкиште) 2 години постара од мене одамна си пишуваме на мсн онака.. треба да излеземе и знаеш ми се свиѓа.. и сеа незнам баш како да и пријдам зашо не сакам да ме смета ко помало дете.. него на нејзино ниво, а не сакам ни да ме смета за некој напален .... ај да видам совет.. :nesvest:
Досега се имате видено очи во очи?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
ќе фанам ќе си пукам у задник...па со воа женскиве на крај човек неможе да излезе...нив човек никогаш неможе да им помогне, се нешто им фали се нешто абе џенем ми се фаќа....две недели се убаво иде..вчера си ја поминавме најубавата вечер до сега...и сабајлево стануе и ми се инати цели 2 саати...и уште напнуе ...НЕМОГУЧЕ:tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ќе фанам ќе си пукам у задник...па со воа женскиве на крај човек неможе да излезе...нив човек никогаш неможе да им помогне, се нешто им фали се нешто абе џенем ми се фаќа....две недели се убаво иде..вчера си ја поминавме најубавата вечер до сега...и сабајлево стануе и ми се инати цели 2 саати...и уште напнуе ...НЕМОГУЧЕ:tapp:
Е де... шо се караш? Секогаш жената го има последниот збор нема мрдање. А не е битен крајот, побитна е средината да и ја најдеш :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Е де... шо се караш? Секогаш жената го има последниот збор нема мрдање. А не е битен крајот, побитна е средината да и ја најдеш :)
Баце секоаш барам компромис..односно давам два напред шо се вика..и пази сеа ..дока го пишуам ова на форум у меѓувреме со неа пишуам..и шо е нај трагично се инати се инати се инати и ми ја праи..не бе срце мое ја те сакам не те давам никаде и ми дава некој песни...оди па свати ги

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
мој совет , се надевам ке ти помогне, штом сте се договориле да излезете заедно сигурно и таа не е рамнодушна сака да те запознае,е сега како понатам,опустено и искрено не се оптоварувај со тоа дали ке и се допаднеш бидејки тоа ке ти создаде дополнителен притисок,биди опуштен ,покажи и дека ти е мило што сте се запознале но не форсирај премногу,не претерувај со комплименти,за прв пат доволни се еден и или два,така да првиот состанок е да се запознаете а за понатаму самиот ке процениш....па со среќа

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Баце секоаш барам компромис..односно давам два напред шо се вика..и пази сеа ..дока го пишуам ова на форум у меѓувреме со неа пишуам..и шо е нај трагично се инати се инати се инати и ми ја праи..не бе срце мое ја те сакам не те давам никаде и ми дава некој песни...оди па свати ги
Три букви : ПМС

T

Tetro

Гостин
Предменструален синдром (ПМС)
Предменструалниот синдром е состојба која многу тешко може да се дефинира, затоа што можат да се јават многу различни знаци и симптоми. Со овој термин се опишуваат редица физички и емоционални промени како: промени во расположението, чувствителност во градите, потреба од одредена храна, замор, нервоза и депресија. Овие симптоми се појавуваат во последната фаза од месечниот циклус, т.е. една до две недели пред менструалното крварење.
http://www.femina.mk/здравје/интимно/предменструален-синдром-пмс

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Предменструален синдром (ПМС)
Предменструалниот синдром е состојба која многу тешко може да се дефинира, затоа што можат да се јават многу различни знаци и симптоми. Со овој термин се опишуваат редица физички и емоционални промени како: промени во расположението, чувствителност во градите, потреба од одредена храна, замор, нервоза и депресија. Овие симптоми се појавуваат во последната фаза од месечниот циклус, т.е. една до две недели пред менструалното крварење.
http://www.femina.mk/здравје/интимно/предменструален-синдром-пмс

офф бе ич не ми текна на тоа..ја си викам којзнае што е...

Kajgana Shop

На врв Bottom