Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За тој со роговите... мислам дека е време малку да ја свртиш ситуацијата. Една поговорка вика по сенката не се трча, ама сврти и го грбот, таа ќе трча по тебе.

Изиграј паметно.

p.s.

T

Tetro

Гостин
Тој со роговите
Така си мислев дека испаѓа.
Значи, мали... Слушај ваму.

Остај ја 2-3-4 дена и после кога ќе моли да ти се врача, речи и дека сакаш да продолжиш со животот, а не да се враќаш назад, капиш?

А ти па што си запнал по некоја што те изневерила, па да плачеш по неа, ебаго? После ќе плачеш ко слеп за стап. Млад си, животот е пред тебе. :)

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга се заљубив стварно у неа останав подолго и тоа е причината и поради која се правам наивен со би се рекло првиот ден кога дознав се сретнавме муабет да правиме се ми изгледаше како крај али како најпрво едно пола саат нејкеше да ми признае али после ми призна и почна да плаче и слично и немозев да кажам не и така беше два дена после тоа почна да се понаша ко ја да сум ја варал а типацот од тетово е и со значи ради него се расправаше со мене после едно време прекина али сега пак цудно ми се понаша...дека е по парите не би рекол искрено а па за алатот за тоа сум 100 посто сигурен дека нее ми рече едноставно дека и се свијгал и дека тоа било кога јас и она се испокаравме а она отиде у тетово кај теткаи.........и пред некој ден прочитав порака кај неа адресирана кај теткаи : бидете срекни јас веќе нисо не правам со ..... иако ми се свијѓа се надевам ек помине :(а со александар сум и ке бидам во врска али нз како ке иде.....казујте со да правам....

--- надополнето ---

dzish ме располози со песнава жими се зверка си иначе се плашам ако оладам да не дојде крај на врскава зашо е ваква ситуацијава......никогаш амам никогаш не мислев дека ке пуштам солза за девојче али оваа беше првата за која го напраив тоа едноставно неможам првите недела дена да издржам без неа...

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
dzish ме располози со песнава жими се зверка си иначе се плашам ако оладам да не дојде крај на врскава зашо е ваква ситуацијава......никогаш амам никогаш не мислев дека ке пуштам солза за девојче али оваа беше првата за која го напраив тоа

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга
18 - 1,5 со џемцка ти = 16.5

16.5-2 луди = 14.5

Или мене ми е весела математиката или ти стварно имаш 18 и незнајш шо уште те чека во живото... Луди години од 14 до 16????? :uvo::uvo:

а песната си има поента, слушни го текстот шо сака да кажи афторот.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга се заљубив стварно у неа останав подолго и тоа е причината и поради која се правам наивен со би се рекло првиот ден кога дознав се сретнавме муабет да правиме се ми изгледаше како крај али како најпрво едно пола саат нејкеше да ми признае али после ми призна и почна да плаче и слично и немозев да кажам не и така беше два дена после тоа почна да се понаша ко ја да сум ја варал а типацот од тетово е и со значи ради него се расправаше со мене после едно време прекина али сега пак цудно ми се понаша...дека е по парите не би рекол искрено и пред некој ден прочитав порака кај неа адресирана кај теткаи : бидете срекни јас веќе нисо не правам со ..... иако ми се свијѓа се надевам ек помине :(а со александар сум и ке бидам во врска али нз како ке иде.....казујте со да правам....
Па цудно ке се понаса коа си дозволил и нормално дека ќе си игра ку**ашак со тебе. Си нашла овца и ќе ја стриже т.е батка за неа си најбољи у цело маало.:helou:
а па за алатот за тоа сум 100 посто сигурен дека нее ми рече едноставно дека и се свијгал и дека тоа било кога јас и она се испокаравме а она отиде у тетово кај теткаи.........
Му го мереше?:raz:
И дека те изварала не сакала да ти признае, а очекуваш за алатот/парите да ти признае :pos:
п.с.Ако си заљубен у некоја, не треба да си глуп.

T

Tetro

Гостин
значи останав со неа само зашо после две ама онака најлуди години ми се смачи од оној живот со се вика секоја вечер друга се заљубив стварно у неа останав подолго и тоа е причината и поради која се правам наивен со би се рекло првиот ден кога дознав се сретнавме муабет да правиме се ми изгледаше како крај али како најпрво едно пола саат нејкеше да ми признае али после ми призна и почна да плаче и слично и немозев да кажам не и така беше два дена после тоа почна да се понаша ко ја да сум ја варал а типацот од тетово е и со значи ради него се расправаше со мене после едно време прекина али сега пак цудно ми се понаша...дека е по парите не би рекол искрено а па за алатот за тоа сум 100 посто сигурен дека нее ми рече едноставно дека и се свијгал и дека тоа било кога јас и она се испокаравме а она отиде у тетово кај теткаи.........и пред некој ден прочитав порака кај неа адресирана кај теткаи : бидете срекни јас веќе нисо не правам со ..... иако ми се свијѓа се надевам ек помине :(а со александар сум и ке бидам во врска али нз како ке иде.....казујте со да правам....
Или бегај, или носи рогови
My final statement.

Член од
19 ноември 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
@ Џиш бе немој така го отепа у поим :pos:
Мене не ми е јасно зошто е се уште со неа,ако еднаш го изварала ке го стори пак тоа...
Ах бре дете,кулирај си,животот е пред тебе,ни е прва ни е последна.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
dzish ме располози со песнава жими се зверка си иначе се плашам ако оладам да не дојде крај на врскава зашо е ваква ситуацијава......никогаш амам никогаш не мислев дека ке пуштам солза за девојче али оваа беше првата за која го напраив тоа
подобро да бидеш сам, отколку со некоја која ќе праи будала од тебе.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
ств незнам со ми станува али кога сум со неа размислувам ко 3 годишно дете и ај ако може за крај еден закључок со да правам ве молам бидете сериозни

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ств незнам со ми станува али кога сум со неа размислувам ко 3 годишно дете и ај ако може за крај еден закључок со да правам ве молам бидете сериозни
РАСКИНИ И ИЛИ НОСИ РОГОВИ !

--- надополнето ---

Ми излезе еден проблем, излегувам со едно девојче ама некако многу ми е срамежлива и стегната, уште неможам да ја смувам, пробував да ја опуштам и малку по малку попушта али страв не ми е да не остане само на тоа, мислам дека треба да почекам некое време, али пак од друга страна не знам зошто така ми прави, апелирам до вас кајганџии, кажаувајте што да се прави..
Колку време излегувате? Колку време се знаете?
Остави работите спонтано да се одвиваат, не напињај.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Колку време излегувате? Колку време се знаете?
Остави работите спонтано да се одвиваат, не напињај.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
чим се немаш ни мувано ни нишо тогаш немаш ни што да изгубиш иди на една карта да или не...!

--- надополнето ---

чим се немаш ни мувано ни нишо тогаш немаш ни што да изгубиш иди на една карта да или не...!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Побарај ја за жена...

Шо е битно шо ќе ти кажат 3-4 форумски ликови? 18 години имаш, полнолетен си, имаш право да гласаш на избори... за твојот живот се работи да му се сневиди. Седни и размисли со ладна глава шо сакаш да прајш и на која страна сакаш да го носиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom