Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Мислев сега кога ќе праиме месец,да одиме во некој ресторан и да и дадам цвеќе или некое поклонче...
Да, да се е тоа супер, во комбинација со цвеќе, особено за такви прилики, слободно подари и нешто :).

--- надополнето ---

Ружата е многу повеќе од ружа, со тоа и докажуваш дека не ти е гајле што мислат другите за тебе(пошо нели дремеш како дебил сред кафич), а не гледам зошто е нападно, сепак е тоа гест со кој сигурно ќе сфати дека ти нешто значи(Oldschool).
Ружата е ружа, али да се понаша така према него, да го тестира, да се праи како да е падната од Марс, и дечкото овде да пишува во "љубовни ПРОБЛЕМИ за совет" мислам па и баш дека не би заслужила цвеќе без никаков повод. Прво нека се смени спрема него, нека покаже дека го сака, и нека не се понаша ко да влага у пубертет, е тогаш во обичен ден ќе добие цвеќе. Иако, пак велам, чим си праат месец, нека и купи нешто, тоа е убаво, а да видиме и она што ќе му земе него.

A

Auditore

Гостин
Да, да се е тоа супер, во комбинација со цвеќе, особено за такви прилики, слободно подари и нешто :).

--- надополнето ---

Ружата е ружа, али да се понаша така према него, да го тестира, да се праи како да е падната од Марс, и дечкото овде да пишува во "љубовни ПРОБЛЕМИ за совет" мислам па и баш дека не би заслужила цвеќе без никаков повод. Прво нека се смени спрема него, нека покаже дека го сака, и нека не се понаша ко да влага у пубертет, е тогаш во обичен ден ќе добие цвеќе. Иако, пак велам, чим си праат месец, нека и купи нешто, тоа е убаво, а да видиме и она што ќе му земе него.
Оваа или е многу паметна или е многу глупа.
Првото е дека намерно прави така да го види каков типац е и намерно се така однесува да види дали овој ќе дигне раце од неа.
Второто е дека е глупа, и то.

--- надополнето ---

Можеби нашиов кајганџија не сака да праша некој од другарите, или се срами да праша да не го зезаат, или не верува у нив, па затоа тука прашува пошо не се знаеме :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Во врска сум со едно девојче веќе три недели и мене ми е супер истото го вика и самата таа,НО вчера бевме на кафе и почнавме да праиме муабет до кај сме со врскава.И таа ми вика као се е океј,но од пред три недели не се сменило ништо као нашава врска останала на статус кво и нејзините емоции кон мене останале исти.Значи не е да речам она заљубена у мене.И Ми рече као тоа не зависело од неа, емоциите неможела да ги контролира,можеби ни треба време да се навикнеме еден на друг и доколку сум се потрудил повеќе можеби ќе успееме..Мене ми е супер сега за сега,сакам да ја задржам,се трудев но изглеа не било доволно тоа и ќе треба уште да вложувам..Што да правам понатака ?
Секс.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Не да ми е мака ама..да се пофалам...по 1 недела токмење едвај и се скарав на женската ... :baeh: нема везе дали ја сакам или не ја сакам....многу ми е незгодно коа треба да се скарам...:dudlac:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Kako mozhe da mi pomini ova sramov ... ? Veke sekogash mi se bendisuva nekoe devojche i ne mozham da my kazham.. :( Dajte nekoja pomosh .. :kesa: Sea veke 2-3 dena mi se bendisuva edna moja drugarka.. ama nz kako da i kazham .... dajte nekoj predlog .. :kesa:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Kako mozhe da mi pomini ova sramov ... ? Veke sekogash mi se bendisuva nekoe devojche i ne mozham da my kazham.. :( Dajte nekoja pomosh .. :kesa: Sea veke 2-3 dena mi se bendisuva edna moja drugarka.. ama nz kako da i kazham .... dajte nekoj predlog .. :kesa:
Срам?
Зошто срам?
Од нејзе,или поточно се плашиш да не добиеш корпа?
Ослободи се од срамот,собери храброст и признај и да не ти ја џапне некој друг фраер.
Не го сакаш тоа нели.
Нема причина за срам.
Биди она што си.
А останатото се ке си дојде на место.

Г

Господ

Гостин
Читај го Gary Brodsky.Глеј и некое видео од него.Гениј е за wimmins.:vozbud:

S

smart ass

Гостин
Аман бе!!

од што се срамиш??

Од себеси или??

Реално нема потреба за никаков срам и едноставно после чколија ојдете у парк на прошетка и таму убаво и јасно ќе и кажеш дека некако ти е поважна од другите..дека осеќаш нешто спрема неа и дека кога си со неа се осеќаш среќен.

Оти неко0ј ашлак ќе ти ја фане!!!

не чекај!!!

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
како да го освојам другатот што го сакам???:icon_frow
мислам дека у последно време свиѓа некоја али не сум сигурна...помагајтее ве моламм
ете претпоставував...пред некој ден дознав дека има женска ке порбам да го заборавам али тешко тоа:icon_frow

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
ете претпоставував...пред некој ден дознав дека има женска ке порбам да го заборавам али тешко тоа:icon_frow
Не се разочарувај, има и други машки ќе го заборавиш :wink: се со време. ако сакаш да го заборавиш ќе го заборавиш - ако се сака нешто се се може.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:
Вистинските мажи имаат м*да да објаснат се у фаца, а не да се кријат како путки под кошула.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Најдобар начин да и раскинеш е лице в'лице(ако имаш храброст), и особено ако ви е долга врската. Глупо би било да и раскинеш преку нет, од искуство ти кажувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom