Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
истата ситоација ми се деси и мене пријателеЕЕЕЕЕЕ абе сакам само да ја тресам бивша ми , а она сакала да идеме ПАК!
истата ситоација ми се деси и мене пријателее викам to make sweet sweet love , таја сака и да идеме пак, ја знајш со и викам? НЕМОЖЕ ! (сомнително лице стил)
![]()
Подари и само суптилна нежност исклучиво со зборови,немој да изразиш никаква љубав,(за помирна глата да ти биди)мораш да знаеш дека индиферентноста секогаш се исплати.Ако не си заљубен тоа значи дека си слободен.За фејк љубови одговорно ти трврдам дека ќе ти излезат многу(најверојатно многу попривлечни и пошармантни)жените ќе те уништат ако покажиш слабост.Не се лажи дека треба да кажиш товите чувства,причина секогаш ќе има!!Незнам од кај да почнам.
Запознав една девојка пред едно 3-4 месеци, ништо сериозно онака само на муабет и не ни помислував дека ќе развијам некои чувства кон неа. Но со текот на времето сфатив дека сум се затрескал до уши едноставно кога ја нема ми фали, ја обожавам кога се смее кога е сериозна кога се лути но се плашам да и кажам за моите чувства поточно се плашам од нејзиниот одговор и тоа што може да следи затоа што не сакам да го изгубам и тоа малку што ми го нуди тие 50% не сакам да се одалечи и да станат 0% а од друга страна можам да добијам многу. На било која во моментов би можел да и се пуштам али на неа не како што кажав страв ми е да не ми каже дека ме гледа само како другар. Цела вечер мислам на неа неможам да заспијам у пм.
Како гром од ведро небо ми дојде ова, целиот сум сјебан овие неколку дена.
Писмото нема да постигне ни мал ефект ако е напишано од некој на кој не му значи твојата девојка. Значи макар и кратко само нека е од твојата душа. Потсети ја на моменти кога ви било најубаво, потсети ја на некој друг романтичен гест од тие година и 7 месеци заедно. Спомни и дека ќе бидеш крај неа во секој момент кога можеш, и дека со нетрпение го чекаш секој момент кога сте заедно.... :Help!!! Ми треба едно романтично љубовно писмо... Со девојката одам 1 година и 7 месеци, имаме мали проблеми бидејки таа седи во интернат и се гледаме само преку викенд и сеа сакам да ја изненадам со мал подарок зачинет со едно љубовно и романтично писмо:smir: Somebody help me!!!???
Help!!! Ми треба едно романтично љубовно писмо... Со девојката одам 1 година и 7 месеци, имаме мали проблеми бидејки таа седи во интернат и се гледаме само преку викенд и сеа сакам да ја изненадам со мал подарок зачинет со едно љубовно и романтично писмо:smir: Somebody help me!!!???
Zosto sekogas imam nekoja odbivnost koj selani?Mislam ne na drustvo zatoa sto imam nekoi prijateli koleski od selo i se so niv e najok no za vrska muvanje i slicno nemozam ni da pomislam..Bi sakala da znam zosto mi e toa taka ?Nemozam da ja najdam pricinata za problemovNemoj premn da me kritikuvate baram sovet
ISTO vo kontakt sum so eden decko koj e od selo i se mn ubavo nz kako dozvoliv i da dojde do razgovor, koga trebase da se muvame znaci nikako nemozev so samata pomisla a ne e deka ne mi se dopaga.Smetam deka imam visoki kriteriumi i vrednosti kako da pominam preku toa?i sto e najpametno ?Dali se raboti samo za kompleks ?
Imam 19 godini so koj bi trebalo da mislam mn mn pozrelo
![]()
Прво: Излези од тој филм да се занесуваш дека си над сите. Па не си ти ништо поразлична од другите околу тебе, само имаш некои морални вредности, кои не те прават семоќна. Нели?
Ти за твои 19 години си разгалена многу, и со самата помисла дека луѓето од село се на пониската скала од жителите на градовите нема да просперираш во животот, и кога ќе имаш колеги некој ден на работа, кога ќе знаеш дека живеат во село, ќе ги омаловажуваш????
Замисли се на нивно место како ќе ти биде, како ќе се осеќаш дека некој сака да те омаловажува?
Веројатно се работи за комплекс. Јас пример не можам да се мувам со девојки што имаат некаков комплекс. И тоа е комплекс.
Може ќе ни помине некогаш, а може и не.. нема ништо лошо во тоа да имаш некоја одбивност према селани (или према девојки што имаат одбивност према селани)![]()
излези еднаш со него, учукајтесе (но офенс) и ке видиш како сите комплески ке ти ги снематZnaci so seta pocit jas se izvinuvam. Toa e moe mislenje iako ni jas samata ne go odobruvam.Veruvaj deka ako ne so site, no so povekjeto tinejdzeri od grad e taka da ne recam lugje zaso e sirok poim. Ne sum razgalena ni pa mislam deka selanite se na ponisko nivo ili klasa gluposti. Znaci imam problem so psihata ?!