Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Кој сака да си земе пари, ја на 1000-ка ја пуштив

Л.Микулас - 1 @2.20 коефицент

S

Samurai_Sk

Гостин
:)

Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.
Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?
Живееш во Македонија другар...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Официјално не е легално, а неофицијално никому не му е гајле за законот.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Да во Македонија :D
Па тогаш треба да ти е јасно дека зборовите како што се закон, легално, законски и слично се само глупости испишани на лист хартија, без никаква способна позадина за нивно спроведување.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
:)

Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.
Има на Пајнакл почетнички 100% бонус ко на бет365?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
дај кој ги шратеше британците низ квалификациите, ќе губиме ко телиња од нив или ќе ја управиме

Kajgana Shop

На врв Bottom