Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака да си земе пари, ја на 1000-ка ја пуштив

Л.Микулас - 1 @2.20 коефицент

:)

Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.
Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?

Извини што прашувам почетнички прашања ама туп сум во врска со онлајн обложување, дали е легално да играш според закон, зошто другар мој тупеше вика не е легално да играш онлајн од 2014 ?
Живееш во Македонија другар...

Официјално не е легално, а неофицијално никому не му е гајле за законот.

Leverkusen 1 1.83
Juventus 1 1.57
City 1 1.40
Maribor 3-5(golovi) 1.71
Lecce 3+ 1.90

Да во Македонија :D
Па тогаш треба да ти е јасно дека зборовите како што се закон, легално, законски и слично се само глупости испишани на лист хартија, без никаква способна позадина за нивно спроведување.

3003a1e6e4ca72cbf5e531a3918883f6.jpg

M.City 3+
Real M 1&3+
Rotheram 3+
Bradford 3+

Sent from my iPhone using Tapatalk

:)

Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.

Има на Пајнакл почетнички 100% бонус ко на бет365?

дај кој ги шратеше британците низ квалификациите, ќе губиме ко телиња од нив или ќе ја управиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom