Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште се употребува овој метод ? Е не знаев :nesvest:

ДА! И без разлика на се, колку и да се гледаш често со личноста, колку и да си пишувате преку PC, сепак изненадно кога ќе ти стаса некое писмо чувството е прекрасно, посебно кога ќе го видиш, па кога ке го читаш... :треп: :треп: Меморис!
Во врска со твојот проблем, мислам дека треба во лице да и кажеш, немој после да ти ја пее песнава:

Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:
Најубаво кажи и го тоа у лице, кажи дека си донел таква одлука и дека не е таа крива, дека постои друга, кажи ја вистината, најубаво ќе пројдеш..

Ви благодарам за советите, и во право сте во лице се кажуват такви работи, па на девојма ми очекуваат лоши вести, да се надевам дека нема да се разочара :( Но не е и многу заинтересирана за мене па Wish me luck :kesa:

Брат не се потресуј...ја 3 дена се мислев како да и кажам..и кажувам и ми вика само едно еб*но ОКЕЈ и крја на муабетот....да не ќе те нападне со ладно оружје :pos2:

значи вака , една девојка веке некое време ( можеби 1 месец ) ми се свиѓа , досега двапати бев на излегување со неа и нејзините другарки првиот пат испадна спонтано и падна доста муабет и заебанции а вториот пат се договорив но не беше како првиот пат некако позатворена беше и не и се правеше толку муабет а јас не форсирав и додека она си седеше јас правев муабет со нејзина другарка , е сега проблем е што девојката е доста срамежлива а мислам дека и јас и се свиѓам , па затоа планирам директен да бидам и да си го кажам моето па што биде нека биде. па ако може од вас некој совет да чујам ! и да имам 17год. а таа 16год и пошто е така посрамержлива мислам дека досега не е била со никој !

значи вака , една девојка веке некое време ( можеби 1 месец ) ми се свиѓа , досега двапати бев на излегување со неа и нејзините другарки првиот пат испадна спонтано и падна доста муабет и заебанции а вториот пат се договорив но не беше како првиот пат некако позатворена беше и не и се правеше толку муабет а јас не форсирав и додека она си седеше јас правев муабет со нејзина другарка , е сега проблем е што девојката е доста срамежлива а мислам дека и јас и се свиѓам , па затоа планирам директен да бидам и да си го кажам моето па што биде нека биде. па ако може од вас некој совет да чујам ! и да имам 17год. а таа 16год и пошто е така посрамержлива мислам дека досега не е била со никој !

Најдобро е така, биди директен, зашто ако не реагираш на време може некој друг да го фати девојчето, па после ќе се каеш. Ти посакувам се најдобро:wink:

Не му ја мисли, следи ги емоциите ќе те одведат на правилен пат.. :)

Значи вака имам проблем не баш љубовен ама тука некаде е....најсрамежливото суштество што постое на светот сум јас и си имам многу мака во љубовта никако да соберам сили да и се пуштам на некоја девојка едноставно кога требе тоа да се случи не ми идат зборови занемувам скроз со помисла дека ќе ме одбие,па како ќе реагира и бог да чува секакви мисли ми идат.... :kesa: :toe:

Некој лек да препорачате да го зае*ам срамов да го победам и да го истерам од мене :) ?

Некој лек да препорачате да го зае*ам срамов да го победам и да го истерам од мене :) ?

Колку години имаш? За да знаеме кои лекарства можеш да ги користиш, треба да знам дали си полнолетен или малолетен. :)

Значи вака имам проблем не баш љубовен ама тука некаде е....најсрамежливото суштество што постое на светот сум јас и си имам многу мака во љубовта никако да соберам сили да и се пуштам на некоја девојка едноставно кога требе тоа да се случи не ми идат зборови занемувам скроз со помисла дека ќе ме одбие,па како ќе реагира и бог да чува секакви мисли ми идат.... :kesa: :toe:

Треба да имаш голема самодоверба, да веруваш во себе, кога ќе сакаш да му се пушташ на некое женско, не се плаши да застанеш и да и кажеш она што го мислиш за неа, не мисли на тоа дека може таа да те одбие, напротив може и ти да и се допаѓаш, секогаш гледај ја позитивната страна на работите, и се ќе биде ок :)

Секакви лекарства прима мојот организам иако имам 16 год :kesa:

Не ти требаат лекарства, ти треба самодоверба во стилот: мечка страв, мене не ме страв x24 пати за 1 саат и знај дека што и да се случи, ништо не е толку лошо за тебе :)

Едит: Сега видов дека ти имаат веќе погоре одговорено

Прелистај неколку страни наназад, имаше ист пациент ко тебе.

Секакви лекарства прима мојот организам иако имам 16 год :kesa:

Има еден природен чај кој го припрема баба ми за оваа работа, ми стори аманет да не го давам на никога ма тебе морам. И јас бев како тебе на 16 години и се срамев од секоја женска, мислев дека сум грд (кога ќе се видам на слика сега по толку години и навистина сум), дека ниту една момичка не сака да разговара со мене но после природниот лек на баба ми се смени се.

Рецептот оди вака-

30 грама мајчина душица
30 грама листови од диво нане
20 грама цвето на рузмарин
лушпа од зелено јаболко
малку цимет
мед и лимон

Се ова добро се мие и се става да зоврие, се остава да врие некој 15 минути на тивок оган, се процедува и се конзумира додека е топол. Чајот сигурно делува ако само ти веруваш во него, ако во само еден момент ја изгубиш довербата во неговата магична моќ тогаш и неговата моќ навистина исчезнува.

Јас никогаш не се посомневав во специјалитетите на баба ми која слушаше Лед Цепелин во рана фаза на стар грамофон и рецитираше строфи од Лавеј затоа и имав подоцна успех со момичките.

Има еден природен чај кој го припрема баба ми за оваа работа, ми стори аманет да не го давам на никога ма тебе морам. И јас бев како тебе на 16 години и се срамев од секоја женска, мислев дека сум грд (кога ќе се видам на слика сега по толку години и навистина сум), дека ниту една момичка не сака да разговара со мене но после природниот лек на баба ми се смени се.

Рецептот оди вака-

30 грама мајчина душица
30 грама листови од диво нане
20 грама цвето на рузмарин
лушпа од зелено јаболко
малку цимет
мед и лимон

Се ова добро се мие и се става да зоврие, се остава да врие некој 15 минути на тивок оган, се процедува и се конзумира додека е топол. Чајот сигурно делува ако само ти веруваш во него, ако во само еден момент ја изгубиш довербата во неговата магична моќ тогаш и неговата моќ навистина исчезнува.

Јас никогаш не се посомневав во специјалитетите на баба ми која слушаше Лед Цепелин во рана фаза на стар грамофон и рецитираше строфи од Лавеј затоа и имав подоцна успех со момичките.

Е тоа нај многу ме мачи не сум некој си мачо тип или некое си еб**ште и немам скоро ич искуство во оваа сФера а иначе сум скромен и многу повлечено МОМЧЕ :) :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom