Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев сега кога ќе праиме месец,да одиме во некој ресторан и да и дадам цвеќе или некое поклонче...
Да, да се е тоа супер, во комбинација со цвеќе, особено за такви прилики, слободно подари и нешто :).

--- надополнето ---

Ружата е многу повеќе од ружа, со тоа и докажуваш дека не ти е гајле што мислат другите за тебе(пошо нели дремеш како дебил сред кафич), а не гледам зошто е нападно, сепак е тоа гест со кој сигурно ќе сфати дека ти нешто значи(Oldschool).
Ружата е ружа, али да се понаша така према него, да го тестира, да се праи како да е падната од Марс, и дечкото овде да пишува во "љубовни ПРОБЛЕМИ за совет" мислам па и баш дека не би заслужила цвеќе без никаков повод. Прво нека се смени спрема него, нека покаже дека го сака, и нека не се понаша ко да влага у пубертет, е тогаш во обичен ден ќе добие цвеќе. Иако, пак велам, чим си праат месец, нека и купи нешто, тоа е убаво, а да видиме и она што ќе му земе него.

Да, да се е тоа супер, во комбинација со цвеќе, особено за такви прилики, слободно подари и нешто :).

--- надополнето ---

Ружата е ружа, али да се понаша така према него, да го тестира, да се праи како да е падната од Марс, и дечкото овде да пишува во "љубовни ПРОБЛЕМИ за совет" мислам па и баш дека не би заслужила цвеќе без никаков повод. Прво нека се смени спрема него, нека покаже дека го сака, и нека не се понаша ко да влага у пубертет, е тогаш во обичен ден ќе добие цвеќе. Иако, пак велам, чим си праат месец, нека и купи нешто, тоа е убаво, а да видиме и она што ќе му земе него.
Оваа или е многу паметна или е многу глупа.
Првото е дека намерно прави така да го види каков типац е и намерно се така однесува да види дали овој ќе дигне раце од неа.
Второто е дека е глупа, и то.

--- надополнето ---

Можеби нашиов кајганџија не сака да праша некој од другарите, или се срами да праша да не го зезаат, или не верува у нив, па затоа тука прашува пошо не се знаеме :)

Во врска сум со едно девојче веќе три недели и мене ми е супер истото го вика и самата таа,НО вчера бевме на кафе и почнавме да праиме муабет до кај сме со врскава.И таа ми вика као се е океј,но од пред три недели не се сменило ништо као нашава врска останала на статус кво и нејзините емоции кон мене останале исти.Значи не е да речам она заљубена у мене.И Ми рече као тоа не зависело од неа, емоциите неможела да ги контролира,можеби ни треба време да се навикнеме еден на друг и доколку сум се потрудил повеќе можеби ќе успееме..Мене ми е супер сега за сега,сакам да ја задржам,се трудев но изглеа не било доволно тоа и ќе треба уште да вложувам..Што да правам понатака ?

Секс.

Не да ми е мака ама..да се пофалам...по 1 недела токмење едвај и се скарав на женската ... :baeh: нема везе дали ја сакам или не ја сакам....многу ми е незгодно коа треба да се скарам...:dudlac:

Kako mozhe da mi pomini ova sramov ... ? Veke sekogash mi se bendisuva nekoe devojche i ne mozham da my kazham.. :( Dajte nekoja pomosh .. :kesa: Sea veke 2-3 dena mi se bendisuva edna moja drugarka.. ama nz kako da i kazham .... dajte nekoj predlog .. :kesa:

Kako mozhe da mi pomini ova sramov ... ? Veke sekogash mi se bendisuva nekoe devojche i ne mozham da my kazham.. :( Dajte nekoja pomosh .. :kesa: Sea veke 2-3 dena mi se bendisuva edna moja drugarka.. ama nz kako da i kazham .... dajte nekoj predlog .. :kesa:

Срам?
Зошто срам?
Од нејзе,или поточно се плашиш да не добиеш корпа?
Ослободи се од срамот,собери храброст и признај и да не ти ја џапне некој друг фраер.
Не го сакаш тоа нели.
Нема причина за срам.
Биди она што си.
А останатото се ке си дојде на место.

Читај го Gary Brodsky.Глеј и некое видео од него.Гениј е за wimmins.:vozbud:

Аман бе!!

од што се срамиш??

Од себеси или??

Реално нема потреба за никаков срам и едноставно после чколија ојдете у парк на прошетка и таму убаво и јасно ќе и кажеш дека некако ти е поважна од другите..дека осеќаш нешто спрема неа и дека кога си со неа се осеќаш среќен.

Оти неко0ј ашлак ќе ти ја фане!!!

не чекај!!!

како да го освојам другатот што го сакам???:icon_frow
мислам дека у последно време свиѓа некоја али не сум сигурна...помагајтее ве моламм

ете претпоставував...пред некој ден дознав дека има женска ке порбам да го заборавам али тешко тоа:icon_frow

ете претпоставував...пред некој ден дознав дека има женска ке порбам да го заборавам али тешко тоа:icon_frow

Не се разочарувај, има и други машки ќе го заборавиш :wink: се со време. ако сакаш да го заборавиш ќе го заборавиш - ако се сака нешто се се може.

Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:

Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:
Вистинските мажи имаат м*да да објаснат се у фаца, а не да се кријат како путки под кошула.

Најдобар начин да и раскинеш е лице в'лице(ако имаш храброст), и особено ако ви е долга врската. Глупо би било да и раскинеш преку нет, од искуство ти кажувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom