Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
Znaci so seta pocit jas se izvinuvam. Toa e moe mislenje iako ni jas samata ne go odobruvam.Veruvaj deka ako ne so site, no so povekjeto tinejdzeri od grad e taka da ne recam lugje zaso e sirok poim. Ne sum razgalena ni pa mislam deka selanite se na ponisko nivo ili klasa gluposti. Znaci imam problem so psihata ?!
Извини на мојата арогантност во претходниот пост, ако се почувствува навредена од моја страна.

Го ценам секое мислење, па и твоето. Но сите имаме проблеми со изборот на партнерите.
Може не мислиш така, ама тоа го напиша. :)
Проблем може имаш, ама сама треба да се запрашаш и да си најдеш кај се крие. Не можам јас или било кој друг да те процени на форум.

Секое добро.

Член од
15 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
1
Znaci so seta pocit jas se izvinuvam. Toa e moe mislenje iako ni jas samata ne go odobruvam.Veruvaj deka ako ne so site, no so povekjeto tinejdzeri od grad e taka da ne recam lugje zaso e sirok poim. Ne sum razgalena ni pa mislam deka selanite se na ponisko nivo ili klasa gluposti. Znaci imam problem so psihata ?!
излези еднаш со него, учукајтесе (но офенс) и ке видиш како сите комплески ке ти ги снемат :D

AJde,ajde....kompleksi ne se lecat taka lesno a ovoj ke go iam dozivotno zoso i da sakam nemozam da go smenam! Edvaj so nego praam muabet cisto od kultura a ne pa nesto drugo !

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.832
Поени од реакции
20.270
AJde,ajde....kompleksi ne se lecat taka lesno a ovoj ke go iam dozivotno zoso i da sakam nemozam da go smenam! Edvaj so nego praam muabet cisto od kultura a ne pa nesto drugo !
Епа веќе кога знаеш дека нема да можеш да преминеш и да го смениш тоа, зошто воопшто бараш совет???
Ја да сум ко тебе ке си купам маица и ќе ја иштампам „Мразам Селани“, па така ќе се оддалечат од тебе и нема да имаш дилеми и конфузии... бре незрелост бре, идете негде на некоја нива памет збирајте.

Член од
4 јули 2008
Мислења
153
Поени од реакции
33
Odlicno zapali ona so pismoto... se naezi celata zaplaci... eden saat mi placese i mi kazuvase deka me saka i deka i nedostiga letoto koga po cel den bevme zaedno...

H

HITCH

Гостин
Help!!! Ми треба едно романтично љубовно писмо... Со девојката одам 1 година и 7 месеци, имаме мали проблеми бидејки таа седи во интернат и се гледаме само преку викенд и сеа сакам да ја изненадам со мал подарок зачинет со едно љубовно и романтично писмо:smir: Somebody help me!!!???
Odlicno zapali ona so pismoto... se naezi celata zaplaci... eden saat mi placese i mi kazuvase deka me saka i deka i nedostiga letoto koga po cel den bevme zaedno...
Не ти требаат писма за да постигнеш нешто, било што. Треба искрено да ја сакаш и да и веруваш. Да, писмото кое ќе го напишеш е навистина убав гест, внимание и ќе остане како убав спомен. Секогаш кога ќе помисли на тебе ќе може да го прочита и да се почувствува сакано, оти тоа писмо и го дал некој кој искрено ја сакал и кого го сака, некој кој во животот и значи најмногу. Писмото нема да ја натера да верува во твојата љубов, туку делата кои ќе ги направиш за да ја докажеш љубовта која ја чувствуваш за неа ќе направат вашата љубов да расте се повеќе, но писмото ќе биде само мал потсетник на убави моменти поминати со сакана личност. Не е важно колку години имаш, важно е срцето да сака искрено. Немој да се потпираш само на писмово, покажувај и дека ја сакаш. Сега си решил нешто со писмо, а следниот пат?! Пак ќе и пишеш и ќе чекаш реакција? Толку ли е тешко в очи да ја погледнеш и искрено да и кажеш што имаш да и кажеш?! Сеедно каде е, сеедно е дали сте блиску или сте подалеку ако искрено се сакате се` ќе си биде в ред. Кога сакаш некого значи дека не треба да го напнуваш за ништо, треба да му веруваш и најважното да му дозволиш да ти покаже дека те сака. :smir:
Значи најважно е да и покажеш дека и веруваш и дај и шанса да ти покаже дека те сака. Тоа е единствен начин да докажеш дека твојата љубов е вистинска :toe:

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
значи вака имам проблем со женсками веќе подолго време незнам со се дешава али девојчето со мене еден ден е добра еден ден е лоша или пак 1 саат ок после нее ок еден ден доага по два пати кај мене еден ден не ни сака да збори на тел со мене ај помош малце зашо го сакам девојчето и незнам со да правам.....зажо си игра со мене?:(:(:(:se_ molam

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
значи вака имам проблем со женсками веќе подолго време незнам со се дешава али девојчето со мене еден ден е добра еден ден е лоша или пак 1 саат ок после нее ок еден ден доага по два пати кај мене еден ден не ни сака да збори на тел со мене ај помош малце зашо го сакам девојчето и незнам со да правам.....зажо си игра со мене?:(:(:(:se_ molam
A како за промена да ја прашаш?:raz:
Ниеден форумџија не знае шо се крие у мозокот на девојка ти :helou:

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
A како за промена да ја прашаш?:raz:
Ниеден форумџија не знае шо се крие у мозокот на девојка ти :helou:
сто пати сум ја прашал цело време ми вика со тие на тебе со мислис ти ова она цело време така....пс. побарав помош ако имал некој такво искуство или слично или ако мисли како може да го решам ако не ниш....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
сто пати сум ја прашал цело време ми вика со тие на тебе со мислис ти ова она цело време така....пс. побарав помош ако имал некој такво искуство или слично или ако мисли како може да го решам ако не ниш....
Toa можеби е моментално кај нејзе и не е ништо чудно,може западнала во некоја депресија и не се чуствува добро.
Зошто едоставно не ја натераш да разговарате на било каков начин што се случува со нејзе или обиди се преку нејзина другарка да дознаеш што е со нејзе.
Едно прашање:Колку време е ваквата ситуација?

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
Toa можеби е моментално кај нејзе и не е ништо чудно,може западнала во некоја депресија и не се чуствува добро.
Зошто едоставно не ја натераш да разговарате на било каков начин што се случува со нејзе или обиди се преку нејзина другарка да дознаеш што е со нејзе.
Едно прашање:Колку време е ваквата ситуација?
идеме веќе година ипол и мозе некој две недели е ваква....и да...да не заборавам да кажам дека пред месец ипол ме вараше а вчера баш и реков дај да збориме ми вика неможам остајме....:(

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
идеме веќе година ипол и мозе некој две недели е ваква....и да...да не заборавам да кажам дека пред месец ипол ме вараше а вчера баш и реков дај да збориме ми вика неможам остајме....:(

тука лежи зајакот

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Te изварала?WTF?И ти се уште си со неа?
Малку нејасно ми изгледа тоа но во ред.
Не би сакала да се мешам во твоите одлуки за понатамошниот развој на вашата врска ама се ми иде кон тоа дека не може да го преболи оној со кого те варала.(Дај боже да грешам)
Биди нежен со неа,биди упорен во барањето да разговарате,или едноставно дај и малку време да се чуствува добро.
Ако те сака сигурно ке ти се врати.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Па требаше уште на почетокот да пишеш шо и како, а не да викаш не и се праи муабет. Уште не ти е јасно зошто е таква? Или убаво ти е да "не ти е јасно"? На него може му бил поголем алатот или џебот :uvo:

T

Tetro

Гостин
Па арно ти вика. Остај ја некој ден, кажи и да си ги расчисти мислите и да те бара. Ќе видиш колку ќе издржи. И наредниот пат кога бараш совет, биди искрен и кажувај повеќе детали.

Она изневерувала, а ти кој си во приказната?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Па арно ти вика. Остај ја некој ден, кажи и да си ги расчисти мислите и да те бара. Ќе видиш колку ќе издржи. И наредниот пат кога бараш совет, биди искрен и кажувај повеќе детали.

Она изневерувала, а ти кој си во приказната?
Тој со роговите

Kajgana Shop

На врв Bottom