- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Кој сака да си земе пари, ја на 1000-ка ја пуштив
Л.Микулас - 1 @2.20 коефицент
Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?
Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.
Живееш во Македонија другар...Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?
Да во МакедонијаЖивееш во Македонија другар...
Официјално не е легално, а неофицијално никому не му е гајле за законот.Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?
Па тогаш треба да ти е јасно дека зборовите како што се закон, легално, законски и слично се само глупости испишани на лист хартија, без никаква способна позадина за нивно спроведување.Да во Македонија![]()
Има на Пајнакл почетнички 100% бонус ко на бет365?
Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.
Ме послуша ли некој или јок?Кој сака да си земе пари, ја на 1000-ка ја пуштив
Друже Л.Микулас игра против Кошице нагости и за ќец има 1.25 квота, нешто трипаш.Ме послуша ли некој или јок?![]()
http://www.rezultati.com/utakmica/Y5QZyS1U/#detaljiДруже Л.Микулас игра против Кошице нагости и за ќец има 1.25 квота, нешто трипаш.