ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.326
Поени од реакции
7.076
Повеќе жртви и повредени има од такви работи, денеска некоја фраерка од прозор се фрлила, све што си има искршила. За 5 секунди тресење да успееш да доеш до прозор, да отвориш да се прекачиш и да се фрлиш, неам зборови...
ожени ја да ти гледа деца :D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Луѓе,го пратите ли Владо Павлов од Кочани?
Ништо не го разбирам,а и ме плаши:(

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.326
Поени од реакции
7.076
Инстинкт за преживување е бе луѓе , стварно сте интересни. Тој шо е ладнокрвен на вакви потреси слободно може да се прогласи за лице со самоубиствени нагони.

Слушајте го овој ликот погоре на видеото , гестапо.:pos:
тебе инстиктот ти вели да ловиш риби, птици,глодари да ги јадиш живи или спремаш по нешто, мене инстикт ми вели кога ќе влезам в продавница да изотворам пива , кока коли, пилиња печени, али ми текнува на сметката и ОП самоконтрола

не е ново нешто земјотрес, само следи инструкции , гледаш има места во светот каде секој ден дрма па никому ништо

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Инстинкт за преживување е бе луѓе , стварно сте интересни. Тој шо е ладнокрвен на вакви потреси слободно може да се прогласи за лице со самоубиствени нагони.
.:pos:
Фала за дијагноза, не треба да идам на психијатар. :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.393
Поени од реакции
38.850
тебе инстиктот ти вели да ловиш риби, птици,глодари да ги јадиш живи или спремаш по нешто, мене инстикт ми вели кога ќе влезам в продавница да изотворам пива , кока коли, пилиња печени, али ми текнува на сметката и ОП самоконтрола

не е ново нешто земјотрес, само следи инструкции , гледаш има места во светот каде секој ден дрма па никому ништо

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Јасно тоа ама сепак треба да ти светне у тиквата.
Еве прееска коа здрма у 8 саат, јас и мајка ми застанавме у место, баба ми плафон дигна ``земјотрес земјотрес асируасеируасоиаоо`` ало бре седи мирна.
Мајка ми вчера коа здрмало се стрчала низ ходник се опнала у плакар рбетен столб изместила.. прееска за памет се укопа ко сидро.

Страв е јеби га, ти се тресе све под нозе, бучи, језиво е ама ништо нема да смениш ако се затрчаш ко сивоња. Поготово тие по згради што живеат, одеднаш 100 души по скалите ете ти стампедо.
Повеќе жртви и повредени има од такви работи, денеска некоја фраерка од прозор се фрлила, све што си има искршила. За 5 секунди тресење да успееш да доеш до прозор, да отвориш да се прекачиш и да се фрлиш, неам зборови...
Брат извини вака ама не можеш да очекуваш од баба ти да стои во место, од никој постар скопјанец не можеш да го очекуваш тоа, им се враќа филмот што да правиш.
Мене не ми се јасни помладиве што трчаат, ај добро вчера и јас истрчав надвор ко Болт, ама веќе немам намера да трчам.

G

Goldie

Гостин

Слушајте го овој ликот погоре на видеото , гестапо.:pos:
Тоа се вика свесен и разумен, дека неможеш ништо да смениш посебно во таква ситуација и дека најдобра варијанта е да седиш и да чекаш едноставно. Сто пати подобро да бидеш ваков отколку да паничиш, читав вчера мажи лигловци дури препорачуваат и апчиња за смирување да пиеле бе :facepalm: и овие после ќе ти бранат држава ако дојде таква ситуација..

Кога беше овој вчера јас почнав да смеам оти моиве дома не го сетија ич а баш јако и долго дрмаше :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.555
Јасно тоа ама сепак треба да ти светне у тиквата.
Еве прееска коа здрма у 8 саат, јас и мајка ми застанавме у место, баба ми плафон дигна ``земјотрес земјотрес асируасеируасоиаоо`` ало бре седи мирна.
Мајка ми вчера коа здрмало се стрчала низ ходник се опнала у плакар рбетен столб изместила.. прееска за памет се укопа ко сидро.

Страв е јеби га, ти се тресе све под нозе, бучи, језиво е ама ништо нема да смениш ако се затрчаш ко сивоња. Поготово тие по згради што живеат, одеднаш 100 души по скалите ете ти стампедо.
https://www.facebook.com/ddhumora/videos/496210023817697/

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
баба ми плафон дигна ``земјотрес земјотрес асируасеируасоиаоо`` ало бре седи мирна.
Коа сме кај баби мојава два дена дома нема влезено, вчера едвај ја натерав да влезе, здувавме по една раџа ја си изгорев грло неа логично не ја допре пошо секој ден пие за "циркулација" и пак излегла надвор ама шо да им праиш, си имаат постарите трауми од 63-та и разбирам зашо реагираат вака, хаос и ужас било тогаш.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Брат извини вака ама не можеш да очекуваш од баба ти да стои во место, од никој постар скопјанец не можеш да го очекуваш тоа, им се враќа филмот што да правиш.
Мене не ми се јасни помладиве што трчаат, ај добро вчера и јас истрчав надвор ко Болт, ама веќе немам намера да трчам.
Абе јасно тоа, мене повеќе ме извади од такт што се развика, не само баба ми, било кој да е у таква ситуација, ништо нема да смениш ако пискаш и урлаш, само поише паника креваш.
А не беше уопште страшно кај мене, ептен слаби 2 потреса имаше денеска, тој на пладне коа здрма си седев на пц и само гледав у плакарот да не ми се преврти. Прееска у 8 саат, само се потпрев до столче и толку.

Не знам, ја барем у таков момент останувам укопан у земја, ваљда таква ми е паниката. Никад не сум осетил земјотрес ама еве вчера еден потрес и денеска 2 не мрднав од место.

Kajgana Shop

На врв Bottom